ARFAR -AGIOI THEODOROI

ARFAR -AGIOI  THEODOROI

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ARFARA NEWS -2-  Η Εφημερίδα μας ,Τα Νέα των Αρφαρών Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης .
~



 ~**ARFARA NEWS -2-  Η Εφημερίδα μας ,Τα Νέα των Αρφαρών Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2018/09/arfara-news-2-25-2018.html .-                                                                                                                                               
~** Ο Αμβρόσιος μιλά για το θεϊκό σημάδι στο Αίγιο κι επιτίθεται σε Τσίπρα-Τσακαλώτο

~  Μια φωτογραφία που απαθανάτισε Ιερέας της Μητρόπολης Καλαβρύτων κι ένα κείμενο με τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα ανήρτησε στο ιστολόγιό του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος που ασκεί κριτική σε Αλέξη Τσίπρα και Ευκλείδη Τσακαλώτο.
*  Η ανάρτηση του Σεβασμιωτάτου αναφέρει:
Προχθές, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ε.έ. τό πρωΐ ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού του Αιγίου, Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, εξερχόμενος του Ναού μετά την πρωϊνή Ακολουθία, είδε στον Ουρανό πάνω από τον ιερό Ναό της Φανερωμένης να σχηματίζεται στα σύννεφα το σημείο του Τιμίου Σταυρού! Το φωτογράφισε και μας το προσκόμισε! Σας το παρουσιάζουμε παρακάτω.
_______Στη θέα του Τιμίου Σταυρού τα μάτια μας γέμισαν από δάκρυα! Νοιώσαμε, ότι αυτό το θεοσημείο είναι ένα χάδι του Σωτήρος Χριστού στις ψυχές μας! Στις ψυχές όλων των Αιγιωτών! Ζούμε σε μια εποχή, όπου και ο Χριστός μας διώκεται και η Ελλάδα μας πεθαίνει!
________Η Κυβέρνηση, που ακούει στο όνομα «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», με Αρχηγό και Πρωθυπουργό ένα άθεο και αστεφάνωτο πρόσωπο, έχει παραδοθή στα συμφέροντα
α) της Παγκοσμιοποίησης και
β) των Ξένων Δυνάμεων!
_______Η Παγκοσμιοποίηση ένα και μόνο στόχο έχει: Να αποχριστιανισθεί η χριστιανική Ελλάδα μας!
Έτσι ο κ. Τσίπρας
α) γκρεμίζει τους Ορθοδόξους Ναούς, με αρχή το Βοτανικό, για να υψώσει στη θέση τους ένα Μουσουλμανικό Τέμενος!
β) καταργεί την πρωϊνή προσευχή από τα Δημόσια Σχολεία!
γ) καταργεί επίσης τον εκκλησιασμό των Σχολείων!
δ) καταργεί το μάθημα των Θρησκευτικών, με το οποίο στα παιδιά μας διδασκόταν η Χριστιανική Διδασκαλία καί Ηθική στα Δημόσια Σχολεία και αντ΄αυτού εισάγει το μάθημα της Θρησκειολογίας! Έτσι οι Μαθηταί τώρα πλέον θα μαθαίνουν για το Σωτήρα Χριστό, για το Βούδδα, για τον Μωάμεθ κλπ.! Με τον τρόπο αυτό όμως συντελείται Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθοδοξίας μας! ‘Ενας άθεος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ένα και μοναδικό σκοπό έχει: ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ στην άλλοτε χριστιανική Χώρα μας!
ψηφίζει νόμους για την εγκατάσταση της ανηθικότητος στην δύστυχη Χώρα μας, όπως π.χ. το Νόμο περί του Συμφώνου Συμβιώσεως, δηλ. του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, των Ομοφυλοφίλων,
παρέχει το δικαίωμα υιοθεσίας τέκνων εκ μέρους ενός ζευγαριού του αυτού φύλου κλπ. κλπ. κλπ.
________Με απλά λόγια ο Πρωθυπουργός της αθεΐας αγωνίζεται για να γκρεμισθεί ο Τίμιος Σταυρός, να εξαφανισθεί οτιδήποτε χριστιανικό Σύμβολο, και στη θέση του να τεθή οτιδήποτε άλλο Σύμβολο!
_______Εφαρμογή των ιδεών του κ Τσίπρα:
Χθές, Κυριακή 23.09.2018, στις εννέα το πρωϊ, μια ομάδα από τριάντα (30) θιασώτες των ιδεών του χωρίς τσίπα Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, κατά την ώρα της θείας λειτουργίας εισέβαλαν στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, της οδού Ασκληπιού των Αθηνών, και τα έκαμαν «γυαλιά καρφιά»!!!! Κάποιο μπλόκ έγραψε: «Ένα είναι το σίγουρο. Ρουβίκωνας, αναρχικοί, γνωστοί-άγωστοι, κάνουν ό,τι θέλουν. Δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν υπάρχει»!
(βλ.https://www.pentapostagma.gr/2018/09/στο-στόχαστρο-η-ορθοδοξία-καταδρομικ.htm
Και αυτά μεν ως προς τον πόλεμο κατά της Εκκλησίας.
________Από την άλλη πλευρά οι Ξένες Δυνάμεις θέλουν να σβύσει η Ελλάδα από τον παγκόσμιο Χάρτη! Στο πρόσωπο του «αριστερού» Πρωθυπουργού βρήκαν τον καλύτερο Σύμμαχο! Ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να διατηρηθεί στήν Εξουσία, είναι έτοιμος να πουλήσει τά πάντα! Έτσι λοιπόν:
με την Συμφωνία των Πρεσπών επούλησε τη Μακεδονία μας! Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων καυχάται ήδη, λέγοντας, «εμείς είμαστε η Μακεδονία!»
Η Θράκη παραδόθηκε ήδη στους Μουσουλμάνους! Οι Μουφτήδες του Ισλάμ έχουν ήδη το πάνω χέρι! Και φυσικά ο Τούρκος Πρόξενος στην Θράκη, και εκφράζει τον σκληροπυρηνικό Ερντογκάν και την πολιτική του εφαρμόζει!
Έπειτα η Αμερικανική κυριαρχία επεκτείνεται! Το είδαμε στην πρόσφατη Έκθεση της Θεσσαλονίκης! Η Κρήτη, λοιπόν, από παληά ήταν στη διάθεση των Η.Π.Α. Τώρα πιά όχι μόνον η Θεσσαλονίκη παραδίδεται στην Αμερική, αλλά και τα Σύνορά μας στον Έβρο, αφού στον ποταμό Έβρο εγκαθίσταται μεγάλη Αμερικανική βάση! Η Ελλάδα πωλείται! Η εθνική μας αξιοπρέπεια ανταλλάσσεται με αντάλλαγμα την πολιτική ενίσχυση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα!
Έπειτα όχι μόνον Ξενοδοχεία, Μέγαρα, Εργοστάσια κλπ., αλλά και μοναδικά εθνικά Μνημεία τίθενται στη διάθεση του ΥπερΤαμείου! Δηλ. είναι πιθανόν αύριον να πληροφορηθούμε, ότι ο Παρθενών και η Ακρόπολις, έπειτα από δημοπρασία, περιήλθον στην κυριότητα της ……Κορέας!
Μη βιάζεσθε! Η καταστροφή της Ελλάδος μας συνεχίζεται ακάθεκτη!
_________Ας έλθουμε τώρα σε ένα υστερόγραφο: Τόσον ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, όσο και ο αρμόδιος Υπουργός των Οικονομικών, ο αστείος κ. Τσακαλώτος, (δηλ. ο μοναδικός Υπουργός στην παγκόσμια Κοινότητα, που εμφανίζεται με το σακκίδιο στον ώμο), ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΜΑ είπαν, ότι το οικονομικό πρόβλημα της Χώρας θα λυθή με τόν θάνατο των 70χρονων! Δηλ. πεθαίνοντας εμείς οι ηλικιωμένοι, θα λιγοστέψουν οι συντάξεις και τότε η οικονομία θα διορθωθεί!!!! Με άλλα λόγια μας είπαν το γνωστό σλόγκαν: «ο θάνατός σου, η ζωή μου»!!!! Εύχονται, λοιπόν, να πεθάνουμε εμείς οι ηλικιωμένοι, για να επιβιώσουν αυτοί οι «λιγούρηδες»!!!!!
________’Επειτα από αυτά τα λυπηρά, ας επανέλθουμε τώρα στην θαυμαστή εμφάνιση του θεοσημείου, δηλ του Τιμίου Σταυρού, πάνω από την Φανερωμένη του Αιγίου.
________ Κατά την ταπεινή μας άποψη η εμφάνιση του σημείου του Σταυρού στον Ουρανό του Αιγίου μας δίδει ένα παρήγορο μήνυμα:
από την Ελλάδα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ο Χριστιανισμός,
και από τον παγκόσμιο Χάρτη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ η Ελλάδα μας!
______Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ θα παραμένει μία λαμπάδα, που θα φωτίζει τον κόσμο! Οι όποιοι Τσιπραίοι θα εξαφανισθούν, ο Χριστός όμως ΟΧΙ! Όσους Ναούς κι’ αν γκρεμίσει ο κ. Τσίπρας, ο Σταυρός θα σκεπάζει την Ελλάδα! Διότι, ας μη ξεχνάμε, ότι όταν Έλληνες επεσκέφθησαν τόν Ιησούν Χριστό στην Ιουδαία, ο Χριστός μας είπε τα εξής αθάνατα λόγια: «ελήλυθεν η ώρα, ίνα δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου»! (Ιωάνν., 12, 23), δηλ. διά της Ελλάδος και των Ελλήνων!
_______Να είσθε βέβαιοι, ότι όσοι άθεοι Τσιπραίοι Πρωθυπουργοί και αν έλθουν στη Χώρα μας όχι μόνον «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!», αλλά και «Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!»
________Επειδή μερικοί μπορεί να μη έχουν μια δυνατή πίστη, ώστε να αποδεχθούν τα παραπάνω, θα σας παραθέσουμε ένα ακόμη πρόσφατο θεϊκό σημείο, το οποίο συνέβη στις 8 Σεπτεμβρίου ε.έ., κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας στην εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Κάποιος πιστός άνθρωπος, εκεί κάπου στη Λήμνο, προσήλθε στο Ναό για να εκκλησιασθεί, φέροντας μαζί του «το τάμα του», δηλ. μια μεγάλη λαμπάδα. Την κρέμασαν απ΄ένα μανουάλι, αλλά έπειτα από λίγο ο σπάγκος, που την κρατούσε, κόπηκε! Τότε η λαμπάδα έπεσε μεν κάτω, αλλά στάθηκε όρθια στη βάση του μανουαλιού, χωρίς κάποια ανθρώπινη επέμβαση, όπου και έμεινε επί ώρες αμετακίνητη! Αυτό, όπως προχθές και ο Σταυρός στη Φανερωμένη, ήταν επίσης ένα θεϊκό σημείο, ένα «θεοσημείο»!
Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν!
_______Αδελφοί μου Χριστιανοί Έλληνες και Συνέλληνες,
Κρατηθείτε γερά από το χέρι του Θεού και μη φοβηθείτε! Η Εκκλησία στη Αρτοκλασία ψάλλει με υπερηφάνεια: «Πλούσιοι επτώχευσαν καί επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού». Ας μη το λησμονούμε!
Αίγιον, 24 Σεπτεμβρίου 2018
+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
***  Πέτρος Κωνσταντινέας: «Το μίσος φέρνει μίσος και όποιος το τρέφει είναι συνένοχος» 
Στην Καλαμάτα σήμερα Π. Σκουρλέτης, Α. Χαρίτσης, Γ. Κατρούγκαλος, Π. Κωνσταντινέας και Γ. Κοζομπόλη
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε χθες το μεσημέρι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος προχθές βράδυ δέχτηκε επίθεση από ακροδεξιούς που, όπως λέει, τον βρίζανε για το θέμα της Μακεδονίας.
Ο κ. Κωνσταντινέας υπεβλήθη σε εξετάσεις στον αυχένα και το μάτι, ενώ μαζί του επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ο κ. Κωνσταντινέας, αφού ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του, υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως "το μίσος φέρνει μίσος" και "όποιος το τρέφει είναι συνένοχος". "Πρέπει να σταματήσουν αυτά", είπε και ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την άμεση παρέμβασή τους.
Ο Π. Κωνσταντινέας σε δήλωσή του αναφέρει: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι με πλημμύρισαν με μηνύματα στήριξης. Η άνανδρη επίθεση που δέχθηκα από ακραία στοιχεία, που… νομίζουν ότι κρύφθηκαν στον όχλο, με πεισμώνει ακόμα περισσότερο, ώστε να μάχομαι ενάντια σε διχαστικά παράσιτα της κοινωνίας μας. Το σώμα μας μπορεί να καταφέρνουν να το λυγίζουν, τις ψυχές μας όμως δεν μπορούν να τις πάρουν.
Το μίσος φέρνει μίσος και βία. Ας είμαι το τελευταίο θύμα τέτοιων καταστάσεων που σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ μας. Ο ακραίος φανατισμός που υποκινείται από δήθεν 'πατριώτες' μπαίνει εμπόδιο στο μέλλον των παιδιών μας. Δε μας αξίζει τέτοιο μέλλον".
 Συνέντευξη τύπου
Σημειώνουμε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 5.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα με θέμα τη φασιστική επίθεση στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κωνσταντινέα.
Θα μιλήσουν ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, ο υπουργός Εσωτερικών Α. Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος και οι βουλευτές Π. Κωνσταντινέας και Γ. Κοζομπόλη.
 Καταδίκη
Την επίθεση καταδίκασαν τόσο το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού όσο και ο ΣΥΡΖΑ και τα κόμματα. Στις ανακοινώσεις τους αναφέρουν τα εξής:
Μαξίμου: «Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς. Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους».
ΣΥΡΙΖΑ: «Η φασιστική επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, έχει ως στόχο της όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλο τον δημοκρατικό κόσμο.
Όσοι σπέρνουν το δηλητήριο του εθνικισμού, πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, η φασιστική βία πρέπει να καταδικαστεί έμπρακτα από όλους. Οι δυνάμεις που ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσει τους αγώνες και τις πρωτοβουλίες του ενάντια στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία, ενάντια στη φασιστική βία και τους εκφραστές της».
Ν.Δ.: Την απερίφραστη καταδίκη της εκφράζει η Ν.Δ. για την επίθεση που δέχθηκε στην Καλαμάτα ο βουλευτής Πέτρος Κωσταντινέας. Σε δήλωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέσει σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία.
ΚΚΕ: «Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση φασιστοειδών σε βάρος του βουλευτή Π. Κωνσταντινέα. Ο λαός χρειάζεται να δυναμώσει τον αγώνα του ενάντια στη φασιστική βία, αλλά και σε όσους στηρίζουν ή ανέχονται με τον έναn ή τον άλλον τρόπο αυτές τις αντιδραστικές δυνάμεις».
ΑΝΕΛ: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουμε εκείνους που χρησιμοποιούν τη βία και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας για να υπονομεύσουν τη Δημοκρατία και την ομαλότητα στη χώρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, για την επίθεση στο Πέτρο Κωνσταντινέα.
«Ο πατριωτισμός δεν είναι βία και τραμπουκισμοί. Ο πατριωτισμός είναι ο αγώνας για να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και την ελευθερία τους, με όλα τα μέσα που δίνει η Δημοκρατία» προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης, καταλήγοντας στη δήλωσή του πως «η βία δε θα περάσει. Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντί της».
Ποτάμι: «Η καταδίκη της επίθεσης εναντίον του βουλευτή Π. Κωνσταντινέα αυτονόητη υποχρέωση όλου του δημοκρατικού κόσμου. Η βία δεν πρέπει να έχει καμιά θέση στην πολιτική αντιπαράθεση. Οι δράστες πρέπει να τιμωρηθούν».
Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ: «Η Διοίκηση και τα μέλη του ΠΣ “Η Καλαμάτα” καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφής βία και δεν εμπλέκονται ούτε ενθαρρύνουν τέτοια φαινόμενα. Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση ούτε στον Αθλητισμό ούτε στην Δημοκρατία.
Τέλος, κάθε απόπειρα ανάμειξης του Συλλόγου μας στην επίθεση κατά του κ. Κωνσταντινέα είναι αβάσιμη και δημιουργεί σκόπιμη παραπληροφόρηση, για την οποία ο Σύλλογός μας θα προσφύγει άμεσα στην Δικαιοσύνη».
 Αυτοδιοικητικοί παράγοντες και φορείς
Ανακοινώσεις, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας, εξέδωσαν, επίσης, αυτοδιοικητικοί παράγοντες και φορείς της Μεσσηνίας.
Δήμος Καλαμάτας (Παναγιώτης Νίκας): «Ειλικρινά θλίβομαι για τα γεγονότα βίας που ταλαιπωρούν και διχάζουν την ελληνική κοινωνία την τελευταία οκταετία. Φυσικά και καταδικάζω τη βία που ασκήθηκε κατά του βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα. Εύχομαι και ελπίζω στην κοινωνία μας να κυριαρχήσουν επιτέλους η ευθύνη, η λογική, ο διάλογος και το επιχείρημα, καθώς και η συνείδηση ότι η βία υπονομεύει τη συνοχή της κοινωνίας, όπως και κάθε δυνατότητα για πρόοδο».
Δήμος Καλαμάτας (Μανώλης Μάκαρης): «Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βίαια επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα, από μερίδα ακραίων στοιχείων, τα οποία καλυπτόμενα προσχηματικά με το μανδύα του φιλάθλου, προβαίνουν σε πράξεις ωμής βίας. Καλούμε τη φίλαθλο και αθλητική κοινότητα να απομονώσει κάθε ακραίο στοιχείο, το οποίο εκμεταλλευόμενο τον αθλητισμό, προσβάλλει βάναυσα τα ιδεώδη του. Καλούμε και τους πολίτες της Καλαμάτας να αντιδράσουν αποφασιστικά και να απομονώσουν φασιστικές πρακτικές και όσους εκμεταλλεύονται τη δοκιμασία που περνάει η χώρα, για να προωθήσουν τη δική τους σκοτεινή ατζέντα».
Δήμος Καλαμάτας (Ανοιχτός Δήμος): «Οι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες του Δήμου Καλαμάτας καταδικάζουν έντονα την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, από ψευτοφιλάθλους. Ζητάμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος, καθώς και να απαγορευτεί μακροχρόνια η είσοδος σε όλα τα γήπεδα της χώρας όσων πήραν μέρος στο επεισόδιο βίας».
Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας (Θόδωρος Μπρεδήμας): «Η παράταξη της “Αλλαγής για το Δήμο της Καλαμάτας” καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση σε βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα, και κατά πάσης μορφής βίας, οποθενδήποτε προερχόμενης. Καλεί τις αρμόδιες Αρχές για την άμεση σύλληψη των ενόχων για να παταχθούν παρόμοια φαινόμενα βίας και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και την περιφρούρηση της Δημοκρατίας”.
Περιφέρεια Πελοποννήσου (Πέτρος Τατούλης):  «Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη επίθεση εις βάρος του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε έκφραση τυφλής βίας, η οποία σαφώς προκαλεί κοινωνική αναταραχή και απειλεί την κοινωνική συνοχή και τη δημοκρατία. Σε κάθε περίπτωση που απειλείται η δημοκρατία, πόσω μάλλον όταν βάλλεται ένας βουλευτής που εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό στο Κοινοβούλιο, είναι χρέος μας άμεσα να αντιδράσουμε και να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε “γνωστούς – αγνώστους” με σαφώς ιδιοτελή κίνητρα. Αναμένουμε την ίδια στάση να τηρήσουν και οι λοιποί θεσμικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, προκειμένου να μην πληγεί το αρραγές μέτωπο της νομιμότητας και της προάσπισης της δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».
Περιφέρεια Πελοποννήσου (Πελοπόννησος Πρώτα): «Καταδικάζουμε την άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση, που σημειώθηκε χθες στην Καλαμάτα, από ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα. Δεν μπορεί στη χώρα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού να “φωλιάζουν” τέτοια στοιχεία σε ορισμένους πυρήνες οπαδών στον αθλητικό χώρο. Καλούμε την Πολιτεία να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών και την έκφραση της ελεύθερης γνώμης και της διαφορετικής άποψης. Εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που χρησιμοποιούν τον εθνικισμό και το διχασμό στην κοινωνία, έχουν μεγάλη ευθύνη για την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων».
Δήμος Μεσσήνης (Γιώργος Τσώνης): «Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές αρχών, αξιών και του έθνους κάνουν πολύ κακό στην Ελλάδα, στους πολίτες αλλά και στους εαυτούς τους. Πέρα από την επίθεση, που δεν είναι τυχαία στο βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Πέτρο Κωνσταντινέα, η οποία αυτονόητα είναι καταδικαστέα, το αναίσχυντο αυτό φαινόμενο στην εποχή μας είναι καθημερινό και καθόλου μεμονωμένο. Απαιτείται να τύχει της προσοχής μας γιατί οδηγούν εθνικές αρχές και αξίες στο περιθώριο και ελλοχεύει ένας μεγάλος κίνδυνος για τη δημοκρατία. Ας ανοίξουμε τα μάτια μας όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας πριν είναι αργά. Φυσικά τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στον Πέτρο Κωνσταντινέα».
Δήμος Πύλου – Νέστορος (Ηλίας Κανάκης): «Καταδικάζουμε την φασιστική επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας. Τέτοιες ενέργειες γυρίζουν τη χώρα μας δεκαετίες πίσω, σε “μαύρες” εποχές. Οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου χρειάζεται να επιδείξουν την απαιτούμενη ενότητα, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοιες ενέργειες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη δημοκρατία».
Επιμελητήριο Μεσσηνίας: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εις βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα. Είναι σαφές ότι η καταδίκη σε τέτοιου είδους ενέργειες οφείλει να είναι άμεση, καθολική, κατηγορηματική και απόλυτη. Ευχόμαστε στον κ. Κωνσταντινέα να επιστρέψει υγιής και δυνατός στα καθήκοντα του και στην οικογένειά του».
ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας: «Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την άνανδρη και φασιστική επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα, και ζητά από την οργανωμένη Πολιτεία τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών».
Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: «Το ΕΚ Καλαμάτας καταγγέλλει την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας. Εκφράζουμε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό μας σε τέτοιου είδους ενέργειες. Η βία είναι η πιο επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε φαινόμενα και εκδηλώσεις βίας είμαστε αντίθετοι απ’ όπου και αν προέρχονται. Απαιτούμε από τα όργανα της Πολιτείας να επιδείξουν μηδενική ανοχή σε αυτά τα εκφυλιστικά για την κοινωνία φαινόμενα».
Επιμέλεια: Αντώνης Πετρόγιαννης

*** Αυτόφωρο σήμερα, για τους συλληφθέντες της επίθεσης στον Πέτρο Κωνσταντινέα 
20 προσαγωγές , 8 συλλήψεις και 2 αναζητήσεις 
Και ο αρχηγός της Αστυνομίας στην Καλαμάτα για την υπόθεση του Π. Κωνσταντινέα
 Απίστευτες διαστάσεις έχει λάβει από χθες η υπόθεση ξυλοδαρμού του βουλευτή Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα, καθώς, εκτός από στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας που βρίσκονταν από χθες το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και τις απανωτές επισκέψεις του γενικού αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου, λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα το κατώφλι του κτηρίου στην Καλαμάτα πέρασε και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.
Από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι χθες το απόγευμα είχαν γίνει από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας περισσότερες από 20 προσαγωγές, από τις οποίες το βράδυ της Κυριακής είχαμε πέντε συλλήψεις και χθες νωρίς το απόγευμα άλλες τρεις. Παράλληλα, από την Αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα. Όλοι βαρύνονται με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού σε βαθμό πλημμελήματος και χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας τούς παρέπεμψε όλους για να δικασθούν σήμερα το μεσημέρι από το Αυτόφωρο.
Χαρακτηριστικό, πάντως, είναι ότι από την Αστυνομία αναζητήθηκαν χθες, όλη την ημέρα, πολλά μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Καλαμάτας «Bulldogs», ακόμα και άτομα που απουσιάζουν στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα.
 Η επίθεση
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν μετά τον αγώνα της Καλαμάτας ο βουλευτής περνούσε με τη μηχανή του από την οδό Καλλιπατείρας. Κοντά στα γραφεία του Συνδέσμου κάποιος φώναξε στο βουλευτή – σύμφωνα με μαρτυρίες-  ότι η Μακεδονία είναι ελληνική. Πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που εξετάζει η Αστυνομία, κάποιο μειδίαμα στο πρόσωπο του βουλευτή έλαβε απάντηση από άτομο που βρισκόταν εκεί με αισχρό βρίσιμο.
Τότε ο βουλευτής σταμάτησε τη μηχανή και κατευθύνθηκε  προς τα άτομα αυτά, ενώ διαπίστωσε ότι νεαρό άτομο κατέγραφε βίντεο με το  κινητό του. Επιχείρησε να αφαιρέσει το κινητό και τότε δέχθηκε την επίθεση. Παρευρισκόμενοι υποστηρίζουν ότι 2-3 άτομα έσπρωξαν και χτύπησαν το βουλευτή, ενώ κάποια άλλα προσπάθησαν να μπουν στη μέση για να λήξει το επεισόδιο.
Όταν η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, το επεισόδιο είχε λήξει και ξεκίνησε τις προσαγωγές.
Τελικά, το βράδυ συνελήφθησαν δυο 26χρονοι, ένας 36χρονος, ένας 37χρονος και ένας 63χρονος. Χθες το απόγευμα συνελήφθησαν ένας 35χρονος, ένας 33χρονος και ένας 49χρονος.
 Της Βίκυς Βετουλάκη

*** ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας: Επιστρέφει γεμάτο δράσεις και τρεις παραστάσεις 
Παρουσιάστηκε χθες στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Φάρις» το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕΚ για τη φετινή χρονιά. Την παρουσίαση των προτάσεών του έκανε ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Γιάννης Μαργαρίτης, το Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησε με αυτές και έτσι όλα είναι έτοιμα για να γίνουν «πράξη».
Ειδικότερα, φέτος το ΔΗΠΕΘΕΚ επιστρέφει δυναμικά, καθώς θα ανεβάσει τρεις παραστάσεις, η μία εκ των οποίων θα είναι παιδική, ενώ οι δράσεις θα συνεχιστούν με εκδηλώσεις εντός και εκτός θεάτρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη γίνει η επιλογή των ηθοποιών και από τους οκτώ που θα συμμετάσχουν, οι πέντε είναι από την Καλαμάτα.
 Παραστάσεις 
Ο κ. Μαργαρίτης, αφού ευχαρίστησε τη «Φάρις» και το δήμαρχο για τη θερμή μέχρι σήμερα υποδοχή, παρουσίασε στην αρχή τις τρεις παραστάσεις.
Η πρώτη παράσταση είναι «Ο γυάλινος κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς. Όπως είπε ο κ. Μαργαρίτης, πρόκειται για έργο που κατά κανόνα το κοινό αγκαλιάζει και συγκινεί, ελπίζοντας το ίδιο να συμβεί και στην πόλη μας.
Επόμενη παραγωγή θα είναι το παιδικό έργο, που έχει τίτλο «Μαργαριτάρι του κόσμου», ένα παραμύθι που, όπως είπε, προτρέπει τα παιδιά να μάθουν αξίες και αρχές, πράγματα δηλαδή που σήμερα λείπουν από τους μεγάλους.
Ο ίδιος ανέφερε ότι θα δοθεί έμφαση στις παραστάσεις που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, καθώς είναι οι θεατές του αύριο.
Τελευταία παραγωγή για φέτος θα είναι μια ελληνική ιστορία, που έχει τίτλο «Τα Εμφύλια Έπη», έργο που έχει γράψει ο Φαίδωνας Χατζηαντωνίου. Μάλιστα, με αυτή την παράσταση το ΔΗΠΕΘΕΚ φιλοδοξεί «να ανοίξει τα φτερά του» για φεστιβάλ της χώρας αλλά και της Ευρώπης.
Για τη συγκεκριμένη παράσταση ο κ. Μαργαρίτης ανέφερε ότι θα γίνουν προσπάθειες για συμπαραγωγή με άλλο θέατρο.
 Οι υπόλοιπες δράσεις
Πέραν, όμως, των τριών παραστάσεων, το ΔΗΠΕΘΕΚ για τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιήσει κι άλλες δράσεις. Έτσι θα γίνουν αναγνώσεις θεατρικών έργων, οι οποίες θα ξεκινήσουν το Φεβρουάριο και θα πραγματοποιούνται στην Κεντρική Σκηνή. Εκεί, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούν το έργο και παράλληλα να βλέπουν τους ηθοποιούς να δίνουν κίνηση σε όσα θα ακούγονται.
Μάλιστα, το ένα από τα τέσσερα έργα που θα αναγνωστούν είναι της Χρύσας Σπηλιώτη, της ηθοποιού που έχασε τη ζωή της στις πρόσφατες φωτιές στο Μάτι.
Εκτός από τις εκδηλώσεις ανάγνωσης, θα ακολουθήσουν από το Νοέμβριο εκδηλώσεις με βασικό αντικείμενο την ποίηση. Ποιήματα Ελλήνων λογοτεχνών θα παρουσιάζονται ως ακτιβιστικές παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο.
Στόχος της παραπάνω δράσης είναι οι Καλαματιανοί να έρθουν κοντά στην ποίηση.
Επόμενη και τελευταία δράση για φέτος είναι η προσπάθεια του ΔΗΠΕΘΕΚ να μεταβεί το ίδιο σε ανθρώπους που θέλουν να δουν θέατρο, αλλά δεν μπορούν. Έτσι, ηθοποιοί του θα μεταβαίνουν σε νοσοκομεία, ΚΑΠΗ και άλλους χώρους, ώστε να δίνουν την ευκαιρία και σε όσους είναι εκεί να έρθουν κοντά στο θέατρο.
Κλείνοντας ο κ. Μαργαρίτης τόνισε ότι στόχος του είναι το θέατρο να γίνει ενεργό κομμάτι της πόλης και να γνωρίζει ο κόσμος ότι θα είναι συνεχώς «παρών», ενώ ελπίζει κάποια στιγμή και το θέατρο να γίνει πρεσβευτής της Καλαμάτας εντός και εκτός.
 Οι ηθοποιοί
Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕΚ είναι οκτώ, εκ των οποίων οι πέντε Καλαματιανοί: Άρης Τσαμπαλίκας, Γιώργος Τσαπόγας, Εύη Γιαννακοπούλου, Ελένη Χρηστίδου και Άγγελος Μαρίνης. Το καστ συμπληρώνουν η Χρυσάνθη Δούζη, η Σοφία Κουλέρα και ο Γιάννης Μάνθος.
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

*** Φωτιά στο παλιό εργοστάσιο του Λέκκα 
Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, όταν υπήρξε ενημέρωση για φωτιά στο παλιό εργοστάσιο του Λέκκα στην Ε.Ο. Ασπροχώματος- Μεσσήνης.
Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου και κατέκαψε χορτάρια και βάτα.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται πυρκαγιά στο χώρο, ένας χώρος που εδώ και χρόνια και εγκαταλειφθεί, αλλά στο εσωτερικό του υπάρχουν πολλά νήματα.
 Εργοστάσιο Λέκκα: Ένα ακόμα κουφάρι, σημάδι αποβιομηχανοποίησης (φωτογραφίες)

*** Αλλάζει από σήμερα ο καιρός- Η πρόγνωση για την Καλαμάτα 
O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για σήμερα Τρίτη 25/09/2018 προβλέπεται άστατος, στο 2ο μισό της ημέρας.
Τις πρωινές και πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και λίγες σποραδικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, ενώ υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-75%
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες πρωινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ.
Ο κώδικας επικινδυνότητας πυρκαγιάς για το Νομό Μεσσηνίας θα βρίσκεται στην κατηγορία 3 (Υψηλή).
Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το kalamata.meteoclub.gr/

*** Απαγόρευση κυνηγίου σε περιοχές της Μεσσηνίας 
Με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου απαγορεύτηκε η θήρα σε έκταση συνολικού εμβαδού 7.048,00 στρ. στις περιοχές των Τ.Κ. Χρυσοκελαριάς, Υάμειας, Βασιλιτσίου, Χαρακοπιού του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Η περιοχή που θα ισχύει η απαγόρευση οριοθετείται ως εξής από δυτικά προς ανατολικά: «Από Υάμεια ακολουθείται ο δημοτικός δρόμος Υάμειας – Χαρακοπιού μέχρι την Ποταμιά και συναντήσεως του γεφυριού του ρέματος “Λίμνες”. Στη συνέχεια ακολουθείται νότια και δυτικά το ρέμα “Λίμνες” μέχρι συναντήσεως αγροτικού δρόμου στη θέση “Χούνες”, ο οποίος ακολουθείται μέχρι το κεντρικό χωματόδρομο που ενώνει τη Χρυσοκελαριά με την Υάμεια. Ακολουθείται νότια ο χωματόδρομος μέχρι τη Χρυσοκελαριά. Στη συνέχεια ακολουθείται η άσφαλτος από Χρυσοκελαριά μέχρι τη θέση “Καμαράκι ή Παναγιάννη”, όπου ακολουθείται νότια ο χωματόδρομος μέχρι το τέλος του, που συναντά την αρχή του ρέματος “Παπά το Ρέμα” – “Ψηλά Βράχια” στη θέση “Κουκουέρια” ελαιόκτημα ιδιοκτησίας Αγγελόπουλου Γεωργίου. Ακολουθείται το εν λόγω ρέμα για 680 μέτρα περίπου μέχρι συναντήσεως αγροτικού δρόμου στη θέση “Αλωνάκι” ελαιόκτημα ιδιοκτησίας Γούλα Παναγιώτη και θέση “Βάτουρα” ελαιόκτημα ιδιοκτησίας Κατσούλια Θεόδωρου. Ακολουθείται ο αγροτικός δρόμος μέχρι συναντήσεως του επαρχιακού δρόμου Βασιλιτσίου- Ακριτοχωρίου. Στη συνέχεια ακολουθείται ο επαρχιακός δρόμος προς Ακριτοχώρι μέχρι τη διασταύρωση προς οικισμό Άγιο Δημήτριο – Μπλανέικα. Ακολουθείται ο χωματόδρομος για Μπλανέικα και στη συνέχεια ο χωματόδρομος Μπλανέικα έως Υάμεια».
Όσο διάστημα διαρκεί η απαγόρευση κυνηγίου στην περιοχή αυτή, απαγορεύεται και η εκγύμναση κυνηγετικών σκύλων.

***  Με μεγάλη επιτυχία η 11η ποδηλατική ανάβαση Ταϋγέτου από τον Ευκλή και 2ο τον Σταύρο Κανελλόπουλο 
Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου η 11η ποδηλατική ανάβαση Ταϋγέτου με περισσότερους από 80 ποδηλάτες να παίρνουν προεκκίνηση στις 11 το πρωί στην πλατεία 23ης Μαρτίου και να δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες στους δρόμους της Καλαμάτας πριν πάρουν το δύσκολο δρόμο προς το βουνό και τερματίσουν στο Τουριστικό, έχοντας διανύσει συνολικά 45,27 χλμ.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Ελλάδος Κ23 Μίλτος Γιαννούτσος, με 2ο τον Καλαματιανό ποδηλάτη του Παναθηναϊκού Σταύρου Κανελλόπουλο και 3ο τον Λουκά Καταπόδη, ο οποίος είναι πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Μάστερς.
Με πολυπληθή ομάδα συμμετείχε ο διοργανωτής Ευκλής Καλαμάτας, αρκετές ακόμα ήταν οι μεσσηνιακές συμμετοχές, με μεγάλο απόντα φέτος τον τραυματία Δημήτρη Δημητρακόπουλο, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου τέτοια εποχή, με τον θεσμό να είναι σταθερά καταξιωμένος πανελλαδικά.

*** Μεσσηνία: Εντοπίστηκε νέα φυτεία, αυτή τη φορά στο Σανί 
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε δασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν συνολικά -38- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 3 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο εσωτερικό αυτοσχέδιας σκηνής, η οποία ήταν εγκατεστημένη στο χώρο της φυτείας και χρησιμοποιούνταν ως ξηραντήριο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,5- κιλών.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.











***  Η αναγέννηση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι απαραίτητη προϋπόθεση μιας αναπτυξιακής πολιτικής 
Αποτελεί πλέον αδήριτη ανάγκη να διασυνδεθούν οι ακαδημαϊκοί μας φορείς με το χώρο της παραγωγής. Υπάρχουν νέα ταλαντούχα παιδιά σήμερα στην Ελλάδα, που δυστυχώς όμως αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα μας γιατί δεν θεωρούν ότι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. «Αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε», ανέφερε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και για να το αλλάξουμε είναι απαραίτητες οι επενδύσεις και στο ανθρώπινο κεφάλαιο. Αυτό σημαίνει άλλη παιδεία σε επίπεδο Πανεπιστημίου, τελείως διαφορετική από αυτή που έχουμε σήμερα.
Θα καταργήσουμε άμεσα την αντιμεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ και θα καθιερώσουμε την αξιολόγηση όλων των Πανεπιστημίων από Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας, απ’ όπου θα εξαρτάται και ένα μέρος της χρηματοδότησής τους. Θα πρέπει να σεβόμαστε τους οικονομικούς πόρους που δίνονται στα Πανεπιστήμια και που σήμερα συλλέγονται από τα πενιχρά εισοδήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Τα Πανεπιστήμια θα πρέπει να διαμορφώνουν συνεργασίες και συμπράξεις με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, με στόχο την προσαρμογή των προγραμμάτων σπουδών, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, στα δεδομένα της οικονομίας και της αγοράς εργασίας.
Το άσυλο στα Πανεπιστήμια θα αποκτήσει ξανά το πραγματικό του νόημα. Το δημόσιο Πανεπιστήμιο είναι χώρος δημιουργίας και ανταλλαγής γνώσης και νέων ιδεών. Αποτελεί το χώρο της δημιουργικής σύνθεσης και όχι εκείνο της παραβατικότητας και της ανομίας. Μόλις σήμερα η Επιτροπή της Κυβέρνησης με προεδρεύοντα τον κ. Παρασκευόπουλο, που διερεύνησε τρόπους αντιμετώπισης της βίας στα Πανεπιστήμια, κατέθεσε το πόρισμά της. Μετά από 8 μήνες διαβουλεύσεων, θεωρούν ότι είναι ουτοπικός στόχος η εξάλειψη της παραβατικότητας στο ακαδημαϊκό περιβάλλον. Όσο και αν ακούγεται παράξενο, προτείνουν σαν λύση το διάλογο με κάθε λογής καταληψίες, την ανάπτυξη του street work για τη διακίνηση των ναρκωτικών στα Πανεπιστήμια, ενώ για τις ληστείες και τις εκρήξεις στα τραπεζικά ΑΤΜ την απομάκρυνσή τους από τα Πανεπιστήμια. Δυστυχώς στο πόρισμα αυτό δεν αναφέρεται ουδόλως το αυτονόητο. Δηλαδή ότι θα πρέπει να υπάρχει αυτεπάγγελτη επέμβαση των αρχών σε κάθε αξιόποινη πράξη. Ό,τι συμβαίνει δηλαδή σε όλες τις ευνομούμενες δημοκρατίες του κόσμου.
Εμείς θεωρούμε ότι τα Πανεπιστήμιά μας είναι απαραίτητο να απελευθερωθούν από τις συμμορίες και ν’ αποδοθούν ξανά στους φοιτητές και τους καθηγητές τους. Είναι αναγκαίο πλέον να γίνουν κανονικά Πανεπιστήμια όπως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Του Παναγιώτη Χαλβατσιώτη
Επίκουρου Καθηγητή Παθολογίας ΕΚΠΑ
Μέλους Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

*** Άλεσμα και πίτουρα 
Ο αφέτης δεν είναι ο εκλογικός νόμος, που προβλέπει κάθε πότε εκλέγουμε δημάρχους και περιφερειάρχες. δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.
Η αντίληψη αυτή ζαβλακώνει τον πολίτη, τον χειραγωγεί κάνοντάς τον καταναλωτή υποσχέσεων και θύμα πολιτικών εξαρτησιογόνων ουσιών, του τύπου «είναι Τσικνοπέμπτη, πάμε σουβλακερί» ή «ξημέρωσε Μεγάλη Παρασκευή, ας νηστέψουμε λίγο».
Ο πραγματικός αφέτης, όμως, είναι η πραγματικότητα, οι αβαρίες και οι διαψεύσεις της. Έτσι, η εκκίνηση δεν είναι παρά η μετάφραση του αμείλικτου ερωτήματος, αν πρέπει να μείνουμε στα ίδια ή να αλλάξουμε. Τι πρέπει να αλλάξουμε, προς τα πού πρέπει να πάμε, ποιο δρόμο θα διαβούμε και με ποιους. Μετά την αφετηρία, το αγώνισμα είναι εσωτερικό καθώς αφορά στη συνείδηση ενός εκάστου, αλλά και στην κοινή συνείδηση της τοπικής κοινωνίας. Κι όπως κάθε αγώνισμα, έτσι κι αυτό απαιτεί εφόδια και εξοπλισμό. Τα εφόδια αυτά δεν πωλούνται, δεν ενοικιάζονται, δε δανείζονται. Τα εφόδια αυτά κυκλοφορούν ανυπότακτα, συμποσούμενα σε ένα δεμάτι από αρχές και αξίες, δεμάτι που δε φορτωνόμαστε πρόθυμα, καθώς μας ενοχλεί η φαγούρα, που δημιουργεί η καθαρότητά του, στο στιλπνό από τα καλλυντικά δέρμα μας. Αυτός ο φόβος πρέπει να νικηθεί πρώτα και είναι εύκολο. Είναι, άλλωστε, καλό και λυτρωτικό να ξυνόμαστε πού και πού. Ας αρχίσουμε, λοιπόν, την αναμέτρηση με τη φαγούρα που μας προκαλούν οι αρχές και οι αξίες μας, όπως η αλληλεγγύη, η συμμετοχή, η συνεισφορά από το υστέρημα, η δικαιοσύνη, η δημοκρατία, η ευθύνη, η καθαρότητα, η εγρήγορση, η τιμιότητα, η ριζοσπαστική βούληση, η αλήθεια. Μετά τη φαγούρα θα εμφανιστούν τα εξανθήματα και θα είναι απόδειξη, ότι όντως ο εαυτός μας ατομικός και συλλογικός λειτουργεί. Με όπλο την επανάκτηση της ατομικής και συλλογικής μας λειτουργικότητας θα κερδηθεί σχεδόν αυτόματα η συναίνεση κι αυτή με τη σειρά της θα μαγνητίσει τα πρόσωπα, που θα ζαλωθούν το δεμάτι των αρχών και των αξιών και το άλλο δεμάτι των αβαριών και των διαψεύσεων, για να τα πάνε για άλεσμα στο μύλο της ιστορίας.
Κι ο μύλος θα αρχίσει να παράγει άλεσμα, που και αζύμωτο ακόμη θα ταΐσει το μέλλον μας. Από το 2010 ίσαμε σήμερα, ο μύλος παράγει μόνο πίτουρο και σκύβαλα. Κι αυτό, γιατί οι τζάμπα μάγκες, που μας διοικούν, φοβήθηκαν τη φαγούρα και, προφασιζόμενοι αλλεργία στις αρχές και στις αξίες, δε ζαλώθηκαν το αντίστοιχο δεμάτι, παρά κουβάλησαν και συνεχίζουν να κουβαλούν στο μύλο της ιστορίας ένα τσουβάλι γιομάτο από φιλοδοξίες, ματαιοδοξίες, φιλαυτίες, ιδιοτέλειες, ανικανότητες, υποταγές, εκπτώσεις και μικροθυμίες. Τώρα που ο αφέτης σφύριξε, ας τους αφήσουμε πίσω να καταναλώνουν το πίτουρο και τα σκύβαλα, που παρήξαν και παράγουν και που οι αθεόφοβοι θέλουν να μάς προσφέρουν πάλι ως παντεσπάνι.
Εκεί, λοιπόν, στα πίτουρα και στα σκύβαλα αυτοί και όλοι οι υπόλοιποι με τη ζαλιά μας στο μύλο της ιστορίας. Θα κοπιάσουμε, θα κουβεντιάσουμε, θα κουραστούμε, θα τσακωθούμε κιόλας, αλλά θα παρασκευάσουμε άλεσμα, για να ζυμώσουμε το μέλλον, που δεν έχουν κερδίσει ακόμη οι τοπικές κοινωνίες μας, που αυτοδιοικούμενες ετεροδιοικούνται από το 2010 ως σήμερα, ταΐζοντας την πλαδαρότητα και την οκνηρία αρχόντων, αυλικών και λοιπών σιτιζομένων στο πρυτανείο.
Του Παναγιώτη Γιαννόπουλου
Δικηγόρου, μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και του Συντονιστικού της Ο.Μ. Αγίας Παρασκευής

***  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το φονικό όπλο των Αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων στους Έλληνες Κομάντο… (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στα μέσα της 10ετίας του ’90, το τυφέκιο Μ16Α2Ε Μ4 και γενικά η σειρά τυφεκίων Μ16, «μπήκε» στις ελληνικές ειδικές δυνάμεις και έκτοτε παραμένει σταθερά μέσα στο χώρο. Μη νομίζετε ότι έγινε καθυστερημένα! Αν λάβουμε υπόψη μας ότι στον αμερικανικό στρατό οι ειδικές δυνάμεις το πήραν από το 1993, ίσως είμαστε από τους πρώτους μετά απ’ αυτούς. Ίσως και να μην είναι υπερβολή ότι εμείς το χρησιμοποιήσαμε κανονικά και πριν απ΄αυτούς.  Και δεν πήραμε έτσι απλά την σειρά Μ16 γιατί μας άρεσε η .. εμφάνιση των όπλων. Έγιναν πολλές, πολυήμερες και απαιτητικές δοκιμές, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα αξιολόγησης φορητού οπλισμού, σε δείγματα από 12 ή 15, φημιστών διεθνώς τυφεκίων μεγάλων εταιρειών, μεταξύ των οποίων και τα τυφέκια σειράς Μ16, για να βγουν τα τελευταία με την αξία τους νικητές, υπερισχύοντας έναντι όλων των άλλων. Το Μ4, όπως είναι ελαφρύ, (2,8 κιλά βάρος) βολικό, με 76 εκατοστά μήκος με κοντάκιο μαζεμένο και με ένα ωφέλιμο βεληνεκές 600 μέτρα, χρησιμοποιώντας γεμιστήρα 30 φυσιγγίων, καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός μαχητή των ειδικών δυνάμεων και όχι μόνο.
Κατάλληλο όπλο για ομαδάρχες, στοιχειάρχες διμοιρίτες και γενικά για ειδικότητες που απαιτείται μικρότερο βάρος και όγκος υλικών λόγω καθηκόντων. (πχ χειριστές ομαδικών όπλων, μεταφορικών μέσων κλπ). Άριστο για αγώνα εκ του συστάδην, όπως ονομάζεται ελληνικά το CQB. Μετά όμως από οδυνηρές εμπειρίες συμμαχικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν, που έπεφταν σε καλοστημένες ενέδρες ανταρτών Ταλιμπάν, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για την ποιότητα του οπλισμού διαμετρήματος 5,56 χιλ. γιατί δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν σε στατική ανταλλαγή πυρών με τους αντάρτες που χρησιμοποιούσαν ρωσικά τυφέκια, οπλοπολυβόλα και πολυβόλα, από αποστάσεις 700 έως 1000 μέτρων, καλυπτόμενοι επάνω στους δύσβατους ορεινούς όγκους! 
Περισσότερο βέβαια, άρχισαν σχόλια για το Μ4, γιατί εκεί παρουσιάζονταν περισσότερες δυσλειτουργίες. Άρχισαν οι «φωνές» που έλεγαν ότι το τυφέκιο δεν είναι καλό, σε σύγκριση με αντίστοιχα τυφέκια 7,62 χιλ., ότι η τρωτότητα που επιτυγχάνει κατά την προσβολή στόχων δεν είναι αποτελεσματική και τελικά ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε σε όπλα με πιο μεγάλο και φονικότερο διαμέτρημα. Δηλαδή αυτό που «ενόχλησε» ήταν η φονικότητα και όχι η λανθασμένη τακτική χρησιμοποίηση. Αρκεί να πούμε ότι ιστορικά η εμφάνιση του διαμετρήματος 5,56 χιλ. ξεκίνησε στον πόλεμο του Βιετνάμ, όπου αυτό που επιδιωκόταν μέσα στις ζούγκλες ήταν η αύξηση όγκου πυρός σε μάχες που διεξάγονταν σε αποστάσεις όχι μεγαλύτερες των 150 μέτρων, λόγω της βλάστησης. Έτσι μια αμερικανική ομάδα τυφεκιοφόρων πεζικού 8 ανδρών για παράδειγμα, μετέφερε με το ίδιο βάρος διπλάσια πυρομαχικά 5,56 χιλ Μ193, απ’ ό,τι πυρομαχικά 7,62 χιλ. για τυφέκια Μ14. Έτσι είχε πολύ μεγαλύτερη διάρκεια πυρός έναντι αντίστοιχης ομάδας Βιετκόνγκ με τυφέκια Καλάσνικοφ 7,62 χιλ. Στην εξέλιξη της χρήσης του Μ4 θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά το γεγονός ότι έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι φορητού οπλισμού σχεδόν στο σύνολο του αμερικανικού στρατού και ιδιαίτερα στο χώρο των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων.  Ο αμερικανικός στρατός μετά από κάποια χρόνια διαπραγμάτευσης με την «μητρική» εταιρεία κατασκευής του τυφεκίου Μ16 Μ4, την COLT, πήρε στην κυριότητά του την μελέτη κατασκευής και φυσικά, αφού εκπόνησε τις τεχνικές προδιαγραφές του όπλου στα μέτρα του, ονομάζοντάς το Μ4Α1, άρχισε να κάνει δημόσιους διαγωνισμούς για την κατασκευή του μοντέλου που ήθελε. Έτσι η εταιρεία που έλαβε την μερίδα του λέοντος, κατόπιν διαγωνισμού το 2013, ήταν η FN Herstal με συμβόλαιο 77 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ για την κατασκευή 120.000 τυφεκίων Μ4Α1. Η εταιρεία COLT, δυστυχώς ..επτώχευσε! Δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στη μάχη με την κύρια ανταγωνίστρια εταιρεία FN.  Ας μιλήσουμε όμως περισσότερο για τις επιδόσεις του τυφεκίου Μ4. Σαφώς και στο διάστημα της 10ετίας του 2000, συγκεντρώθηκαν πολλές παρατηρήσεις σε ό,τι αφορά την απόδοση και την λειτουργικότητα του τυφεκίου στα θέατρα επιχειρήσεων του Ιράκ και του Αφγανιστάν, οι οποίες οδήγησαν τόσο στη βελτίωση κατασκευής του, όσο και στη βελτίωση των πυρομαχικών που χρησιμοποιεί. Έτσι γίνεται πάντοτε! 
Αντοχή στη σκόνη    Το 2007 έγινε ένα διαγωνιστικό τεστ, αντοχής στη σκόνη, μεταξύ των τυφεκίων XM8, SOF Combat Assault Rifle (SCAR) , Heckler and Koch HK416 και του Μ4. Το Μ4 βαθμολογήθηκε χαμηλότερα απ’ όλα τ’ άλλα τυφέκια, έχοντας παρουσιάσει (για 10 τυφέκια ανά τύπο) τις περισσότερες εμπλοκές, επί συνόλου βολής 60.000 φυσιγγίων. Το συγκεκριμένο όμως τεστ, αμφισβητήθηκε από τον αμερικανικό στρατό λόγω διαπίστωσης τεχνοκρατικών αποκλίσεων στη βαθμολογία. Την ίδια χρονιά μετά από μερικούς μήνες, επαναλήφθηκε η αξιολόγηση, με πολύ διαφορετικά και καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Παρ’ όλα αυτά, ήταν αφορμή για βελτιώσεις τόσο στο είδος του γεμιστήρα όσο και στο πάχος της κάννης του για να αντέχει στις υπερθερμάνσεις. Αυτά συνέβησαν στα πεδία δοκιμών! Στα πεδία των μαχών όμως, οι αναφορές για την συμπεριφορά του όπλου ήταν πολύ θετικές και διαπιστώθηκε ότι το προσωπικό έχει αποκτήσει εμπιστοσύνη στην απόδοση του συγκεκριμένου όπλου, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Μέσα από λάσπη που είχε πέσει όπλο, σε κάποιο περιστατικό στο Αφγανιστάν, ο στρατιώτης που το είχε, το έβγαλε, το τίναξε, και εκτέλεσε άμεσα βολή! Βέβαια δεν είναι κάτι που εκπλήσσει, γιατί τότε που και μεις εδώ κάναμε το τεστ λάσπης και το τεστ σκόνης, ήταν ένα από τα όπλα που τα πέρασε με επιτυχία. 

Αποτελεσματικότητα βολής
Μόνο το 20% από το σύνολο των εξετασθέντων στρατιωτών που χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο όπλο στη μάχη (συνολικά 917 άτομα) ζήτησε να υπάρχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα (δηλαδή φονικότητα) κατά τη βολή με τα φυσίγγια που χρησιμοποιούσαν, τα Μ855. Αντίθετα, πάνω από το 90% ήταν ικανοποιημένοι για τα βεληνεκή, την ακρίβεια, το ρυθμό βολής και γενικά με το όπλο. Επίσης το 10% ζήτησε γεμιστήρες καλύτερης ποιότητας. Το 2010 ο αμερικανικός στρατός χορήγησε τα φυσίγγια Μ855Α1 τα οποία φαίνεται να κάλυψαν επαρκώς το θέμα της αποτελεσματικότητας. Μέχρι να προχωρήσουν σ’ αυτά χρησιμοποιήθηκαν κατά διαστήματα πυρομαχικά τύπου Μk 262 τα οποία διαπιστώθηκε ότι είχαν καλύτερη επίδοση στην ακρίβεια βολής μέχρι τα 700 μέτρα και δημιουργούσαν μεγαλύτερο τραύμα στους μαλακούς ιστούς, λόγω της σταθερής εκτροπής που παρουσίαζαν. Ήταν αυτά που προτιμούσαν οι ειδικές δυνάμεις και κυρίως οι σκοπευτές ακριβείας, για το τυφέκιό τους Mk 12 SPR, όταν δεν δούλευαν με διαμέτρημα 7,62 χιλ.  Η χρήση του Μ4 από τις δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων  Το Μ4, προερχόμενο από την αμερικανική εταιρεία COLT, κατέκτησε τη διεθνή αγορά, στον τομέα εξοπλισμού ειδικών δυνάμεων . Όχι τυχαία, αλλά για τις άριστες επιδόσεις του. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρότυπο του ΝΑΤΟ, όπως εσφαλμένα αναφέρεται κατά διαστήματα σε σχετικά άρθρα! Επιχειρείται βέβαια κάποια τυποποίηση οπλισμού. Σχεδόν όλες οι χώρες εξοπλίζουν τα ειδικά τους τμήματα με αυτό το είδος τυφεκίου, αν και όπως έχουμε πει στο παρελθόν, στις ειδικές επιχειρήσεις είναι βασικός κανόνας η προσαρμογή των μέσων στο στόχο. Δηλαδή πρέπει να υπάρχει η γνώση και η ευχέρεια χρησιμοποίησης κάθε είδους οπλισμού. Στις ΗΠΑ, που αποτελεί την πατρίδα του Μ4, οι ειδικές δυνάμεις προχώρησαν στην κατασκευήκαι την προμήθεια συστήματος τυφεκίου Μ4 SORMOD (Special Operations Peculiar Modification) με τροποποιημένα εν μέρει χαρακτηριστικά ώστε να αυξηθεί η απόδοση του όπλου. Το κάθε απάρτιο ή σκοπευτικό όργανο χρησιμοποιείται ανάλογα με την αποστολή. Το σύστημα Block 2 χρησιμοποιεί οπτικά όργανα πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, όπως είναι το σκοπευτικό Elcan, το Trijicon ACOG TA-31 ECOS και το Eotech 553. Επιπλέον διαθέτει νέο σύστημα προσαρμογής οργάνων το Rail Interface System, RIS II. Προχωρεί δε η αναβάθμιση και σε Block 3, με ενσωματωμένα επί του τυφεκίου όργανα (π.χ. Laser) χρήση ασύρματων θερμικών διοπτρών και οργάνων ημερήσιας και νυκτερινής σκόπευσης. Η τροποποίηση του Μ4 σε Μ4Α1 που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη στον αμερικανικό στρατό, θεωρήθηκε αναγκαία για να μπορούν οι χειριστές να εκτελούν βολές κατά ριπές, έναντι του απλού Μ4 που είχε σκάλα βολής κατά βολή και μόνο κατά ριπές 3 φυσιγγίων. Επίσης η κάννη του Μ4 Α1 είναι ενισχυμένη, ώστε το όπλο ν’ αντέχει τις υψηλές πιέσεις που προκαλεί το φυσίγγιο Μ855Α1. Υπάρχει δε η σκέψη υιοθέτησης του τύπου εμβόλου αερίων που χρησιμοποιείται στο τυφέκιο HK416 (γερμανική έκδοση του Μ4) ώστε να ελαχιστοποιείται η συσσώρευση καταλοίπων μέσα στη θαλάμη αερίων( όπως συμβαίνει με το αρχικό μοντέλο) και ν΄αποφεύγονται οι πρόωρες φθορές. Το Μ4 αποτελεί ένα από τα προτιμώμενα τυφέκια των «βατράχων», αλλά όπως φαίνεται, πολύ σύντομα και των Αμερικανών πεζοναυτών. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε άλλη μια φορά την αναλλοίωτη αρχή: Τα όπλα και τα υλικά, όσο καλά και αν είναι, δεν αναπληρώνουν το έλλειμμα εκπαίδευσης. Η συνεχής, επίπονη, ρεαλιστική εκπαίδευση προσφέρει στο μαχητή το πλεονέκτημα της ακρίβειας στη βολή με οποιεσδήποτε συνθήκες, για την εξουδετέρωση των αντιπάλων του, προσβάλλοντάς τους σε καίρια σημεία. Πηγή: Εφημερίδα των Ειδικών Δυνάμεων
***  ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Σύνδεση Ισραήλ – Κύπρου – Κρήτης – Αττικής…

Στον ΑΔΜΗΕ ο έλεγχος της κοινοπραξίας – Κατόπιν συμφωνίας οι τεχνικές προδιαγραφές    Μία πρόταση που μπορεί να ξεμπλέξει τον «γόρδιο δεσμό» της υλοποίησης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτη – Αττική, χωρίς μάλιστα να αναιρεί τα βήματα που έχουν ήδη γίνει για το έργο, διαμορφώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τη χθεσινή (24/9) ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από την αρμόδια Γενική Διεύθυνση της ΕΕ για το θέμα, με τη συμμετοχή των υπουργείων Ενέργειας Ελλάδας και Κύπρου, τις Ρυθμιστικές Αρχές Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και τον Βέλγο Διαχειριστή Elia.
Σύμφωνα με πληροφορίες του WorldEnergyNews από την κυπριακή αντιπροσωπεία, η πρόταση προβλέπει την κατασκευή της διασύνδεσης από την εταιρεία ειδικού σκοπού Αριάδνη Interconnector, που έχει γι’ αυτό τον σκοπό συστήσει ο ΑΔΜΗΕ.
Μάλιστα, θα έγκειται στην απόλυτη δικαιοδοσία του Έλληνα Διαχειριστή να διαλέξει ο ίδιος τις υπόλοιπες εταιρείες που θα «εισέλθουν» στην Αριάδνη Interconnector, χωρίς να δεσμεύεται να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Euroasia Interconnector.
Εξίσου σημαντικό είναι πως, με το εν λόγω σχήμα υλοποίησης, η διασύνδεση διατηρείται υπό το καθεστώς του Έργου Κοινού Ενδιαφέροντος (PCI) και δεν μεταπίπτει στην κατηγορία του εθνικού έργου.
Κάτι που σημαίνει πως θα μπορούν να αξιοποιηθούν τα χρηματοδοτικά οφέλη που απορρέουν από το εν λόγω καθεστώς, καθώς και οι αδειοδοτικές διευκολύνσεις.
Ρήτρα τεχνικής συμβατότητας  Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ως ρήτρα για την εφαρμογή της πρότασης τίθεται η διασφάλιση της τεχνικής συμβατότητας του καλωδίου Κρήτη – Αττική με το υπόλοιπο project που προωθεί ο Euroasia Interconnector. Γι’ αυτό τον σκοπό, θα δημιουργηθεί μία ειδική ομάδα με έναν ανεξάρτητο τεχνικό σύμβουλο που θα εισηγηθούν οι δύο ρυθμιστικές αρχές, η οποία θα καταρτίσει τις τεχνικές προδιαγραφές ολόκληρης της διασύνδεσης Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας, και επομένως και της «μεγάλης διασύνδεσης». Η συγκεκριμένη ρήτρα, από την οποία όπως είναι φυσικό περνά η εφαρμογή της πρότασης, θα πρέπει να γίνει αποδεκτή από τις δύο κυβερνήσεις. Επίσης, είναι απαραίτητο να συναινέσουν και οι εμπλεκόμενες εταιρείες. Με βάση τις πρώτες αντιδράσεις, το ΥΠΕΝ εμφανίζεται διστακτικό απέναντι στη συγκεκριμένη πρόταση, μία στάση που ερμηνεύεται ως φόβος του υπουργείου ο ΑΔΜΗΕ (και επομένως και ο στρατηγικός του επενδυτής) να χάσει από τον έλεγχό του τον καθορισμό των τεχνικών προδιαγραφών. Την ίδια στιγμή, η ΡΑΕ είδε την «κόκκινη κάρτα» της Κομισιόν, αφού η πρόωρη απόφαση ανάθεσης του έργου παραβιάζει τον ευρωπαϊκό κανονισμό. πηγή: www.worldenergynews.gr , www.bankingnews.gr
*** Αυτή μας κυβερνάει! Το θράσος της για τα χημικά στη Θεσσαλονίκη… (ΒΙΝΤΕΟ)
Η νέα υπουργός Προστασίας του Πολίτη φρόντισε να μας δείξει το… αριστερό πρόσωπο της.  Σε συνέντευξη της, η Όλγα Γεροβασίλη ερωτήθηκε για τα επεισόδια που έγιναν στη ΔΕΘ, ανάμεσα στα ΜΑΤ και στους πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Σκοπιανό.

~  Η απάντηση της αποδεικνύει ότι πήρε την ηγεσία του υπουργείου με το «σπαθί» της.
Όπως είπε, τα χημικά στη Θεσσαλονίκη έπεσαν σε συγκεκριμένη ομάδα που ήταν «σχεδόν οπλισμένοι»…










Η αριστερά του θράσους.
Γεροβασίλη: Τα χημικά στη Θεσσαλονίκη έπεσαν σε συγκεκριμένη ομάδα που ήταν σχεδόν οπλισμένοι.

***    Είστε έτοιμοι για την ΑΛΗΘΕΙΑ; Αυτά «παρέδωσε» ο Τσίπρας στον Ζάεφ…

Λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα και τα Σκόπια βρίσκονται σε αναβρασμό.  Ο Ζόραν Ζάεφ προσπαθεί μέσω της προπαγάνδας και του φανατισμού να πείσει τους πολίτες να πουν «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχοντας ξεχάσει τον όρο «βόρεια», όπου βρεθεί και σταθεί μιλάει μόνο για «Μακεδονία» και για τους «μακεδόνες πρόγονους» του. Η Συμφωνία είναι ένα αγκάθι στην ελληνική ιστορία καθώς παραχωρεί το όνομα Μακεδονία στους γείτονες μας. Δείτε συνοπτικά: Διαβάστε ολόκληρη τη συμφωνία εδώ.  








***  ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ! Όλοι κοιτούν τη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΕΡΝΤΡΟΓΑΝ…Οι προβολείς του Μεγάρου Μαξίμου στρέφονται, σήμερα (25/9) στη Νέα Υόρκη όπου το απόγευμα στις 18:30 ώρα Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται με τον Τούρκο πρόεδρο T. Erodgan στο περιθώριο της 73ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Η συνάντηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιείται ένα μήνα μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης, γεγονός που είχε δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών τους προηγούμενους μήνες. Μάλιστα μετά το ναυάγιο της άτυπης Συνόδου για το μεταναστευτικό-προσφυγικό στην Αυστρία, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δύο άνδρες να συζητήσουν δια ζώσης και το ζήτημα των προσφυγικών ροών προς τα ελληνικά νησιά.
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν αναμφισβήτητα, οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, οι διμερείς σχέσεις, η κατάσταση στο Αιγαίο, το Κυπριακό, η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και οι ευρωτουρκικές σχέσεις, καθώς και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Αρκετοί από τους παριστάμενους στην αμερικανική μεγαλούπολη περιμένουν κάτι θετικό να προκύψει από τη συνάντηση των δύο ηγετών έτσι ώστε να μπορέσει να εκδηλωθεί μια νέα πρωτοβουλία για το Κυπριακό για να υπάρξει επανεκκίνηση στο θέμα της εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Κύπρο και γενικότερα για τα ενεργειακά. Η κυβέρνηση Zaev επιστρατεύει όλα τα μέσα για να πειστούν οι πολίτες στην πΓΔΜ
Εν τω μεταξύ, μόλις πέντε ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα στην πΓΔΜ, η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας τα δίνει όλα για όλα ώστε να πειστούν οι πολίτες της χώρας για την ανάγκη υπερψήφισης της συμφωνίας την ερχόμενη Κυριακή που θα προσέλθουν στις κάλπες.
Zoran Zaev και Nikola Dimitrov, επιστρατεύουν κάθε δυνατό μέσο προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους προβάλλοντας τον όρο Μακεδονία και κρύβοντας τον προσδιορισμό Βόρεια που προβλέπει η συμφωνία.
Παράλληλα, τα τηλεοπτικά σποτ δίνουν και παίρνουν με γλώσσα, ταυτότητα και πολιτισμό να παρουσιάζονται ως μακεδονικά ενώ στο γεωγραφικό προσδιορισμό, Βόρεια, δεν γίνεται καμία αναφορά.
Η αγωνία της κυβέρνησης Zaev δεν αφορά μόνο στο τι θα ψηφίσουν οι Σκοπιανοί πολίτες αλλά και πόσοι θα προσέλθουν στις κάλπες.
Ο παράγοντας, αποχή, όπως εκτιμούν πολιτικοί παρατηρητές θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο ενώ η συμμετοχή που θα πρέπει να ξεπερνά το 50% αποτελεί το κλειδί έτσι ώστε να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα.
Πάντως τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό και το «Μακεδονικό» θα καθορίσουν και τις εξελίξεις στο Αλβανικό.
Ο Νίκος Κοτζιάς στο τελευταίο ταξίδι του στη Ρωσία πριν διαταραχθούν οι διμερείς σχέσεις, είχε δηλώσει ότι δεν θα πάει διακοπές αν δεν κλείσει και το θέμα αυτό.
Μέχρι τώρα αν έχει γίνει κάτι επί της ουσίας αυτό βρίσκεται σε επίπεδο μυστικής διπλωματίας και για να γίνει φανερή, η κυβέρνηση θα πρέπει να εκτιμήσει την πορεία των άλλων εθνικών θεμάτων. Θα προλάβει ως τις εκλογές; Ιδού το ερώτημα. Χρύσα Κλειτσιώτη www.bankingnews.gr
***  10 μέρες ΚΟΛΑΣΗ για την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Και Συμφωνία των Πρεσπών και Συντάξεις…
Καυτό αναμένεται να είναι το επόμενο δεκαήμερο για την κυβέρνηση καθώς την άλλη Δευτέρα θα κατατεθεί το προσχέδιο προϋπολογισμού που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα περιλαμβάνει και την περικοπή των συντάξεων καθώς από την Ευρώπη διαμηνύθηκε ότι το θέμα θα συζητηθεί στις 3 Δεκεμβρίου στο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών. Παράλληλα το Μέγαρο Μαξίμου θα έχει να διαχειριστεί και τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για την συμφωνία των Πρεσπών που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην ΠΓΔΜ όποια και αν είναι αυτά.
Οι πληροφορίες που έφτασαν το τελευταίο 24ωρα από τις Βρυξέλλες ότι το θέμα των συντάξεων θα συζητηθεί στο Eurogroup του Δεκεμβρίου δημιούργησε στην κυβέρνηση κατήφεια και προβληματισμό καθώς αντιλαμβάνονται την νέα μάχη που έχουν να δώσουν σε επικοινωνιακό επίπεδο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Εάν ισχύσουν τα όσα διέρρευσαν από τις Βρυξέλλες τότε σημαίνει ότι στην κατάθεση του προϋπολογισμού θα περιλαμβάνεται και η περικοπή των συντάξεων γεγονός που θα πυροδοτήσει νέα αντιπαράθεση με την ΝΔ.
Στο Μέγαρο Μαξίμου ήλπιζαν το μέτρο αυτό να μη συμπεριλαμβάνεται στο προσχέδιο όμως όπως δείχνουν όλα οι θεσμοί εμφανίζονται ακόμα επιφυλακτικοί και έτσι μπλοκάρουν τις εξελίξεις. Άλλωστε η ΝΔ έχει συνδέσει άμεσα το μέτρο της μη εφαρμογής των συντάξεων με τις εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων. Δεν είναι λίγοι εκείνοι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ισχυρίζονται ότι εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Σκοπιανό και το δημοψήφισμα δεν φέρει την αλλαγή του ονόματος και την συνταγματική μεταρρύθμιση στην γειτονική χώρα τότε οι συντάξεις μπορεί να βρεθούν στο κενό… «Ο χρόνος δεν φτάνει ώστε να γίνουν οι κατάλληλες συνεννοήσεις προκειμένου οι περικοπές να μην συμπεριλαμβάνονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού» έλεγε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. «Όμως σημασία έχει τι θα γίνει στο τέλος» πρόσθετε αφήνοντας να εννοηθεί ότι στην Ευρώπη υπάρχουν ισχυρές διεργασίες για αυτό το θέμα. Στην κυβέρνηση δεν φοβούνται την αντίδραση του ΔΝΤ καθώς όπως λένε ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί ευρωπαίοι έχουν αντιληφθεί τα λάθη του Ταμείου. Ο πρωθυπουργός ρίχνει το βάρος του στην Γερμανία δεδομένου ότι οι εκλογές στην Βαυαρία αναμένεται να επηρεάσουν πολλά πράγματα στην Ευρώπη. Ούτε μπορεί κανείς να θεωρήσει τυχαίο το άρθρο του πρωθυπουργού στην κυριακάτικη «Βελτ» («WELT AM SONNTAG»), με την ευκαιρία συμπλήρωσης 70 χρόνων έκδοσης της ιστορικής εφημερίδας για τις ελληνογερμανικές σχέσεις οπού μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «με την Καγκελάριο Μέρκελ συνεργαστήκαμε στενά για την αντιμετώπιση των κοινών ευρωπαϊκών μας προκλήσεων. Από κοινού εργαστήκαμε για έναν αποτελεσματικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης. Η Γερμανίδα Καγκελάριος απέδειξε πόσο σημαντική είναι η υπεύθυνη ηγεσία». Την ίδια στιγμή όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει ακόμα και την σκέψη μιας μονομερούς ενέργειας αφού γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι μία τέτοια κίνηση θα λειτουργούσε σαν μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και την χώρα. Ο πρωθυπουργός μάλιστα από την Νέα Υόρκη μέσω των επαφών που θα κάνει στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ θα επιχειρήσει να στείλει μήνυμα στις αγορές ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία και ότι η οικονομία της χώρας δεν θα μπει για κανένα λόγο σε κίνδυνο. NEWSIT
*** Ανήλικο προσφυγόπουλο ρήμαξε επιχείρηση στη Λέσβο! Υπέρογκη λεία…
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από ένα μήνα περίπου, σε επιχείρηση στη Μόρια της Λέσβου. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, ηλικίας 14 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 14χρονος, μπήκε στην επιχείρηση, παραβιάζοντας είσοδό της και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -4.600- ευρώ καθώς και προϊόντα-είδη άμεσης κατανάλωσης αξίας -2.200- ευρώ περίπου.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. lesvosnews.net
***  Αποσυμφόρηση στη Μόρια! Φέρνουν τους «πρόσφυγες» στην ενδοχώρα…
Επιχείρηση «Έξοδος» τη Δευτέρα για 440 πρόσφυγες διαφόρων εθνικοτήτων, άνδρες, γυναίκες και πολλά παιδιά, από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Αφήνοντας τον πολυσυζητημένο καταυλισμό της Μόριας σε μια καλοσχεδιασμένη επιχείρηση που διήρκεσε πέντε ώρες με επικεφαλής το διευθυντή του γραφείου του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Κώστα Ξυνογαλά και το διοικητή του ΚΥΤ της Μόριας Γιάννη Μπαλμπακάκη, μεταφέρθηκαν σταδιακά όλοι αυτοί οι άνθρωποι στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Όπου και αφού πιστοποιήθηκε η ταυτότητά τους για μια ακόμα φορά πήραν το πολυπόθητο «τρίπτυχο» του αιτούντος άσυλο και επιβιβάσθηκαν στο πλοίο για Πειραιά.
Από εκεί σήμερα θα αναχωρήσουν με λεωφορεία που θα τους περιμένουν για τον προσφυγικό συνοικισμό που ετοιμάστηκε στη Βόλβη της κεντρικής Μακεδονίας. Των σημερινών αναχωρήσεων θα ακολουθήσουν κι άλλες με στόχο τη δραστική μείωση του πληθυσμού στη Μόρια κάτω από 5.000 άτομα. 100 ατόμων αύριο Τρίτη, άλλων 400 την Τετάρτη, 600 το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής. Στόχος να φύγουν από τη Λέσβο σχεδόν 2000 πρόσφυγες μέχρι την τελευταία μέρα του μήνα. Και μετά άλλοι 2000. Όλοι τους με κατεύθυνση τις νέες δομές στη βόρεια Ελλάδα. 1100 στη Βόλβη. 560 στον Κατσικά Ιωαννίνων. 860 στα Γρεβενά, 280 στη Φιλιππιάδα. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ  
***  Τί πρέπει να κάνεις εάν μπει ΛΗΣΤΗΣ στον ιδιωτικό σου χώρο;… (ΒΙΝΤΕΟ) Τί πρέπει να συμβαίνει όταν ένας ληστής μπαίνει στο σπίτι σου; Οι απόψεις για το θέμα διίστανται.  Πολλοί θεωρούν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από την ιδιωτική περιουσία και άλλοι θεωρούν ότι μέσα στον ιδιωτικό σου χώρο έχεις δικαίωμα να αμυνθείς με κάθε τρόπο. Την δεύτερη άποψη υποστήριξε και η υπουργός Δημοσίας Διοικήσεως της Ιταλίας, Giulia Bongiorno, η οποία σε συνέντευξή της είπες πως «Οποιοσδήποτε εισέρχεται στην κατοικία άλλου για να κλέψει και να δολοφονήσει, αποδέχεται τις συνέπειες». Εάν γνωρίζετε ιταλικά, δείτε το παρακάτω βίντεο όπου λέει αναλυτικά την άποψή της:  https://www.facebook.com/VideoNotizieM5S/videos/543547592750131/ .-
**«Η αυτοάμυνα δεν είναι έγκλημα είναι ένστικτο»  
«πρεζάκια και γκέι δεν είστε αναγκαίοι»  «Σ»
«πουτ@ν@ς γιοι αναρχικοί»  «ΕΣΑ»

*** Αθλητική ενημέρωση :*** Παίρνει την εξόφληση για Μπεργκ ο Παναθηναϊκός   
Τις τελευταίες μέρες τα ευχάριστα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο και το τελευταίο αφορά τα χρήματα που θα πάρει άμεσα το τριφύλλι από την Αλ Αϊν. 

Είναι πραγματικότητα ότι ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μια τάξη στα οικονομικά του και οδεύει με αισιοδοξία για τις επικείμενες αλλαγές όποτε αυτές προκύψουν.  
Χθες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν με αυτούς της Αλ Αϊν στην Αθήνα και κατέληξαν στη τελική συμφωνία, ώστε η ομάδα από τα Εμιράτα να πληρώσει τη τελευταία δόση στους πράσινους και να κλείσει οριστικά το θέμα και χωρίς να προκύψει δικαστική διαμάχη. 
Έτσι, η Αλ Αϊν ενημέρωσε το τριφύλλι ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο το αργότερο θα καταβάλει τις 700.000 ευρώ που απομένουν ώστε να εξοφληθεί ο Παναθηναϊκός, χρήματα που αφορούν φυσικά την πώληση του Μάρκους Μπεργκ το καλοκαίρι του 2017.
*** Μακέντα: «Ενθουσιασμένος με την ομάδα και τον κόσμο»
Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα συνάντησε στον Παναθηναϊκό είναι ο Φεντερικό Μακέντα που ανυπομονεί ώστε να φτάσει στο 100% της απόδοσής του: 
ναλυτικά όσα δήλωσε ο Φεντερίκο Μακέντα μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, όπου μίλησε για:  
-Τα πρώτες εντυπώσεις μετά το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό;  
«Είναι πολύ καλά. Κάναμε μια καλή νίκη, παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν ήμασταν οι ίδιοι. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς τώρα».  
-τον βαθμό ετοιμότητας του:  
«Έχω αρχίσει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με το πως ήμουν όταν ήρθα. Σίγουρα χρειάζομαι χρόνο, είναι σημαντικό να πάω βήμα-βήμα. Κάθε μέρα νιώθω καλύτερα, οπότε πιστεύω πως σύντομα θα είμαι έτοιμος να παίξω σε ολόκληρο ματς». 
-τον αν θα είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός με τον Καμπετσή στην επίθεση: «Όχι, ίσως να είναι για αυτόν! Θα πρέπει να δουλεύει σκληρά, είναι ένας νέος παίκτης και δουλεύουμε καλά μαζί. Είμαστε συμπαίκτες, σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, παίζουμε στην ίδια θέση. Αν τα πηγαίνει καλά, θα είναι καλό και για την ομάδα και για εμένα διότι θα πρέπει να τα πάω καλύτερα από αυτόν για να παίζω, να κάνω περισσότερα και αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα. Ο ανταγωνισμός είναι σημαντικός για την ομάδα, για να ανεβαίνει το επίπεδο. Σήμερα είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο συμπαίκτης μου».  -τη δική του εμπειρία σε αντίθεση με τα νέα παιδιά:  «Σίγουρα, έχω βρεθεί στη θέση τους και ξέρω τι περνάνε τώρα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, αλλά όλα αυτά τα παιδιά θα πρέπει να κρατήσουν την ισορροπία τους. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω και τα κάτω του, θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένα, να προπονούνται κάθε μέρα καλά για να βεβαιωθούμε πως θα βελτιωνόμαστε σαν ομάδα κάθε αγωνιστική που περνάει. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί».             -τις πρώτες εντυπώσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού:  «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτικοί! Η ομάδα τα πάει καλά και όλοι θα θέλαμε να δούμε περισσότερο κόσμο στη συνέχεια. Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν εξαιρετική και όλοι ελπίζουμε πως με τις εμφανίσεις μας θα φέρουμε την πλειοψηφία των οπαδών στο γήπεδο για να είναι δίπλα μας».

*** ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αγώνων SUPER LEAGUE  στο Ελληνικό ποδόσφαιρο  2018-2019 :
 1η αγωνιστικής  Αποτελέσματα Σ/Κ/Δ  24, 25, 26/08/2018:
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης  1-0 .-^Σα
Παναιτωλικός - Ατρόμητος  1-2 .-^Σα
Απόλλων Σμύρνης- ΑΕΛάρισσα  0-1 .- ^ Σα
ΑΕΚ -ΠΑΣ Γιάννινα  2-0 .- ^ Σα
Ξάνθη-Παναθηναϊκός  0-1 .-^ Κυ
Πανιώνιος- ΟΦΗ  2-2 .- ^ Κυ
Ολυμπιακός- Λεβαδειακός  1-0.-^  Κυ 
Λαμία-Άρης     0-3 .-  Δευ
~* Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Ξεκινάει με -6 βαθμούς .-

~**  2η αγωνιστική Σ/Κ/Δ  01, 02, 03/09/2018 :
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ  0-1  .-   ^ Κυ 
Ατρόμητος-Ξάνθη   0-0 .- ^  Σα 
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ   0-1  .-^  Σα 
Παναθηναϊκός-Λαμία  3-1.- ^  Σα 
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα  5-0  .- Κυ
Αρης- ΑΕΛάρισσα   2-0 .- ^  Κυ 
Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης  1-0  .-^ Δευ
Παναιτωλικός-ΟΦΗ  2-1  .- ^ Δευ
3η αγωνιστική  16/09/2018 
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ  1-3 .- Σα 
Ξάνθη-Παναιτωλικός  1-1 .- Σα 
ΑΕΚ-Πανιώνιος  4-0 .- Σα 
Λαμία-Ατρόμητος 0-1 .- Κυ
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1 .- Κυ
ΑΕ Λάρισσα -Παναθηναϊκός  1-3 .- Κυ 
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 .-  Κυ 
Αρης-Λεβαδειακός   2-0 .-  Δευ

4η αγωνιστική 23/09/2018  (22., 23 και 24/09/2018)
Ξάνθη-ΟΦΗ  3-0 .-^  Κυ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ   2-0 .-^ Κυ 
Παναιτωλικός-Λαμία  2-2 .- ^  Δευ
Πανιώνιος-Ολυμπιακός  1-0 .-^  Δευ
 (Ακύρωση κανονικού γκολ Πανιωνίου ως οφσάϊτ).-
Ατρόμητος-ΑΕΛάρισα  2-0 .-^ Σα 
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης  2-0 .-^ Σα 
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός  3-0 .-^    κυ
ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης  1-0 .-^  Σα

*** Οι επόμενες Αγωνιστικές :
~** ~  5η αγωνιστική 20η   
ΟΦΗ-ΑΕΚ  
 Λαμία-Ξάνθη   
 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 
 ΑΕΛ-Παναιτωλικός
Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος  
Λεβαδειακός-Ατρόμητος 
 Άρης-Αστέρας

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 
*** ~ 6η Αγωνιστική 21η
Λαμία-ΟΦΗ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Ξάνθη-ΑΕΛ
ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός
Πανιώνιος-Άρης
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας-Παναθηναϊκός
***  Και όμως ο Δώνης τους κατσάδιασε μετά το 3-0!
Τι κι αν ο Παναθηναϊκός έκανε το 4Χ4 με αξιοζήλευτα στατιστικά στοιχεία; Ο Γιώργος Δώνης δεν έμεινε ευχαριστημένος παρά τη νίκη με τον Λεβαδειακό και απέδειξε ότι οι πράσινοι είναι σε καλά χέρια… 
~  Μπορεί με τη λήξη του 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ να έβλεπες μόνο χαμόγελα και ικανοποίηση, αυτό όμως δεν ισχύει για τον προπονητή της ομάδας. Ο Γιώργος Δώνης άλλωστε όχι μόνο τόνισε με δηλώσεις του μετά το ματς ότι δεν ήταν ευχαριστημένος, αλλά το κατέστησε σαφές και στους παίκτες του! 
Θα πει κανείς ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι τακτικής ώστε μεινουν τα μυαλά…μέσα στο κεφάλι αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό…
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Livesport ο κόουτς του τριφυλλιού ήταν προβληματισμένος από την εικόνα κυρίως του δεύτερου ημιχρόνου κι ας μην κινδύνευσε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. 
Ο Δώνης τόνισε στους παίκτες του πρέπει να κρατάνε περισσότερο την μπάλα, να τρέχουν παραπάνω, να ανεβάζουν περισσότερο τις γραμμές και να παίζουν πιο ώριμα. Όπως τους τονίζει άλλωστε η βελτίωση έρχεται μόνο από την επιμονή και την υπομονή. Ο 49χρονος τεχνικός ζητά συνεχώς κίνηση από τους παίκτες του με ή χωρίς την μπάλα. 
Γενικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν είναι από εκείνους που στέκονται στα κολακευτικά σχόλια των media και των οπαδών και αυτό θέλει και από τους παίκτες του. Έτσι η κατσάδα που ακολούθησε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το εμφατικό 3-0 επί του Λεβαδειακού δεν «στράβωσε» κανείς από τους παίκτες του, αφού όλοι καταλαβαίνουν ότι μοναδικός γνώμονας του κόουτς είναι το καλό της ομάδας.

***  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΣ Μεσσηνίας 2018-2019 :
Α΄ ΤΟΠΙΚΟ  29. και 30 -09-2018 :
Σάββατο 29/09/2018 :
 ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ Πύλου - ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών
Κυριακή 30/09/2018 :
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμάτας - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Καλαμάτας -ΕΘΝΙΚΟΣ Μελιγαλά
Α.Ο. ΔΙΑΒΙΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ  Γαργαλιάνων
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ανάληψης
Α1  ΤΟΠΙΚΟ :
Σάββατο 29/09/2018 :
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Παραλίας
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ Χώρας - ΗΡΑΚΛΗΣ Καλαμάτας
ΘΥΕΛΛΑ Χαροκοπιού -  Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ Πεταλιδίου
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ -Α.Ο. Κυπαρισσίας / ΗΡΑΚΛΗΣ
Κυριακή 30/09/2018 :
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.

*** Πρόγραμμα Αγώνων Περιόδου 2018-2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2018-2019

1η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝΜΕΘΩΝΗΣΣάββατο29/09/1816:30
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή30/09/1816:30
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΚυριακή30/09/1816:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή30/09/1816:30
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣΚυριακή30/09/1816:30
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚυριακή30/09/1816:30
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΑΝΔΡΟΥΣΑΣΚυριακή30/09/1816:30
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Κυριακή30/09/1816:30
Ρεπό:

2η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο06/10/1816:30
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο06/10/1819:30
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΚυριακή07/10/1816:30
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣΜΕΛΙΓΑΛΑΚυριακή07/10/1816:30
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣΜΚυριακή07/10/1816:30
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝΚυριακή07/10/1816:30
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή07/10/1816:30
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΦΙΛΙΑΤΡΩΝΚυριακή07/10/1816:30
Ρεπό:

3η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΣάββατο13/10/1815:30
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΜΕΘΩΝΗΣΣάββατο13/10/1815:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣΜΕΣΣΗΝΗΣΣάββατο13/10/1815:30
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή14/10/1815:30
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣΚυριακή14/10/1815:30
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙΑΝΔΡΟΥΣΑΣΚυριακή14/10/1815:30
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Κυριακή14/10/1815:30
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή14/10/1815:30
Ρεπό:

4η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο20/10/1815:30
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο20/10/1819:30
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣΚυριακή21/10/1815:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή21/10/1815:30
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΚυριακή21/10/1815:30
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΜΕΛΙΓΑΛΑΚυριακή21/10/1815:30
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣΜΚυριακή21/10/1815:30
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝΚυριακή21/10/1815:30
Ρεπό:

5η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣάββατο27/10/1815:30
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥΑΝΔΡΟΥΣΑΣΣάββατο27/10/1815:30
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΠΥΛΟΥΣάββατο27/10/1815:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΜΕΣΣΗΝΗΣΣάββατο27/10/1815:30
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο27/10/1815:30
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙΦΙΛΙΑΤΡΩΝΣάββατο27/10/1815:30
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Σάββατο27/10/1815:30
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣΜΣάββατο27/10/1815:30
Ρεπό:

6η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΣάββατο03/11/1815:00
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο03/11/1818:00
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΑΝΔΡΟΥΣΑΣΚυριακή04/11/1815:00
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣΚυριακή04/11/1815:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή04/11/1815:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΚυριακή04/11/1815:00
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Κυριακή04/11/1815:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣΜΕΛΙΓΑΛΑΚυριακή04/11/1815:00
Ρεπό:

7η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο10/11/1818:00
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή11/11/1815:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣΜΕΣΣΗΝΗΣΚυριακή11/11/1815:00
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Κυριακή11/11/1815:00
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥΦΙΛΙΑΤΡΩΝΚυριακή11/11/1815:00
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝΚυριακή11/11/1815:00
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣΜΚυριακή11/11/1815:00
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή11/11/1815:30
Ρεπό:

8η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΜΕΣΣΗΝΗΣΣάββατο17/11/1815:00
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο17/11/1815:00
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΠΥΛΟΥΚυριακή18/11/1815:00
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝΑΝΔΡΟΥΣΑΣΚυριακή18/11/1815:00
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚυριακή18/11/1815:00
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣΚυριακή18/11/1815:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή18/11/1815:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΚυριακή18/11/1815:00
Ρεπό:

9η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο24/11/1815:00
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο24/11/1818:00
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή25/11/1815:00
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΦΙΛΙΑΤΡΩΝΚυριακή25/11/1815:00
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή25/11/1815:00
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝΚυριακή25/11/1815:00
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣΜΚυριακή25/11/1815:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥΜΕΛΙΓΑΛΑΚυριακή25/11/1815:00
Ρεπό:

10η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣΜΕΣΣΗΝΗΣΣάββατο01/12/1815:00
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΦΙΛΙΑΤΡΩΝΚυριακή02/12/1815:00
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Κυριακή02/12/1815:00
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣΠΥΛΟΥΚυριακή02/12/1815:00
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΑΝΔΡΟΥΣΑΣΚυριακή02/12/1815:00
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚυριακή02/12/1815:00
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣΚυριακή02/12/1815:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή02/12/1815:00
Ρεπό:

11η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο08/12/1815:00
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο08/12/1818:00
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή09/12/1815:00
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝΚυριακή09/12/1815:00
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣΜΚυριακή09/12/1815:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΜΕΛΙΓΑΛΑΚυριακή09/12/1815:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΚυριακή09/12/1815:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή09/12/1815:00
Ρεπό:

12η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο15/12/1815:00
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝΚυριακή16/12/1815:00
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή16/12/1815:00
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΦΙΛΙΑΤΡΩΝΚυριακή16/12/1815:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣΜΕΣΣΗΝΗΣΚυριακή16/12/1815:00
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΠΥΛΟΥΚυριακή16/12/1815:00
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΑΝΔΡΟΥΣΑΣΚυριακή16/12/1815:00
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚυριακή16/12/1815:00
Ρεπό:

13η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο22/12/1815:00
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΣάββατο22/12/1815:00
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο22/12/1818:00
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή23/12/1815:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣΜΕΛΙΓΑΛΑΚυριακή23/12/1815:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΚυριακή23/12/1815:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή23/12/1815:00
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣΚυριακή23/12/1815:00
Ρεπό:

14η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο12/01/1915:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΜΕΛΙΓΑΛΑΚυριακή13/01/1915:00
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣΜΚυριακή13/01/1915:00
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝΚυριακή13/01/1915:00
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"Κυριακή13/01/1915:00
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΦΙΛΙΑΤΡΩΝΚυριακή13/01/1915:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣΜΕΣΣΗΝΗΣΚυριακή13/01/1915:00
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣΠΥΛΟΥΚυριακή13/01/1915:00
Ρεπό:

15η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣ
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΠΥΛΟΥ
Ρεπό:

16η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΜΕΛΙΓΑΛΑ
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣΜ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΜΕΣΣΗΝΗΣ
Ρεπό:

17η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Ρεπό:

18η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
Ρεπό:

19η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
Ρεπό:

20η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ
Ρεπό:

21η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Ρεπό:

22η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
Ρεπό:

23η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
Ρεπό:

24η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
Ρεπό:

25η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ρεπό:

26η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ρεπό:

27η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ
Ρεπό:

28η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ
Ρεπό:

29η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
Ρεπό:

30η Αγωνιστική


ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ

*** Πρόγραμμα Αγώνων Περιόδου 2018-2019

Α 1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

~

1η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣάββατο29/09/1816:30
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΧΩΡΑΣΣάββατο29/09/1816:30
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣΚΟΡΩΝΗΣΣάββατο29/09/1816:30
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο29/09/1816:30
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣΔΩΡΙΟΥΣάββατο29/09/1816:30
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.ΜΕΘΩΝΗΣΚυριακή30/09/1816:30
Ρεπό: ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 

2η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣΣάββατο06/10/1815:30
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΣάββατο06/10/1815:30
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣάββατο06/10/1815:30
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Κυριακή07/10/1815:30
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣΚΟΡΩΝΗΣΚυριακή07/10/1815:30
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣΔΩΡΙΟΥΚυριακή07/10/1815:30
Ρεπό: ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 

3η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο13/10/1815:30
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣάββατο13/10/1815:30
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣΧΩΡΑΣΣάββατο13/10/1815:30
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.ΚΟΡΩΝΗΣΣάββατο13/10/1815:30
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚυριακή14/10/1815:30
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣΜΕΘΩΝΗΣΚυριακή14/10/1815:30
Ρεπό: Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ 

4η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΣάββατο20/10/1815:30
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣάββατο20/10/1815:30
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣΔΩΡΙΟΥΣάββατο20/10/1815:30
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή21/10/1800:00
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣΚΟΡΩΝΗΣΚυριακή21/10/1815:30
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή21/10/1815:30
Ρεπό: Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ 

5η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ "ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ"Σάββατο03/11/1815:00
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΚΟΡΩΝΗΣΚυριακή04/11/1815:00
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣΚυριακή04/11/1815:00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚυριακή04/11/1815:00
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή04/11/1815:00
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥΜΕΘΩΝΗΣΚυριακή04/11/1815:00
Ρεπό: ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ

6η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣάββατο10/11/1815:00
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣάββατο10/11/1815:00
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣΧΩΡΑΣΣάββατο10/11/1815:00
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣΔΩΡΙΟΥΚυριακή11/11/1815:00
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥΚΟΡΩΝΗΣΚυριακή11/11/1815:00
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή11/11/1818:00
Ρεπό: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 

7η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΣάββατο17/11/1815:00
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή18/11/1815:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΚυριακή18/11/1815:00
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣΚΟΡΩΝΗΣΚυριακή18/11/1815:00
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥΜΕΘΩΝΗΣΚυριακή18/11/1815:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή18/11/1818:00
Ρεπό: Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

8η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.ΔΩΡΙΟΥΣάββατο24/11/1815:00
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣάββατο24/11/1815:00
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή25/11/1815:00
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣΚΟΡΩΝΗΣΚυριακή25/11/1815:00
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣΧΩΡΑΣΚυριακή25/11/1815:00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚυριακή25/11/1815:00
Ρεπό: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 

9η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο01/12/1815:00
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣάββατο01/12/1815:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΣάββατο01/12/1815:00
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣΣάββατο01/12/1815:00
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥΚΟΡΩΝΗΣΚυριακή02/12/1815:00
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΜΕΘΩΝΗΣΚυριακή02/12/1815:00
Ρεπό: ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.

10η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.ΧΩΡΑΣΣάββατο08/12/1815:00
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣάββατο08/12/1815:00
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥΚΟΡΩΝΗΣΚυριακή09/12/1815:00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚυριακή09/12/1815:00
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣΚυριακή09/12/1815:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή09/12/1818:00
Ρεπό: ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ

11η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣάββατο15/12/1815:00
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣΜΕΘΩΝΗΣΣάββατο15/12/1815:00
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο15/12/1818:00
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥΔΩΡΙΟΥΚυριακή16/12/1815:00
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣΣΟΥΛΗΝΑΡΙΟΥΚυριακή16/12/1815:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΚυριακή16/12/1815:00
Ρεπό: ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ

12η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.ΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣΣάββατο22/12/1815:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΣάββατο22/12/1815:00
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥΧΩΡΑΣΚυριακή23/12/1815:00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚυριακή23/12/1815:00
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣΚΟΡΩΝΗΣΚυριακή23/12/1815:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή23/12/1818:00
Ρεπό: ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ

13η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣΚΟΡΩΝΗΣΣάββατο12/01/1915:00
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή13/01/1915:00
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣΔΩΡΙΟΥΚυριακή13/01/1915:00
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΣΟΥΛΗΝΑΡΙΟΥΚυριακή13/01/1915:00
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣΜΕΘΩΝΗΣΚυριακή13/01/1915:00
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή13/01/1915:00
Ρεπό: ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 

14η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
Ρεπό: ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 

15η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ρεπό: ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 

16η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ρεπό: Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ 

17η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
Ρεπό: Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ 

18η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
Ρεπό: ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ

19η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Ρεπό: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 

20η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Ρεπό: Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

21η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ
Ρεπό: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 

22η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ
Ρεπό: ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.

23η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ
Ρεπό: ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ

24η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ
Ρεπό: ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ

25η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ
Ρεπό: ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ

26η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ
Ρεπό: ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

~ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018:                         
 ~**ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας  ΑΡΦΑΡΑ τα ΝΕΑ μας . Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου 2018 . ~ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ    http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .-                                                                                    ~** ARFARA  NEWS  Η  Εφημερίδα μας Αρφαρά τα Νέα μας . Κυριακή  02 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης    http://dimmetoparfara.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .-                                                   ~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας : Κυριακή 02  Σεπτεμβρίου 2018 .....  από το Α ---έως και το Ω   ...  :http://vlasiosarfara.blogspot.com/2018/09/02-2018.html  .-                                                                               ~** ARFARA  NEWS   Η Εφημερίδα ΑΡΦΑΡΑ τα ΝΕΑ μας  Δευτέρα  03  Σεπτεμβρίου  2018 Στο αγιάζι της ενημέρωσης : http://snsstamoskal.blogspot.com/2018/09/arfara-news-03-2018.html.-                                         ~** ARFARA NEWS  η  Εφημερίδα μας τα ΝΕΑ των ΑΡΦΑΡΩΝ . Τρίτη  04 Σεπτεμβρίου  2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html  .-                                        ~**  ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας ΑΡΦΑΡΑ τα ΝΕΑ μας .  Στο αγιάζι της ενημέρωσης ., Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου 2018 :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .- ~**ARFARA  NEWS  Η Εφημερίδα μας τα ΝΕΑ των Αρφαρών . Παρασκευή  07 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης : http://snsarfara.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .-                                    ~** ARFARA NEWS Η Εφημερίδα τα ΝΕΑ των Αρφαρών . Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης  : http://stamos-dynami.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .-                                                  ~**  ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας Αρφαρά τα Νέα μας . Κυριακή  09 Σεπτεμβρίου  2018 Στο αγιάζι της ενημέρωσης : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .-                                                                                                                                        ~** ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας τα ΝΕΑ των ΑΡΦΑΡΩΝ . Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .-                                                                                                                                           ~**ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας τα  Νέα των Αρφαρών . Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης  :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .-                                                                                                                                       ~**  ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας Τα Νέα  των Αρφαρών .Τετάρτη  12 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2018/09/arfara-news_11.html  .-              ~** ARFARA NEWS Η Εφημερίδα μας  τα Νέα των Αρφαρών . Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 ,Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  :  http://dimmetoparfara.blogspot.com/2018/09/arfara-news_13.html .-                                        ~**  ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας τα Νέα  των Αρφαρών .Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης    http://vlasiosarfara.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .-                                                ~**~**ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας τα Νέα των  Αρφαρών . Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html.-                                    ~** ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας  τα Νέα των Αρφαρών . Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης  http://snsstamoskal.blogspot.com/2018/09/arfara-news.html .-                                                         ~**  ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ  Επισκέψεις -Προσκύνημα μέσα από ερασιτεχνικά βίντεο : Κυριακή 16-09-2018  http://snsarfara.blogspot.com/2018/09/16-09-2018.html .-                                                                            ~**   ARFARA NEWS Η Εφημερίδα μας Τα  Νέα από το Αρφαρά . Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2018/09/arfara-news_16.html .-                         ~** ARFARA NEWS Η Εφημερίδα μας Τα Νέα  των Αρφαρών . Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης :   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2018/09/arfara-news_21.html .-                                     ~* * ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας Τα Νέα των Αρφαρών Κυριακή  23 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης    http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2018/09/arfara-news-23-2018.html .- 
~**  ARFARA NEWS  Η Εφημερίδα μας Τα Νέα  των Αρφαρών .  Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης : http://vlasiosarfara.blogspot.com/2018/09/arfara-news_24.html  .-
~**   ARFARA NEWS   Η Εφημερίδα μας Τα Νέα των Αρφαρών ,  Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 ,Στο αγιάζι της ενημέρωσης   http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2018/09/arfara-news-25-2018.html  .-
~** ARFARA NEWS -2-  Η Εφημερίδα μας ,Τα Νέα των Αρφαρών Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2018/09/arfara-news-2-25-2018.html .- 
~**                                                                                                                                              

***    BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ   ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:    
 ~ 1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas    ,   http://www.youtube.com/stamos01  ,   6789 videos.  -    Σταματης Σκουλικας 
 2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas        stamos011947      Εγγράφηκε στις 17 Δεκ 2009, με 1.483.718 προβολές .-    http://www.youtube.com/stamatios01    ,    3917   video.     σταμος σκούλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.   http://www.youtube.com/vlasiskal   .  =    4132  video. - https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1   ,.- - βλάσης σκούλικας 
  Σύνολο  14.444   βίντεο   .- 
ΔΑΒΙΛΛΑΣ ΤΟΥΡΣ    =      http://davillastours.wixsite.com/tours/blank-canh   .-          
http://www.timeoutcyprus.com/article/17506/volta-sto-palaihori-savvatokyriako  .-              http://www.arfara1964athens.gr/    ARFARA ATHENS ..  www.arfara1964athens.gr   https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI  , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -       https://twitter.com/   ,   Skoulikas  @stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  ,   
 ~  https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935   529   . -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ      ~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105  .- = Βρωμόβρυσης Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 /  139  .\
*** http://www.twitter.com/stamos01/   , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .- 
~**   https://www.facebook.com/profile.php?id=100012336616922&pnref=lhc.unseen     ,  ΠΛΑΤΥ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου