ARFAR -AGIOI THEODOROI

ARFAR -AGIOI  THEODOROI

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Στο αγιάζι της ενημέρωσης

Στο αγιάζι της ενημέρωσης
Μεσσηνιακά και Άλλα
Τετάρτρη 24 Οκτωβρίου  2012 .





Το  ποντικάκι του Η/Υ κοντά μας ! :

*** «Πετύχαμε την επιμήκυνση» του προγράμματος δήλωσε ο Γ.Στουρνάρας

* Περισσότερο χρόνο για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων φαίνεται ότι εξασφάλισε η Ελλάδα, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας στη Βουλή δεδομένου ότι η συμφωνία με την τρόικα κλείνει με μέτρα 13,5 δισ. ευρώ. «Σήμερα εξασφαλίσαμε επιμήκυνση», είπε, εξηγώντας ότι χωρίς αυτή «σήμερα δεν θα έπρεπε να πάρουμε μόνο 13,5 δισ. ευρώ μέτρα, αλλά 18,5 δισ.». Μάλιστα ο υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να πετύχει κι άλλες παραχωρήσεις από την τρόικα, που ήδη -όπως είπε- έκανε ένα βήμα πίσω στις απαιτήσεις της στα εργασιακά. -

*** Σε νέες κινητοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα οι δάσκαλοι και οι καθηγητές

* Σειρά κινητοποιήσεων πρότεινε στους καθηγητές το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ ενόψει της συζήτησης στη Βουλή των νέων μέτρων καλώντας, μεταξύ άλλων, το διδακτικό προσωπικό να αναλάβει πρωτοβουλίες για οργάνωση παραστάσεων διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ακόμα και στην ανάρτηση πανό στα σχολεία με συνθήματα κατά του μνημονίου. Συγκέντρωση των δασκάλων στο υπουργείο Παιδείας την Τρίτη, στις 13:00 και των καθηγητών την Τετάρτη στις 18:00 στα Προπύλαια.

***   Δεν αποκλείει την έγκριση τρίτου πακέτου από το Βερολίνο ο Σόιμπλε

* Το γερμανικό Κοινοβούλιο θα ενέκρινε και τρίτο πακέτο για την Ελλάδα, αν αυτό κρινόταν απαραίτητο, εκτιμά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος ρίχνει το γάντι προς την αντιπολίτευση λέγοντας ότι θα ήταν μια ευκαιρία να αναλάβει τις ευθύνες της.

*** Επικοινωνία Βενιζέλου με τον Φώτη Κουβέλη για τα εργασιακά

Επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, και τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, για την προσπάθεια βελτίωσης στα εργασιακά προκειμένου να υπάρξει συμφωνία, είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους

*** Με εκπλήξεις η α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας :
Με εκπλήξεις η α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
* Σημαντικές εκπλήξεις έγιναν στην α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, αφού στα 8 από τα 17 συνολικά ζευγάρια προκρίθηκαν ομάδες Γ' Εθνικής. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα της α΄φάσης.
 Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αν. Επανομής 2-1
(16' Γαϊδαρτζής, 90' Μπουζούρας / 82' Ναστόσκι)
Οδυσσέας Κορδελιού – Δόξα Δράμας 1-0
(61' Ευθυμιάδης)
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής Ψαχνών 4-1
(24', 74' Χατζηρίζος, 56' Μπουντούρης, 88' Υφαντής / 61' πέν, Γέσιτς)
Επισκοπή - Βύζας Μεγάρων 0-1
(81' Ταμπάκης)
Χανιά – Φωκικός 2-1
(11' Γωνιωτάκης, 47' Δουμάνης / 23' Ταμπάκης)
Αστέρας Μαγούλας – Ολυμπιακός Βόλου 1-2
(45+1' Στρατομήτρος / 52' Παλαιολόγος, 67' Μπακαγιόκο)
Φωστήρας – Ζάκυνθος 4-0
(12', 42' Τσώνης, 81' Βαβάτσικος, 92' πέν. Δωροβίνης)
Προοδευτική – Ηρακλής 1-0
(92' Γρίβας)
Κασσιόπη - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-3 πέν. (2-2 κ.δ.)
(66' Πετρόγιαννης, 83' Πατινιώτης / 75' Φάμπιο, 78' Στεφανίδης)
Καλαμάτα – Θρασύβουλος 3-4 πέν. (1-1 κ.δ.)
(32' Τσιμικλής / 11' Βασιλείου)
Τηλυκράτης – Καβάλα 3-5 πέν. (0-0 κ.δ.)
Βατανιακός – Νίκη Βόλου 1-4 πέν. (0-0 κ.δ.)
Αιγινιακός – Εργοτέλης 6-5 πέν. (1-1 κ.δ.)
(10' Πλατάκης / 38' Δωματάς)
Δόξα Κρανούλας – Πιερικός 1-3 πέν (0-0 κ.δ.)
Εθνικός Αστέρας – ΑΕΛ Καλλονής 1-4 πέν. (1-1 κ.δ.)
(93' Θεολόγου / 55' Λεοζίνιο)
Παναιγιάλειος – Παναιτωλικός 3-1
(41', 93' Λαζανάς, 72' Μπούνας / 39' Κούσας)
Πανηλειακός – Παναχαϊκή    3-4 πεν. (0-0 κ.

*** Στους λογαριασμούς 670.000 αγροτών οι επιδοτήσεις  :
Στους λογαριασμούς 670.000 αγροτών οι επιδοτήσεις
* Πιστώνεται σήμερα στους λογαριασμούς 670.000 δικαιούχων αγροτών η προκαταβολή των επιδοτήσεων ύψους 1,1 δισ. ευρώ, όπως ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Α. Τσαυτάρης από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του paseges.gr. Σύμφωνα με τον υπουργό, ήδη, όσοι από τους δικαιούχους έχουν καταχωρήσει στα στοιχεία τους και το κινητό τους τηλέφωνο έχουν αρχίσει να ενημερώνονται με sms για το ποσό της ενίσχυσης που τους αντιστοιχεί. Επίσης από σήμερα θα μπορούν οι δικαιούχοι να ενημερώνονται για την πληρωμή και από το on line σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Παράλληλα, ο κ. Τσαυτάρης ενημέρωσε ότι όσοι από τους παραγωγούς βλέπουν ένα αστερίσκο δίπλα από την ενημέρωση του ποσού που δικαιούνται τότε θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ενδείξεις για παράνομη χρήση φυτοφαρμάκων οπότε και θα πρέπει να ελεγχθούν πριν τους πιστωθεί το προβλεπόμενο ποσό. Επίσης, γνωστοποίησε ότι σε όσοι παραγωγοί διαπιστώσουν ότι τους έχουν κατατεθεί μικρότερα χρηματικά ποσά από αυτά που υπολόγιζαν τότε αυτό σημαίνει ότι τους έχει παρακρατηθεί ένα ποσό της τάξεως του 50% για την πληρωμή της ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ, εφόσον όμως αυτοί έχουν δώσει αυτή την εντολή στην τράπεζα. Ανάλογο ποσό μπορεί να έχει παρακρατηθεί επίσης και για οφειλές που έχουν κάποιοι αγρότες σε ΕΑΣ από την αγορά αγροτικών εφοδίων. Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση η παρακράτηση θα γίνεται εφόσον έχει συναινέσει ο παραγωγός.
 Από το paseges.gr

*** Απορρίφθηκαν 8 αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών
της Νικολέττας  Κολυβάρη
 Απορρίφθηκαν 8 αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών
* Τις οχτώ έφτασαν οι απορριπτικές αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών στο Ειρηνοδικείο Καλαμάτας, σε σύνολο 26 αποφάσεων που έχουν εκδοθεί μέχρι τώρα. Οι συγκεκριμένες 8 απορριπτικές αποφάσεις κρίθηκε ότι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις του νόμου, καθώς οι αιτούντες έχουν στην πλειοψηφία τους μόνιμη εργασία και μειωμένες οικογενειακές υποχρεώσεις, ενώ διαθέτουν περιουσία. Ειδικότερα, σε μια από τις περιπτώσεις η 35χρονη αιτούσα έχει πτωχευτική ικανότητα λόγω επαγγέλματος, κι έτσι δεν μπορεί να υπαχθεί η περίπτωσή της στο νόμο για τα υπερχρεωμένα. Αντίθετα σε άλλη περίπτωση το δικαστήριο έκρινε ότι ο 54χρονος αιτών, άνεργος οικοδόμος, με οφειλές ύψους 130.145 ευρώ από στεγαστικό δάνειο, πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια, στερείται της πτωχευτικής ικανότητας επειδή δεν έχει εμπορική ιδιότητα. Σε μια τρίτη περίπτωση απορριπτικής απόφασης, ο 64χρονος δημόσιος υπάλληλος, με εργαζόμενη γυναίκα, δύο παιδιά και μισθό 2.000 ευρώ το μήνα, δεν αποδείχτηκε ότι μετά τη μείωση του μισθού του κατά 12% και μετά κατά 8%  ήρθε σε τέτοια οικονομική αδυναμία ώστε να μη μπορεί να συνεχίσει να ξεπληρώνει τις οφειλές του, ύψους 228.708 ευρώ.
Η τέταρτη περίπτωση αφορά 44χρονο, υπάλληλο του ευρύτερου δημόσιου τομέα, παντρεμένου χωρίς παιδιά και με ακίνητη περιουσία. Ο μισθός του ξεπερνά τα 1.800 ευρώ το μήνα και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου τα οικονομικά του δεδομένα δεν δικαιολογούν να ζητά ρύθμιση των οφειλών του, που ανέρχονται σε 95.547 ευρώ.
Η πέμπτη απορριπτική απόφαση αφορά μια 29χρονη, παντρεμένη με ανήλικο παιδί, η οποία παίρνει επίδομα ανεργίας. Εχει οφειλές 13.504 ευρώ από καταναλωτικά δάνεια, ωστόσο, στο εκκαθαριστικό της εφορίας για το 2011 παρουσιάζει εισοδήματα ύψους 20.000 ευρώ, ενώ τα μηνιαία έξοδα της οικογένειάς της δεν ξεπερνούν τα 400 ευρώ καθώς φιλοξενείται στο πατρικό της και δεν πληρώνει ενοίκιο ή λογαριασμούς. Επιπλέον, στερείται της πτωχευτικής ικανότητας επειδή δεν έχει εμπορική ιδιότητα.
Με το παραπάνω αιτιολογικό, δηλαδή ότι στερείται της πτωχευτικής ικανότητας επειδή δεν έχει εμπορική ιδιότητα, απορρίφθηκε και η αίτηση 44χρονου υπαλλήλου του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ο οποίος διαθέτει ακίνητη περιουσία. Ο αιτών, παντρεμένος χωρίς παιδιά, χρωστάει σε 3 τράπεζες 95.547 ευρώ από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Ο μηνιαίος μισθός του ξεπερνά τα 1.800 ευρώ το μήνα.
Η έβδομη και όγδοη περίπτωση αφορούν ζευγάρι το οποίο έκανε ξεχωριστές αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών και απορρίφθηκαν και οι δύο. Μάλιστα στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι ο 55χρονος υπάλληλος σε εταιρεία μεταφορών και η σύζυγός του, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, παρόλο που διέθεταν ακίνητη περιουσία, επίτηδες την μεταβίβασαν στα παιδιά τους πριν καταθέσουν τις αιτήσεις στο Ειρηνοδικείο για να μην πληρώσουν τους πιστωτές τους. Επιπλέον, στο σκεπτικό της απόφασης για την απόρριψη της αίτησης της συζύγου του 55χρονου, αναφέρεται ότι από την φορολογική της δήλωση προκύπτει ότι έχει ετήσια εισοδήματα 14.000 ευρώ από ατομική επιχείρηση, εκτός από το μισθό της ο οποίος είναι 580 ευρώ το μήνα. Η ίδια χρωστά 180.000 ευρώ, ενώ ο σύζυγός της οφείλει σε 6 τράπεζες 240.817 ευρώ. Ο μηνιαίος μισθός του 55χρονου ανέρχεται σε 1.409 ευρώ, ενώ από τη φορολογική του δήλωση προκύπτει ότι έχει επιπλέον ετήσιο εισόδημα 23.455 ευρώ από γεωργικές επιχειρήσεις.
 ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ
Εν τω μεταξύ το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας εξέδωσε μια ακόμη απόφαση, αυτή τη φορά υπέρ της 52χρονης δανειολήπτριας από την Αλβανία η οποία ζει και εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα. Η γυναίκα χρωστά για στεγαστικό και επισκευαστικό δάνειο 73.340 ευρώ και το δικαστήριο αποφάσισε τη ρύθμιση των μηνιαίων δόσεων στα 237,30 ευρώ για διάρκεια 240 μηνών. Η 52χρονη είναι άνεργη αυτό το διάστημα και τα τελευταία καλοκαίρια εργαζόταν σε τουριστική μονάδα του νομού. Με το στεγαστικό δάνειο που πήρε αγόρασε σπίτι στην Καλαμάτα, κατασκευής του 1955, το οποίο χρειάστηκε επισκευές για να κατοικηθεί. Οπως αναφέρεται στην απόφαση, η εμπορική αξία του σπιτιού δεν ξεπερνά τα 67.000 ευρώ, ενώ είναι προσημειωμένο για 70.000 ευρώ.   Ν.Κ.

*** Γιορτή Κάστανου στην Άρνα Λακωνίας :
Γιορτή Κάστανου στην Άρνα Λακωνίας
* Η «Γιορτή του Κάστανου» διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Άρνα τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα 3ήμερο φεστιβάλ, που συνδυάζει καλλιτεχνικά δρώμενα με πλούσια και καλαίσθητη υπαίθρια αγορά. Ο επισκέπτης καλωσορίζεται με κάστανα ψημένα στο μεγαλύτερο τηγάνι που υπάρχει στην Ελλάδα και βραστά στο παλιό χαρανί, καθώς και ζεστό τσίπουρο, μόλις αποσταγμένο από τον άμβυκα που καίει στην πλατεία. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άρνας, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης.
Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μαζί μας μια ιδιαίτερη στιγμή του φθινοπώρου στην αγκαλιά του Ταϋγέτου , στην Άρνα Λακωνίας, στην γιορτή του κάστανου που διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά , τις τελευταίες μέρες του μήνα , στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου.
Είναι ένα τριήμερο φεστιβάλ που συνδυάζει καλλιτεχνικά δρώμενα με πλούσια και καλαίσθητη υπαίθρια αγορά και για καλωσόρισμα σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε κάστανα ψημένα στο μεγαλύτερο τηγάνι που υπάρχει στην Ελλάδα και βραστά στο παλιό χαρανί καθώς και ζεστό τσίπουρο , μόλις αποσταγμένο από τον άμβυκα - το καζάνι - που θα καίει στην πλατεία.
Όπως πάντα η γιορτή του φθινοπώρου πλαισιώνεται από καλλιτέχνες που με την δουλειά τους , δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά.
Η μουσική επένδυση όλου του τριημέρου θα σας ταξιδέψει σε πάμπολλα μονοπάτια του κόσμου και ιδιαίτερα της πατρίδας μας και έχει επιλεχθεί από τον Βασίλη Δρογκάρη και τον Γιώργο Πολυμενάκο.
Η άλλη πλευρά της γιορτής κάστανου και φθινοπώρου είναι η συμμετοχή άλλων μη κερδοσκοπικών φορέων , που εναλλάσσονται και στην εποχή που διανύουμε έχουν έναν καθοριστικό ρόλο στην ζωή μας.
Πάνω και πρώτα απ’ όλα όμως η γιορτή του κάστανου είναι μια υπαίθρια αγορά ντυμένη με ξεχωριστή αισθητική.
Κάτω από τα κλαδιά του γνωστού αιωνόβιου «πλάτανου της Άρνας» απλώνονται μια σειρά από καλοφτιαγμένους πάγκους που πάνω στο ξύλο τους φιλοξενούν όλα τα ντόπια φθινοπωρινά προϊόντα.
Μέσα στις πολυτάρες και τα κοφίνια τα χρώματα από τα κάστανα , τα ρόδια, τα καρύδια, τα κυδώνια, τα μήλα , τις κολοκύθες μπερδεύονται γλυκά με τα αρώματα από το μέλι, το καινούριο κρασί , τα γλυκά κουταλιού, τα αρωματικά φυτά του βουνού…
Μ’ αυτή την γιορτή απολαμβάνουμε τις τελευταίες ζεστές μέρες του Ταϋγέτου και κρατάμε για τις κρύες μέρες του χειμώνα μια πολύ όμορφη και ζεστή ανάμνηση από την «γιορτή του κάστανου» μες στον γλυκό καιρό του μικρού καλοκαιριού του Αη-Δημήτρη…
Διαλέξτε κάποια από τις στιγμές αυτές για μια βόλτα στην Άρνα και δεν θα την ξεχάσετε!
Η υπαίθρια αγορά θα είναι ανοικτή : Παρασκευή 26/10 από 3 μμ έως 9 μμ.  Σάββατο 27/10 από 10 πμ έως 9 μμ.    Κυριακή 28/10 από 10 πμ έως 6 μμ.    Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σπάρτης

*** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  Τετάρτη :
Για το  Champions League  :
Ζενίτ -Άντερλεχτ  1-0   .- ^
Μάλαγα - Μίλαν  1-0 , (0-0) .- ^
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μανδρίτης  2-1  , (1-1) .- ^
Άγιαξ - Μάντσεστερ  Σίτι   3-1  , (1-1) .-^
Ντιναμό Ζάγκρεπ - Παρί Σεν  Ζερμέν  0-2  , (0-2) .- ^
Πόρτο - Ντιναμό  Κιέβου   3-2   , (2-1) .- 
Μονπελιέ - Ολυμπιακός Πειραιώς   1-2  , (0-0).- ^
 Τα  γκόλ : 49΄ Σαμπονιέ , 73΄ Βασ. Τοροσίδης , 90; K. Μήτρογλου .- ^
Άρσεναλ  - Σάλκε    0-2 , (0-0) .-  ^
Ο  Πρίγκιπας των Αμιράτων  ξανα κάνει την εμφάνισή του  για  το ενδιαφέρον του για  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ  !!!
Υποψίες πολλές ;;;;;;  Ψεύτικες  ή  Αληθινές  ;;; Είδωμεν !!!  
Πάλι κάνει την εμφάνιση  και  ο Μπίλης Τσάκας ..... Που πάει  όλο τοι πράγμα ;;;

***  Στην Αγωνιστική 1ης  Φάσης στο  Κύπελλο  Ελλάδας ανάμεσα σε  ποδοσφαιρικές Ομάδες Φουτ μπόλ  1  και 2 :  Αποτελέσματα
~ 24/10/2012 Οδυσσέας Κορδελιού - Δόξα Δράμας  1-0  , (0-0).- ^
* 24/10/2012 ΑΟ Κασσιόπη - Αναγέννηση Γιαννιτσών  κ.α. 2-2  , (0-0).-  
παράταση :   2-2  , (2-2).-  πέναλτι : 1-3 .- ^
~ 24/10/2012 Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής Ψαχνών 4-1 , (1-0).- ^
~ 24/10/2012 Α.Ο.Χανιά  - Φωκικός    2-1  , (1-1).- ^
* 24/10/2012 Π.Σ. Καλαμάτα - Θρασύβουλος κ.α.1-1 , (1-1).-
παράταση :   1-1  , (1-1) .- 114΄ Γιωργιόπουλος εξ επαφής άουτ ,
πέναλτι :  3-4 .- ^
Τα γκόλ : 11΄ Βασιλείου  , 32΄ Τσιμικλής , 40΄δοκάρι Τζωρτζόπουλος και στο 66΄ο Ηλιόπουλος τετ-α-τετ σε κενη εστία  Αουτ ,
~  24/10/2012 Επισκοπή Κρήτης - Βύζας Μεγάρων   0-1 , (0-0) .-^  
* 24/10/2012 Τηλυκράτης Λευκάδας- Καβάλα  κ.α. 0-0    , (0-0).-
παράταση :   0-0 , (0-0) .- πέναλτι : 3-5 .- ^
* 24/10/2012 Βατανιακός - Νίκη Βόλου  κ.α.  0-0  , (0-0).- ^
παράταση :    0-0 , (0-0) .-  πέναλτι : 1-4 .- ^
* 24/10/12Αιγινιακός Ακαδημία Πλαταμώνα - Εργοτέλης κ.α.1-1 , (1-1).-
παράταση :  1-1  , (1-1) .- πέναλτι : 6-5  .- ^ αντιμέτωπος με  ΠΑΟΚ Θεσσαλ.
~ 24/10/2012 Εθνικός Σιδηροκάστρου -Αναγέννηση Επανωμής 2-1,(1-0).-
* 24/10/2012 Δόξα Κρανούλας - Πιερικός   κ.α.   0-0  , (0-0) .-
παράταση:   0-0  , (0-0) .- πέναλτι :  1-3 .- ^
~  24/10/2012 Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου  1-2  ,(1-0).- ^
~  24/10/2012 Φωστήρας   -  Ζάκυνθος  4-0  , (2-0).- ^
 *  24/10/2012 Εθνικός Αστέρας  - Καλλονή  Λέσβου  κ.α. 1-1 ,  (0-1).- 
παραταση :  1-1 , (1-1) .- πέναλτι : 1-4  .- 
 ~ 24/10/2012 Προοδευτική -  Ηρακλής Θεσσαλ.   1-0  , ( 0-0 ) .- ^ αντίπαλος με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ .- ^
 ~ 24/10/2012 Παναιγιάλειος - Παναιτωλικός   3-1  , (1-1). - ^
* 24/10/2012 Πανηλειακός  - Παναχαϊκή  κ.α 0-0 , (0-0).-
στα πέναλτι 3-4.- ^
παράταση : 0-0  .- Στα πέναλτι : 3-4 .-  αντίπαλος με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ   .-   
Πέμπτη ,25/10/2012
Γλυφάδα - Πανσερραϊκός
Αχαρναϊκός - ΑΕΛάρισα
Καλαμαριά -Καλλιθέα


***  Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε για Αποστολόπουλο και Γουρνά :
Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε για Αποστολόπουλο και Γουρνά
*  Με επιτυχία διεξήχθησαν οι προκριματικοί αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καράτε Εφήβων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Νέων γυναικών το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Βέλους Κορινθίας.
Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μια διάκριση και παράλληλα μια θέση στην 4αδα των μεταλλίων, παρουσιάζοντγας έτσι ένα πλούσιο θέαμα που ικανοποίησε όλους τους φίλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.
Ο Παμμεσσηνιακός ΑΣ Καράτε συμμετείχε με δυο αθλητές τον Αποστολόπουλο Δημήτρη στην κατηγορία Εφήβων -63 κιλά όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ και χάλκινο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ καθώς και με τον Γουρνά Κωνσταντίνο στην κατηγορία Νέων Ανδρών -76 κιλά, ο οποίος μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε κι αυτός να πάρει το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ.
Τα αποτελέσματα τους δίνουν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στους τελικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνουν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας Ημαθίας.
Ο προπονητής Ευθύμιος Μπούρας, δήλωσε: «Θέλω να συχαγρώ τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και για το ήθος που έδειξαν και σε αυτούς τους αγώνες, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την όμορφη φιλοσοφία του ευγενούς και δυναμικού αθλήματος του Καράτε».
 Εκ του Δ.Σ. του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου OKINAWA TE TAI KARATE

*** Αποκλείστηκε στα πέναλτι η "Μαύρη Θύελλα" :
Αποκλείστηκε στα πέναλτι η "Μαύρη Θύελλα"
* Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι αποκλείστηκε τελικά η Καλαμάτα, καθώς οι παίκτες του Θρασύβουλου ήταν πιο εύστοχοι και επικράτησαν με 4-3. Η κανονική διάρκεια του αγώνα είχε βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 χάρη στα γκολ του Βασιλείου στο 11'΄και του Τσιμικλή στο 32'. Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και τελικά στα πέναλτι πέρασε ο Θρασύβουλος, παρότι ήταν η ομάδα που αστόχησε πρώτη σε πέναλτι!
(Θ) Τζιωρτζιόπουλος, 3-4, προκρίθηκε ο Θρασύβουλος
(Κ) Ψυχογιόπουλος, 3-3
(Θ) Μπακάλης, 2-3
(Κ) Σκαρλάτος, απόκρουση
(Θ) Σύρος, 2-2
(Κ) Τσιμικλής, 2-1
(Θ) Σερέπας, 1-1
(Κ) Ανδρεόπουλος, άουτ, ψηλά η μπάλα, παραμένει το 1-0
(Θ) Μπέκα, απόκρουση ο Ζαρόπουλος!!
(Κ) Τσαγκαράκης 1-0, δοκάρι και μέσα
Ο Τσαγκαράκης ξεκινά
Για την Καλαμάτα θα σουτάρουν οι Τσαγκαράκης. Τσιμικλής, Ψυχογιόπουλος, Σκαρλάτος και Ανδρεόπουλος.
Σε λίγο ξεκινά η διαδικασία των πέναλτι όπου θα κριθούν όλα.
120' Τελείωσε και η παράταση με 1-1, η πρόκριση πλέον θα κριθεί στα πέναλτι.
115' Πέντε λεπτά ακόμη και αν δεν αλλάξει κάτι θα πάμε στην διαδικασία των πέναλτι.
112' Κοντά στο γκολ έφτασε ο Θρασύβουλος με τον Μπακάλη θα σουτάρει άουτ από πολύ καλή θέση.
108' Τρίτη αλλαγή ο Θρασύβουλος, ο Μπέκα στη θέση του Σταυροθαλλασόπουλου.
107' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα... Ο Ανδρεόπουλος βρήκε τον Πούτσι, που πάτησε ωραία στον Γεωργιόπουλος που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά απόκρουσε ο Ξενοδόχοβ. Σπουδαία ευκαιρία χάθηκε εδώ...
106' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.
105' Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο της παράτασης, πάντα 1-1.
102' Πάντα στο 1-1 καθώς η παράταση δεν έχει μεγάλες φάσεις μέχρι τώρα.
97' Κίτρινη κάρτα στον Τρίψα.
91' Ξεκίνησε η παράταση.
90' Ο Βύζας Μεγάρων νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Επισκοπή. Ετσι αν προκριθεί τελικά η Καλαμάτα σήμερα στην επόμενη φάση θα παίξει με τον Βύζαντα.
90' Τελείωσε με 1-1 το 90λεπτο και σε λίγο θα ξεκινήσει η παράταση, Η Καλαμάτα ήταν ανώτερη από το Θρασύβουλο, όμως δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
90' Μπήκαμε στις καθυστερήσεις που θα είναι 3 λεπτά.
89' Σέντρα σουτ του Πλαβούκου, ο Ζαρόπουλος απόκρουσε με τα πόδια προ του Σταυροθαλλασόπουλου.
87' Πάμε για το τέλος του 90λεπτου, αν δεν αλλάξει κάτι θα ακολουθήσει παράταση.,
81' Επισκοπή - Βύζας Μεγάρων 0-1 στο 82' με γκολ του Ταμπάκη.
81' Ο Τσαγκαράκης στη θέση του Αθανασόπουλου.
80' Ο Πούτσι γύρισε στον Ανδρεόπουλο που από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε άουτ.
78' Ο Καλαμιώτης στη θέση του Αγγόλι.
75' Η Καλαμάτα είναι σαφώς καλύτερη, έχει κάνει 2-3 καλές φάσεις στο β'΄μέρος και ψάχνει το γκολ που θα της δώσει την πρόκριση,
73' Γύρισμα του Πούτσι στον Ηλιόπουλο που καθυστέρησε να σουτάρει και τελικά όταν το έκανε η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού.
68' Σουτ του Σταυροθαλλασόπουλου μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος.
66' Δύο μεγάλες ευκαιρίες σε ένα λεπτό για την Καλαμάτα. Αρχικά βγήκαν οι Πούτσι και Αθανασόπουλος με αντίπαλο ένα αμυντικό αλλά ο Πούτσι έκανε λάθος κοντρόλ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Αθανασόπουλος έβγαλε ωραία πάσα στον Ηλιόπουλο που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το σουτ αλλά ο Ξενοδόχοβ απόκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ. Μπορούσε εδώ να πάρει προβάδισμα η Καλαμάτα.
61' ο Γεωργιόπουλος στην θέση του Μπαούρη.
57' Κίτρινη κάρτα για τον Ανδρεόπουλο.
53' Η Καλαμάτα μπήκε καλά στο β΄μέρος αλλά η αναγκαστική αλλαγή του Πασά σίγουρα θα παίξει ρόλο καθώς ο ικανός μέσος ήταν ο κορυφαίος παίκτης μέχρι τώρα.
52' Αποχωρεί τραυματίας ο Αγης Πασάς και την θέση του παίρνει ο Ανδρεόπουλος.
51' Πρώτη αλλαγή για το Θραβύβουλο καθώς βγήκε ο Κειτά και μπήκε ο Γεωργιάδης.
50' Συνδυασμός Πασά - Αθανασόπουλος, ο Πούτσι έκανε το σουτ αλλά απόκρουσε δύσκολα ο Ξενοδόχοβ.
47' Κίτρινη κάρτα στον Κειτά.
46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1. Να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής.
45' Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με την Καλαμάτα και τον Θρασύβουλο στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11' με τον Βασιλείου και ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο. Η Καλαμάτα ισοφάρισε στο 33' με τον Παναγιώτη Τσιμικλή, στην συνέχεια ανέβηκε πολύ και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και προβάδισμα στο σκορ αφού είχε δοκάρι στο 42'.
45' Το ματς Επισκοπή - Βύζας Μεγάρων είναι 0-0 στο ημίχρονο.
42' Ο Τσιμικλής έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Πούτσι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, την οποία τελικά βρήκε ο Τζιωρτζιόπουλος και την έστειλε στο κάθετο δοκάρι της ομάδας του. Παραλίγο αυτογκόλ δηλαδή.
42' Δοκάρι η Καλαμάτα...
39' Δυνατό σουτ του Πασά, η μπάλα κάπου κόντραρε και πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι, κόρνερ.
35' Αρκετός κόσμος δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα στο γήπεδο και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και πριν λίγα λεπτά η προσέλευση συνεχιζόταν. Οι θεατές είναι πλέον περίπου 700
34' Ενώ δεν είχε φανεί επιθετικά μέχρι τώρα η Καλαμάτα, στο 32' απείλησε για πρώτη φορά με τον Πούτσι και στο επόμενο λεπτό ο Τσιμικλής ισοφάρισε με ένα πολύ ωραίο σουτ.
33' γκοοολ 1-1. Πολύ ωραίο σουτ του Τσιμικλή λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ξενοδόχοβ και ισοφάρισε  για την Καλαμάτα.
32' Πρώτη ευκαιρία για την Καλαμάτα με τον Τριανταφυλλάκη να κάνει ωραία προσπάθεια και σέντρα από αριστερά, αλλά ο Πούτσι που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας δεν την βρήκε.
32' Το ματς Επισκοπή - Βύζας είναι 0-0 στο 33'.
31' Κίτρινη κάρτα στον Αγγόλι για φάουλ στον Πούτσι.
30' Συμπληρώθηκε το πρώτο ημίωρο με τον Θρασύβουλο να προηγείται με 1-0 και να είναι η ομάδα που πατά καλύτερα στο γήπεδο. Η Καλαμάτα μέχρι τώρα δεν μπορεί να απειλήσει επιθετικά.
23' Πρώτη κίτρινη κάρτα στον Σκαρλάτο.
19' Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στον επόμενη γύρο θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Επισκοπή - Βύζας Μεγάρων.
13' Ο Γιώργος Μπένος σήκωσε αμέσως για ζέσταμα τον νεαρό Αγγελο Γεωργιόπουλο.
12' Ο Θρασύβουλος είχε μπει πιο επιθετικά στο ματς και παίρνει νωρίς προβάδισμα, απέναντι στην Καλαμάτα που μπήκε κάπως υποτονικά στο ματς.
11' Ο Τζιωρτζιόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Βασιλείου πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ζαρόπουλου γράφοντας το 0-1.
11' Γκολ ο Θρασύβουλος, 0-1 με τον Βασιλείου.
9' Συνεχίζεται η προσέλευση των φιλάθλων, οι οποίοι πλέον έχουν φτάσει τους 500 περίπου.
8' Πρώτη φάση, σέντρα του Σταυροθαλλασόπουλου, κεφαλιά του Κειτά και άουτ.
5' Ο Βασίλης Αθανασόπουλος έχει ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στην θέση του Βαγγέλη Καούνου που είναι τραυματίας.
3΄Λιγοστός και σήμερα ο κόσμος στο γήπεδο, Παρότι είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της Καλαμάτας, στο γήπεδο βρίσκονται 300 θεατές περίπου.
1' Εγινε η σέντρα στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας...
Οι συνθέσεις των ομάδων...
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ζαρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Τρίψας, Σκαρλάτος, Μπαούρης (61' Γεωργιόπουλος), Τριανταφυλλάκης,Τσιμικλής, Πασάς (52' Ανδρεόπουλος), Ηλιόπουλος, Πούτσι, Αθανασόπουλος (81' Τσαγκαράκης).
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ Ξενοδόχοβ, Βασιλείου, Τζιωρτζόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθαλλασόπουλος (108' Μπέκα), Πλαβούκος, Αγκόλι (78' Καλαμιώτης), Σερέπας, Προβατίδης, Κειτά (51' Γεωργιάδης).
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία.
Ωρα κυπέλλου Ελλάδας για την "Μαύρη Θύελλα" καθώς στις 2.30 μ.μ. θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο τον Θρασύβουλο στο πλαίσιο της α' φάσης του θεσμού. Το ματς είναι νοκ άουτ πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσουν παράταση και πέναλτι. Ο Θρασύβουλος φέτος αγωνίζεται στην Β' εθνική, ωστόσο βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Για την Καλαμάτα δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Βαγγέλης Καούνος ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Μπένου.
Το eleftheriaonline.gr θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εικόνα του αγώνα.

*** Εθελοντική αιμοδοσία στο Κ.Υ. Αρεόπολης  : 
Εθελοντική αιμοδοσία στο Κ.Υ. Αρεόπολης
* Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την τρίτη 30 Οκτωβρίου από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης. Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο χώρο του Κέντρου Υγείας.

*** "Πάρνωνας - Οπτικές και προοπτικές"  :
"Πάρνωνας - Οπτικές και προοπτικές"
* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαμβακούς Νέα Ζωή σας προσκαλεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. στο Σαϊνοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Γεωργίου και Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου (Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου, 2ος Όροφος, απέναντι από τον ΟΤΕ) στην Ημερίδα με θέμα “ΠΑΡΝΩΝΑΣ - ΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ”
Εισηγητές:
*Παναγιώτα Σημάδη - Δασάρχης Σπάρτης
*Σταύρος Αραχωβίτης - Πρόεδρος Γεωπόνων Λακωνίας
*Παναγιώτης Μαχαίρας - Μέλος Φορέα Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού
*Αντώνης Παπανικολάου - Επιχειρηματίας
*Βασίλης Γεωργιάδης - Πρόεδρος Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης
* Γιάννης Καρβουνιάρης – Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης
*Σωτήρης Μπόλης - Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης – Συνεργάτης της Αναπτυξιακής Πάρνωνα ΑΕ
*Βασίλης Ρουμπάκος – chef, πρόεδρος Ινστιτούτου Γαστρονομίας Λακωνίας
*Παναγιώτης Κατσίχτης - Πρόεδρος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
*Χρήστος Νικολέτος - Πυραγός – Δασολόγος
*Ελένη Μπαγιώκου - Μαθήτρια Λυκείου, βουλευτής Εφήβων
 *Στην Ημερίδα συμμετέχει ο Οικοτεχνικός - Χειροτεχνικός Συνεταιρισμός Γερακίου “ Εργάνη”
 Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσουν ερωτήσεις προς τους εισηγητές και ανοιχτή συζήτηση.
 Επιμέλεια - Συντονισμός Ημερίδας
Χάρης Βασιλάκος, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Νέα Ζωή
 Σύμβουλος Επικοινωνίας: Πάνος Παπαδολιάς 
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή

*** Αρνείται διαφάνεια και έλεγχο για τα σκουπίδια η δημοτική αρχή Καλαμάτας :
Αρνείται διαφάνεια και έλεγχο για τα σκουπίδια η δημοτική αρχή Καλαμάτας
* Αρνείται η δημοτική αρχή Καλαμάτας τη διαφάνεια και τον έλεγχο όσον αφορά στη μέθοδο… εξαφάνισης των σκουπιδιών από τον δήμο.
Τη φορά αυτή, αρνήθηκε να συναινέσει στην κοινή πρόταση των μειοψηφιών -που υποβλήθηκε χθες, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής- για τη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία θα αναλάβει να ελέγξει όλα τα παραστατικά και γενικά τα στοιχεία που αφορούν τη μεταφορά των απορριμμάτων προς… άγνωστη κατεύθυνση.
Οι μειοψηφίες -μέσω των Θόδωρου Μπρεδήμα, Δημήτρη Φαββατά, Σταμάτη Μπεχράκη και Νίκου Φωτέα- ζήτησαν με επιμονή εξηγήσεις από τη δημοτική αρχή για την εμμονή της στην τακτική της αδιαφάνειας. Ως συνέπεια, υπήρξαν «εκρήξεις» από την πλευρά των συμβούλων της πλειοψηφίας, τόσο του προέδρου της επιτροπής, αντιδημάρχου Δημήτρη Μπούχαλη, όσο και των συμβούλων Σωτήρη Μιχαλόπουλου και Αργύρη Κουδούνη, που κατηγόρησαν τις μειοψηφίες ότι επιδιώκουν είτε «να ανοίξει και πάλι η Μαραθόλακκα» είτε «να φέρουν και πάλι τα σκουπίδια στους δρόμους της Καλαμάτας» με συνέπειες για τη δημόσια υγεία, όπως είπαν.
 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΚΟΡΩΠΙ
Είναι χαρακτηριστικό, ωστόσο, ότι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος Γιάννης Καμβυσίδης επιχείρησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.
Παραδέχθηκε, πάντως -μετά από επίμονες ερωτήσεις της μειοψηφίας- ότι τα απορρίμματα μεταφέρονται, μεταξύ άλλων, στο Μεσολόγγι και στο Κορωπί, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι ο νόμος δεν επιτρέπει την «εξαγωγή» απορριμμάτων από την μια Περιφέρεια στην άλλη.
Ο Δ. Φαββατάς -όπως και οι άλλοι σύμβουλοι της μειοψηφίας- ζήτησαν να προσκομιστούν παραστατικά που να πιστοποιούν τη διάθεση των απορριμμάτων σε νόμιμους χώρους, αλλά το αίτημα αυτό δεν ικανοποιήθηκε. Ο Γ. Καμβυσίδης αντέτεινε να επισκεφθούν την υπηρεσία καθαριότητας για να τα δουν, αρνήθηκε ωστόσο να διαθέσει φωτοτυπίες των επίμαχων εγγράφων.
Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας -καθώς και ο συνάδελφός του των οικονομικών- επιχειρηματολόγησαν υπέρ της ακολουθούμενης πρακτικής λέγοντας ότι μέχρι να υλοποιηθεί η προσωρινή διαχείριση δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να απομακρύνονται τα σκουπίδια. Υποστήριξαν δε ότι το κόστος της μεταφοράς είναι το μικρότερο μεταξύ των υπόλοιπων δήμων της χώρας που επίσης απομακρύνουν τα σκουπίδια μέσω εργολάβων.
 ΤΟ ΠΑΛΙΟΡΟΒΟΥΝΙ
Ανακοίνωσε, επίσης, ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει στο υπουργείο Περιβάλλοντος σύσκεψη για τη διάθεση πιστώσεων ώστε να γίνει η προμήθεια των μηχανημάτων που θα εγκατασταθούν στο Παλιοροβούνι για την προσωρινή διαχείριση.
Δήλωσε ακόμα, ότι σήμερα αναμένεται να έλθει στην Καλαμάτα εκπρόσωπος εταιρείας που ενδιαφέρεται να εγκαταστήσει μονάδα παραγωγής βιοαερίου, ενώ αύριο θα επισκεφθεί τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα εκπρόσωπος εταιρείας προκειμένου να παρουσιάσει κινητό σταθμό μεταφόρτωσης.
 Οχι λίγες φορές, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε, καθώς οι ερωτήσεις των συμβούλων της μειοψηφίας ήταν φανερό ότι εκνεύριζαν ορισμένους της πλειοψηφίας. «Το ζήτημά σας είναι να πούμε πού πάνε; Εκεί που τα πάει όλη η Ελλάδα. Τι θέλετε δηλαδή, να μας πιάσει χολέρα; Να ξανανοίξει η Μαραθόλακκα;» είπε ο Αργύρης Κουδούνης μετά από ερώτηση του Στ. Μπεχράκη, ενώ ο Σωτήρης Μιχαλόπουλος επιτέθηκε στον Δ. Φαββατά, ζητώντας να κάνει πιο… κόσμια αντιπολίτευση.
«Προτείναμε την επαναλειτουργία της ΜΟΛΑΚ και πήραμε το κόστος γι’ αυτό. Εσείς την κρατάτε κλειστή για δέκα ψηφοφόρους. Χρόνια ζητάμε την έκθεση για το δήθεν υπέρογκο κόστος του εκσυγχρονισμού της και το ρίχνετε στην ''παλαβή''» είπε από την πλευρά του ο Στ. Μπεχράκης.

*** Europa League 2012-13: Φάση Ομίλων

1ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
3-5Γιούνγκ Μπόις - Λίβερπουλ
1-1Ουντινέζε - Ανζί
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
2-0Ανζί - Γιούνγκ Μπόις
2-3Λίβερπουλ - Ουντινέζε
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Λίβερπουλ - Ανζί
Ουντινέζε - Γιούνγκ Μπόις

2ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
3-1Βικτόρια - Ακαντέμικα
0-3Χαποέλ - Ατλέτικο
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
1-0Ατλέτικο - Βικτόρια
1-1Ακαντέμικα - Χαποέλ
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Ατλέτικο - Ακαντέμικα
Χαποέλ - Βικτόρια

3ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
2-2Φερνέρμπαχτσε - Μαρσέιγ
0-0ΑΕΛ - Γκλάντμπαχ
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
5-1Μαρσέιγ - ΑΕΛ
2-4Γκλάντμπαχ - Φενέρμπαχτσε
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
ΑΕΛ - Φενέρμπαχτσε
Γκλάντμπαχ- Μαρσέιγ

4ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
0-0Μαρίτιμο - Νιούκαστλ
4-0Μπορντό - Μπριζ
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
2-0Μπριζ - Μαρίτιμο
3-0Νιούκαστλ - Μπορντό
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Νιούκαστλ-Μπριζ
Μαρίτιμο - Μπορντό

5ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
2-2Στουτγκάρδη - Στεάουα
2-1Κοπεγχάγη - Μόλντε
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
2-0Μόλντε - Στουτγκάρδη
1-0Στεάουα - Κοπεγχάγη
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Στεάουα - Μόλντε
Στουτγκάρδη - Κοπεγχάγη

6ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
2-0Ντνίπρο - Αϊντχόφεν
4-0Νάπολι - ΑΪΚ
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
2-3ΑΪΚ - Ντνίπρο
3-0Αϊντχόφεν - Νάπολι
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Αϊντχόφεν - ΑΪΚ
Ντνίπρο - Νάπολι

7ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
3-0Γκενκ- Βιντεότον
0-0Σπόρτινγκ - Βασιλεία
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
3-0Βιντεότον-Σπόρτινγκ
2-2Βασιλεία-Γκενκ
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Βιντεότον-Βασιλεία
Γκενκ-Σπόρτινγκ

8ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
2-2Ιντερ-Ρουμπίν
0-0Παρτιζάν-Νέφτσι
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
2-0Ρουμπίν-Παρτιζάν
1-3Νέφτσι-Ιντερ
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Ρουμπίν-Νέφτσι
Ιντερ-Παρτιζάν

9ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
2-1Λιόν-Σπάρτα
1-1Μπιλμπάο-Σμόνα Κιριάτ
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
3-4Σμόνα Κιριάτ-Λιόν
3-1Σπάρτα-Μπιλμπάο
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Σπάρτα-Κιριάτ Σμόνα
Λιόν-Μπιλμπάο

10ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
3-0Μάριμπορ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
0-0Τότεναμ-Λάτσιο
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
1-0Λάτσιο-Μάριμπορ
1-1ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -Τότεναμ
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Λάτσιο
Μάριμπορ-Τότεναμ

11ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
1-2Ραπίντ Βιέννης - Ρόζενμποργκ
0-0Λεβερκούζεν-Μεταλίστ
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
2-0Μεταλίστ-Ραπίντ Βιέννης
0-1Ρόζενμποργκ-Λεβερκούζεν
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Ρόζενμποργκ-Μεταλίστ
Ραπίντ Βιέννης-Λεβερκούζεν

12ος όμιλος
1η (20/09)αγωνιστική5η (22/11)
1-0Λεβάντε-Χέλσινγκμποργκ
2-2Τβέντε-Αννόβερο
2η (4/10)αγωνιστική6η (6/12)
2-1Αννόβερο-Λεβάντε
2-2Χέλσινγκμποργκ-Τβέντε
3η (25/10)αγωνιστική4η (8/11)
Χέλσινγκμπορτγκ-Αννόβερο
Λεβάντε-Τβέντε

*

*** ΑΠΟ ΤΙΣ τελευταίες ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ :


~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 15 Οκτωβρίου  2012 .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Η ΩΡΑΙΑ  ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ  ,  Τρίτη  16 Οκτωβρίου  2012 .-
~**  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/10/m.html  , MΕΣΣΗΝΙΑΚΑ καί  Άλλα  στο αγιάζι της ενημέρωσης :  , Τρίτη  16 Οκτωβρίου  2012 .-
~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html ,. Εθνική Ελλάδας Ανδρών στο ποδόσφαιρο , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012  ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση , Τετάρτη  17 Οκτωβρίου  2012
Στο αγιάζι της  καθημερινότητας στην ενημέρωση 
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/10/blog-post_18.html  , Ενημέρωση  και καθημερινότητα  ,
Μεσσηνιακά  και  Άλλα στο  αγιάζι  της ενημέρωσης
,Πέμπτη  18  Οκτωβρίου  2012  .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2012-2013.html  , Ευρωμπάσκετ 2012-2013  , Παρασκευή 19  Οκτωβρίου  2012 .
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012.html  , Γιατροί  ΕΥΟΠΥ  στο Ν. Μεσσηνίας 2012 , Παρασκευή 19/10/2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης , Παρασκευή 19  Οκτωβρίου  2012  .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2012-2013_20.html , Σούπερ  Λίγκα  στην Ελλάδα 2012-2013 , Σάββατο  20  Οκτωβρίου  2012  .-
~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Σαββατο-Κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης , Σάββατο 20  Οκτωβρίου  2012  .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post_20.html  , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  Μεσσηνιακών  Ποδοσφαιρικών Σωματείων
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/m.html , Mένουμε  ζούμε  και  Βλέπουμε  Ελλάδα ,  μέσα από  Βίντεο .. , Κυριακή  21 Οκτωβρίου  2012 .-

~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2-1.html  , ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ -Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΙΑ 2-1 την Κυριακή 21/10/2012 ,  ΔΕΥΤΕΡΑ  22Οκτωβρίου 2012 .-

~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_22.html , Μεσσηνιακά  και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης : Δευτέρα 22 Οκτωβρίου  2012 .-

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/h.html  , H  Ιστορία  ενός χωριού Δ΄ συνέχεια , ΤΟ  ΑΡΦΑΡΑ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ -
Τρίτη  23 Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/m.html , Mεσσηνιακά  και  Άλλα στο αγιάζι της Ενημέρωσης  , Δευτέρα , 23 Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html  , ΑΘΛΗΤΙΚΑ  της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 .-

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html Στο αγιάζι της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα , Τετάρτρη 24 Οκτωβρίου  2012  .-
~**   http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_25.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης  , Πέμπτη 25  Οκτωβρίου  2012  , ΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί Άλλα .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου