ARFAR -AGIOI THEODOROI

ARFAR -AGIOI  THEODOROI

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

TO ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

TO ΜΕΓΑΛΟ  "ΟΧΙ"  ΤΟΥ  ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ  Τρίτη  19 Μαρτίου  2013  ¨:


Το ποντικάκι  κοντά  μας !
***
**** H KYΠΡΙΑΚΗ  ΒΟΥΛΗ ΕΙΠΕ  «ΟΧΙ» ΣΤΟ  EURGROUPE και   στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ  ( τρόικα )  του Σοϊμπλερ  και της Μέρκελ  που θέλουν  να βουλιάξουν την Ελληνική Κύπρο  , κουρεύοντας  τις καταθέσεις στις Κυπριακές Τράπεζες , από 10%-20%  … σκοπεύοντας  ολοφάνερα  στα Κυπριακά  κοιτάσματα  Υδρογονανθράκων και όχι  μόνο !!! Κύριε , Σοϊμπλερ  να μη λυπάστε  για την Κύπρο  και  τους Έλληνες , αλλά  να λυπάστε για  το  ερχόμενο  κατάντημά  σας !!!!  Κυρία  Μέρκελ  και  λοιποί  "φτωχοί ,  για μας συγγενείς" , «όλα εδώ πληρώνονται  και ξεπληρώνονται»  !! Ας  το  Θυμάστε !!! ΑΥΤΟ  ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ  ΑΛΗΛΕΓΚΥΗ , αυτό λέγεται κλοπή  ξένου πλούτου ! Λέγεται   κατάντια  και  διάλυση  της Ε.Ε. ....που δεν υπάρχουν σήμερα  Πολιτικοί ηγέτες με "μπαλάκια" ... δεν υπάρχουν  ,... ΝΤΕΓΚΟΛ , ΒΙΛΗ ΜΠΡΑΝΤ ,Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , Κ/νος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ  .... κ.α. ... ,  ΟΤΙ  κι αν  σήμερα κάνετε στο σύντομο μέλλον θα το λάβετε ! <Ηττημένος  δεν είναι αυτός που χάνει ,  Αλλά αυτός  που παραιτείται …από οποιονδήποτε αγώνα ! της επίγειας Ζωής !  >  .-  Καλύτερα « Λίρα  Κύπρου»   και  «ΔΡΑΧΜΗ»  ΠΑΡΑ ,....  Ο Ελληνικός  Λαός , να  ζει  την μπότα  του  οικονομικού  κατακτητή ! Καλύτερα  ψωμί  -λάδι  και τυρί , παρά την καθημερινή  Εύρω-απειλή !!  ****      Ακολουθούν  Βίντεο   :
~* 480   Το  ΟΧΙ  της Κύπρου στο Eurogroup  : http://youtu.be/gI3aPspiQ4s ,
~**483  Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ   γιά ΚΥΠΡΟ   19-3-2013    :
http://youtu.be/WZnNEkJICjc   ,


 ~* 481  Μόσχα - Κύπρος 19-03-2013  για το  ΟΧΙ  της Κυπριακής Βουλής   http://youtu.be/SGzEN77rYw8 ,

~* 484   E  Βενιζέλος γιά  Κύπρο  19-03-2013    :




 
~** 482 ο Ζιρινόφσκι  γιά Κύπρο  19/03/2013  :  http://youtu.be/19NHf5usrCw  ,

~**485   Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  γιά κρίση  Κύπρου  19-03-2013   : http://youtu.be/a5qA3-h8KoI  . , 






~**486  Θέσεις απόψεις  γιά κρίση  Κύπρου  19-03-2013:   http://youtu.be/cL0HIej-6tI  ,

   

~**487 ΚΥΠΡΟΣ ΚΡΙΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ 2013   : : http://youtu.be/uHBfF3VelGQ  ,
** 
 Η   ΑΝΓΕΛΑ  ΜΕΡΚΕΛ ....είπε .......:
Η Γερμανία επιθυμεί λύση στο πρόβλημα της Κύπρου υποστήριξε η Άγκελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν με την τρόικα
Η Γερμανία επιθυμεί λύση στο πρόβλημα της Κύπρου υποστήριξε η Άγκελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν με την τρόικα ....  
Βερολίνο, Γερμανία
«Λυπούμαι για την ψήφο χθες στην Βουλή, αλλά φυσικά τη σεβόμαστε και θα εξετάσουμε τώρα τις εναλλακτικές προτάσεις που θα καταθέσει η Κύπρος στην τρόικα» δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
Η κυρία Μέρκελ, πέραν του να εκφράσει τη λύπη της, χαρακτήρισε «μη βιώσιμο» τον τραπεζικό τομέα της Κύπρου, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι η Γερμανία επιθυμεί λύση στο πρόβλημα.
Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «από πολιτική άποψη, η Κύπρος χρειάζεται έναν βιώσιμο τραπεζικό τομέα και ο σημερινός τραπεζικός τομέας δεν είναι βιώσιμος», προσθέτοντας πως οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν, κατά κύριο λόγο με την τρόικα.
Αναφερόμενη στο κούρεμα των καταθέσεων η γερμανίδα καγκελάριος ξεκαθάρισε ότι το Eurogroup έχει καταστήσει σαφές ότι δεν επιθυμούσε να συμπεριλάβει στα μέτρα τους καταθέτες με ποσά κάτω των 100.000 ευρώ. Πάνω από αυτό το ποσό ωστόσο, διευκρίνισε η καγκελάριος, θα έπρεπε οι καταθέτες να συμμετάσχουν. «Ο τραπεζικός τομέας δεν επιτρέπεται να μείνει απ' έξω», κατέληξε χαρακτηριστικά η κυρία Μέρκελ.-

*** Λύση για βιώσιμο χρέος ζητούν οι Βρυξέλλες από την Κύπρο :
«Καμιά απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί χωρίς τη συνεργασία των κρατών, της Κύπρου περιλαμβανομένης» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαϊγί
«Καμιά απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί χωρίς τη συνεργασία των κρατών, της Κύπρου περιλαμβανομένης» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαϊγί
Βρυξέλλες, ΒέλγιοΤο «μπαλάκι» στην Κύπρο πετά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας της να παρουσιάσει μια λύση η οποία εγγυάται ότι το χρέος της θα παραμείνει βιώσιμο.Όπως δήλωσε ο Ολιβιέ Μπαϊγί, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «έγκειται πλέον στις κυπριακές αρχές να παρουσιάσουν μια λύση η οποία να σέβεται το κριτήριο της βιωσιμότητας του χρέους». Και προσέθεσε ότι «οι αποφάσεις λαμβάνονται από τα κράτη μέλη και καμιά απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί χωρίς τη συνεργασία τους, της Κύπρου περιλαμβανομένης». Ο ίδιος δήλωσε πως η Επιτροπή κατέστησε σαφές ότι θα δεχόταν μια εναλλακτική επιλογή που να μην περιλαμβάνει την επιβολή τέλους για τις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ, ωστόσο πρόσθεσε ότι «οι κυπριακές αρχές δεν αποδέχονται ένα τέτοιο εναλλακτικό σενάριο».

*** * Πρόσκληση Πούτιν σε Αναστασιάδη να επισκεφθεί τη Μόσχα :
O πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν
O πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν
* Λευκωσία, Κύπρος
Πρόσκληση να επισκεφθεί τη Μόσχα απηύθυνε στον Νίκο Αναστασιάδη ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν οι δύο ηγέτες.
«Ο πρόεδρος Πούτιν», συμφώνως των όσων δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής Προεδρίας, «προσκάλεσε τον Νίκο Αναστασιάδη να επισκεφθεί τη Ρωσία σε οποιοδήποτε πρόσφορο σε αυτόν χρόνο».Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη συνομιλία, ο κ. Αναστασιάδης «ενημέρωσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την απόφαση, που μόλις έλαβε το Κοινοβούλιο της Κύπρου να αρνηθεί την πρόταση που είχε διατυπώσει το Eurogroup», ενώ
«Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία της κυπριακής πλευράς» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραμματέα Τύπου της ρωσικής προεδρίας και «κατά τη διάρκεια της συνομιλίας των, οι δύο Πρόεδροι ανέλυσαν την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στην Κύπρο, μαζί και σε σχέση με τις προτάσεις του Eurogroup για το ξεπέρασμα της κρίσης». «Ο Νίκος Αναστασιάδης», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ενημέρωσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την προσφάτως ληφθείσα απόφαση της Βουλής και την άρνησή της στη συμφωνία διάσωσης που πρότεινε το Eurogroup».
«Κατά την τηλεφωνική συνομιλία οι πρόεδροι Ρωσία και Κύπρου συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις για το ζήτημα αυτό τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή».
Από τη δική του πλευρά, ο κ. Πούτιν εξέφρασε για άλλη μια φορά την ανησυχία του για την πιθανή λήψη μέτρων, που μπορούν να προξενήσουν ζημιά στα συμφέροντα των νομικών και φυσικών προσώπων της Ρωσίας στην Κύπρο.

***  Άκαρπες οι επαφές Σαρρή στη Μόσχα για νέο δάνειο στην Κύπρο :
Το «όχι» της Ρωσίας σε νέο δάνειο στην Κύπρο εισέπραξε ο Μιχάλης Σαρρής
Το «όχι» της Ρωσίας σε νέο δάνειο στην Κύπρο εισέπραξε ο Μιχάλης Σαρρής
Λευκωσία, Κύπρος
Αρνητική ήταν η απάντηση της Ρωσίας στο αίτημα που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, για παραχώρηση νέου δανείου, με στόχο την αποφυγή χρεοκοπίας της Κύπρου, μετά την αρνητική απάντηση της Βουλής στην πρόταση του Eurogroup.
Μάλιστα ο κ. Σαρρής σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχε συμφωνία στο αίτημα νέου δανείου λέγοντας όμως ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Τονίσαμε στους Ρώσους τη δύσκολη κατάσταση πουν βρίσκεται το νησί, είπε ο κύπριος υπουργός Οικονομικών.
Στη Μόσχα βρίσκεται και ο υπουργός Εμπορίου, Γεώργιος Λακκοτρύπης, προκειμένου να συμμετάσχει σε έκθεση για τον τουρισμό.
«Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση και τονίσαμε την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Μιχάλης Σαρρής μετά τη συνάντηση.
«Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις, με στόχο να βρεθεί μια λύση η οποία θα παρέχει κάποια στήριξη» δήλωσε.
Την ίδια ώρα, μετά τη συνάντηση που έιχαν με τον πρόεδρο Αναστασιάδη, οι εκπρόσωποι της τρόικας μεταβαίνουν στη Βουλή για διαβουλεύσεις.
Κατά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Κύπρου διαρρέεται ότι προτείνουν νέο σενάριο με το οποίο θα δανείσουν οι χώρες που εκπροσωπούνται από την τρόικα το ποσόν των 5,8 δισ. ευρώ αλλά παράλληλα, και εδώ ακριβώς είναι η αντίφαση, κάλεσαν την Κύπρο να βρει από μόνη της τα υπόλοιπα δέκα δισ. ευρώ που απαιτούνται.  -
 
***   Επαφές της τρόικα στη Λευκωσία με Αναστασιάδη και Βουλή  : 
Το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία
Το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία
Λευκωσία
Στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία βρέθηκε η τρόικα για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια μετέβη στη Βουλή των Αντιπροσώπων για διαβουλεύσεις.
Η συνάντηση των απεσταλμένων των δανειστών με τον κύπριο ηγέτη έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς γίνεται λίγες ώρες μετά το «όχι» της κυπριακής Βουλής στο «κούρεμα» των τραπεζικών καταθέσεων που ζήτησε το Eurogroup, ενώ ο υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής βρίσκεται ήδη στη Μόσχα και διαπραγματεύεται τη «στήριξη» της Ρωσίας.
Κατά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Κύπρου διαρρέεται ότι προτείνουν νέο σενάριο με το οποίο θα δανείσουν οι χώρες που εκπροσωπούνται από την τρόικα το ποσόν των 5,8 δισ. ευρώ αλλά παράλληλα, και εδώ ακριβώς είναι η αντίφαση, κάλεσαν την Κύπρο να βρει από μόνη της τα υπόλοιπα δέκα δισ. ευρώ που απαιτούνται.
~ Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για την επεξεργασία του σχεδίου Β' που προκρίνει η κυπριακή κυβέρνηση για την εξεύρεση των 5,8 δισ. ευρώ.

***   *

~**  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2391  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =           788  video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =                793  video.-
                                                         Σύνολο  :    3972    βίντεο ανηρτημένα .-
*** ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2013 :
 ~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/02/24-2013.html , Το Κυριακάτικο αγιάζι στην ενημέρωσή μας 24 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/25-2013.html, Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 .-
~ ** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/02/26-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/02/26-2013.html , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  , Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013  .,-
 ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/27-2013.html ,
Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/28-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 .-

 AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013:
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/01-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Μαρτίου 2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/2-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου 2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html, Θέατρο από ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/05-2013.html, Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Μαρτίου 2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/03/06-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/to-07-2013.html, To αγιάζι της ενημέρωσης Τσικνοπέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρεωσης Παρασκευή 08 Μαρτίου 2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/03/to-09-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 09 Μαρτίου 2013.-
~  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html , Σαββατο κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09 καί 10 Μαρτίου 2013 .-
 ~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/03/11-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 11 Μαρτίου 2013 .-
~ ** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/11-3-2013.html , ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 11-3-2013 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/12-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/03/12-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/13-2013.html , Η καθημερινή μας ενημέρωση Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013.-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/03/13-03-2013.html , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 13-03-2013 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/14-2013.html , Η καθημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 14Μαρτίου 2013 .-
*~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html, Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 .-
~**http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html , Ένα Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 16 Μαρτίου 2013 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/17-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 17 Μαρτίου2013 .-
~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/18-2013.html  ,  Άρωμα Ελλάδα στο αγιάζι της καθαροδευτέρας 18 Μαρτίου 2013.- ~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/03/2013-18.html , ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2013 Δευτέρα 18 Μαρτίου.-~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/03/19-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 .-~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/to-19-2013.html , TO ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/03/20-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 .-
***



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου