ARFAR -AGIOI THEODOROI

ARFAR -AGIOI  THEODOROI

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Δευτέρα μιά άλλη μέρα στην ενημέρωση 02 Ιουλίου 2012

Δευτέρα  μιά άλλη μέρα στην ενημέρωση  02  Ιουλίου 2012  :
κόμβος  Αρφαρών Αγιος Κωνσταντίνος , τοπονύμιο "Πουρίδα-ψωροσικιά"
Το ποντικάσκι μας στην ενημέρωση ! Καλημέρα σας !!!
Ουκρανία : ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ  4-0, (2-0).-  
Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!!!!! Βάζουμε στόχους στη ζωή μας για να τους εκπληρώσουμε.!

*** Γράμμα από την Πόλη  : http://youtu.be/1-CSqkWDdeE ,



**   ΧΟΜΣ, ΣΥΡΙΑ: ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Η ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Η ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ''!!! ΒΙΝΤΕΟ!! :
~ Το http://noctoc-noctoc.blogspot.gr/  , από την Κύπρο, σπάει την ομερτά των ΜΜΕ! Πριν τις σφαγές οι Χριστιανοί ήταν 50.000 σε μια πόλη περίπου 800.000. Άλλους τους σκότωσαν και άλλους τους έβγαλαν με τη βία και τους πήραν τα σπίτια. Τα δεκανίκια γιατί υποστηρίζουν ξεκάθαρα και προκλητικά τους ισλαμοφασίστες;
-Κοντά στην πόλη Χομς υπάρχει το μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου. Moναστήρι από τον 5ο αιώνα! Μάλιστα ονομάζεται για την ακρίβεια Αγίου Γεωργίου του Ομήρου! Λειτουργεί σήμερα; Δύσκολο να μάθουμε…
-Βίντεο από την καταστροφή της παλαιότερης εκκλησίας της Συρίας. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο….
-Βίντεο από το RT, για τις ταραχές εκείνων των ημερών στην Χομς
Ποιος ξέρει τι γίνεται ΤΩΡΑ;;; Οφείλουμε να προσευχόμεθα για τους αδερφούς μας. Αν αυτά τα έκαναν στην αρχή των επιθέσεων, δεν θέλουμε να φανταστούμε τι ακριβώς συμβαίνει τώρα, που είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι από τους “φίλους τους”… Το παρακάτω κείμενο του noctos, αφορά την σφαγή και τον διωγμό στην πόλη Χομς που ξεκίνησε τον Μάρτιο από τους ισλαμοφασίστες!Για δέστε και καμαρώστε τηλεοπτικά κανάλια και καναλάρχες στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Για δέστε και καμαρώστε μεγάλοι ειδησιογράφοι και δημοσιογράφοι μας. Ναι, εσείς, εσάς που σας βλέπουμε κάθε βράδυ να κάθεστε στα πλατό και στα παραθυράκια να αναμασάτε τυποποιημένες ειδήσεις που παίρνετε χωρίς κανένα δικό σας κόπο από το EURONEWS και το CCN, και μας στις πλάσαρε σαν ξαναζεσταμένο φαγητό από το φούρνο μικροκυμάτων.
Καμαρώστε όλοι εσείς που μας διαλαλείτε τα μεγάλα λόγια από τα κανάλια σας για την δήθεν «υπεύθυνη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών». Καμαρώστε όπως καμαρώνει αυτός ο μουσουλμάνος μουτζαχεντίν που φοράει το πετραχήλι του ιερέα και που κρατάει σαν σκήπτρο το Σταυρό των εξαπτέρυγων που μόλις πήρε σαν λάφυρο από την Ελληνορθόδοξη εκκλησία που λεηλάτησε και ανατίναξε στον αέρα μαζί με τους άλλους μουσουλμάνους αντάρτες όμοιούς του που κούρσεψαν την χριστιανική συνοικία της πόλης Χομς (Έμεσα) στη Συρία πριν δυο μέρες.
Μάλιστα την κούρσεψαν και σφαγίασαν όσους χριστιανούς απέμειναν στη πόλη, αρνούμενοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, όπως τους διέταξαν δίνοντάς τους λίγες ώρες προθεσμία από τα μεγάφωνα. Και αφού σφαγίασαν τους χριστιανούς και λεηλάτησαν τα σπίτια τους, άρχισαν μια ανελέητη λεηλασία και καταστροφή των εκκλησιών τους. Και αφού έκλεψαν ότι πολύτιμο υπήρχε, τις ανατίναξαν. Ναι, μόλις πριν δυο μέρες σφαγίασαν τους εναπομείναντες χριστιανούς στη πόλη Χομς, τους σκότωσαν, τους λεηλάτησαν τα σπίτια και τις εκκλησίες τους και μετά τις ανατίναξαν. Πού είσασταν αγαπητά μου κανάλια. Πού είσασταν αγαπητοί μου καναλάρχες, ειδησιογράφοι και δημοσιογράφοι στην Κύπρο και στην Ελλάδα.
Γιατί δεν αναφέρατε τίποτα γι’ αυτή τη γενοκτονία των Ρωμιών και των άλλων χριστιανών που μόλις συνέβη πριν δύο μέρες στη πόλη Χομς; Γιατί έχετε κρύψει από τον κόσμο αυτό το σύγχρονο γιουρούσι και μακελειό που έγινε εναντίων των ομόθρησκων μας Ρωμιών στη πόλη Χομς πριν δυο μέρες; Γιατί αποσιωπάτε αυτή τη μεγάλη εθνοκάθαρση που γίνεται ενάντια στους Ρωμιούς των ημερών μας, αλλά πριν λίγο καιρό όλοι σας θυμηθήκατε να μας «ενημερώσετε» για τα εβδομήκοντα γενέθλια του ημερολογίου της Άννας Φρανκ; Γιατί δεν αναφέρετε ποτέ τίποτα για τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων, αλλά φροντίζετε πάντοτε να μας «ενημερώνετε» με εκτενή ρεπορτάζ για το ολοκαύτωμα των Εβραίων; Μήπως όλοι άλλοι άνθρωποι δεν είναι παιδιά του Θεού; Μήπως θέλετε να κρύψετε κάτι;
Μήπως η ενημέρωση των πολιτών για την γενοκτονία των χριστιανών Ρωμιών που λαμβάνει χώρα κάθε μέρα στη Συρία φέρει στην επιφάνεια το γεγονός ότι οι αντάρτες μουσουλμάνοι μουτζαχεντίν που εκτελούν αυτά σύγχρονα εγκλήματα εναντίων της ανθρωπότητας υποστηρίζονται από το Ισραήλ, το ΝΑΤΟ και τις δυτικές δυνάμεις; Μήπως η αλλαγή του καθεστώτος στη Συρία υποστηρίζεται από τις ανωτέρω δυνάμεις λόγο του ότι το καθεστώς Άσαντ είναι φιλοϊρανικό και αποτελεί απειλή για τους φίλους μας του ισραηλινούς; Μήπως να θέλετε να κρύψετε από τον κόσμο αυτή τη γενοκτονία που τελείται καθημερινά εις βάρος τον χριστιανών στην Συρία για να μην θιγούν τα συμφέροντα του Ισραήλ και χάσουμε το φυσικό αέριο που επεξεργαζόμαστε μαζί τους στο οικόπεδο 12; Μήπως η ενημέρωση του κόσμου στην Κύπρο και στην Ελλάδα γι’ αυτή τη γενοκτονία θα εξοργίσει το λαό και θα αναγκαστούν κάποιοι να ενεργήσουν που τώρα στρουθοκαμηλίζουν;
Αυτές οι συγκλονιστικές εικόνες των λεηλατημένων εκκλησιών των Ρωμιών πάρθηκαν μόλις χθες στη πόλη Χομς αμέσως μετά τις σφαγές και το ξεκλήρισμα μιας ολόκληρης χριστιανικής κοινότητας που πριν ένα χρόνο αριθμούμε 40.000 μέσα σ’ ένα πληθυσμό 800.000 μουσουλμάνων.
~* http://youtu.be/hqENgkUCEG4  ,

~* http://youtu.be/IV1erlr3GNM  ,


*** Ζαλισμένοι στην Τουρκία από την έκθεση των ΗΠΑ για την κατάρριψη - Απειλούν, αλλά...!!
* Σοκ έχουν πάθει στην Τουρκία πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από την αμερικανική επιβεβαίωση των συριακών ισχυρισμών ότι το τουρκικό μαχητικό/αναγνωριστικό RF-4E καταρρίφθηκε εντός του συριακού εναέριου χώρου σε απόσταση αναπνοής από τις συριακές ακτές.
* Ο ίδιος ο Ρ.Τ.Ερντογάν αντέδρασε με τον συνηθισμένο ανατολίτικο τρόπο του, κατηγορώντας την εφημερίδα για ... ανανδρία!
* "Η Wall Street Journal δεν αναφέρει τις πηγές της ξεκάθαρα. Άρα συμπεριφέρεται άναδρα, ύπουλα» υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γα την αποκάλυψη της έκθεσης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που επιβεβαιώνει τους συριακούς ισχυρισμούς και το κυριότερο δίνουν νομικό υπόβαθρο στην συριακή ενέργεια.
* "Εμείς δώσαμε τόσα στοιχεία κανείς δεν τα έδωσαν σημασία και δημοσιεύουν ανώνυμες πηγές" σημειώσε ο Ερντογάν χωρίς βέβαια να υπολογίσει ότι όλα τα στοιχεία που έχει δώσει, έχουν ανατραπεί από τα πραγματικά γεγονότα: Το αεροσκάφος, απλά δεν υπάρχει εκεί που λένε οι Τούρκοι, ενώ το ... μεγαλύτερο κομμάτι από το τουρκικό μαχητικό, η ουρά του αεροσκάφους ανελκύστηκε περίπου 2 μίλια από τις συριακές ακτές.
* O Τούρκος πρωθυπουργός ισχυρίστηκε πως το δημοσίευμα έχει στόχο να πλήξει τον ... Ομπάμα (!) πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ! Πάντως και το ΝΑΤΟ είναι εκτεθειμένο από την αποκάλυψη της έκθεσης...
* Βέβαια, όπως έχουμε σημειώσει η διαρροή αυτή καθαυτή, είναι περίεργη και εκθέτει πάνω απ'όλα την Χ.Κλίντον και το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών το οποίο βιάστηκε να προβεί σε διάφορους χαρακτηρισμούς, ενώ από την αρχή όλα τα στοιχεία έδιναν δίκαιο στην Συρία.
* Φαίνεται ότι κάποιοι κύκλοι στις ΗΠΑ δεν επιθυμούν επέμβαση στην Συρία και αυτοί οι κύκλοι μπορεί να έχουν σχέση και με το ισραηλινό λόμπι...
* Πάντως και το τουρκικό Γενικό Επιτελείο εξέδωσε αμήχανη ανακοίνωσηυποστηριζοντας ότι "Σύμφωνα με τα στοιχεία των ραντάρ που διαθέτουμε, το αεροσκάφος μας καταρρίφθηκε σε απόσταση 13 μιλίων από τα χωρικά ύδατα της Συρίας , όπου επεκτείνονται σε απόσταση 12 μιλίων δηλαδή χτυπήθηκε ένα μίλι έξω από τον εναέριο χώρο της Συρίας. Το RF-4 έπεσε στα χωρικά ύδατα της Συρίας σε απόσταση 8.5 μιλίων από τις ακτές".
* Μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν τα ραντάρ τους οι Τούρκοι. Κατ'αρχήν δεν αναφέρουν με τι οπλο κτυπήθηκε και δεύτερον και κυριότερο αν ένα αεροπλάνο κτυπηθεί στα 13 μίλια λιγάκι δύσκολο να πετάξει άλλα 4,5 μίλια χωρίς οι πιλότοι να μπορέσουν να δώσουν κάποιο στίγμα για το τι έχει συμβεί...  Τμήμα ειδήσεων http://defencenet.gr/  .-

*** «ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ» ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!
* Με "δάκτυλο" Καραμανλή φυλλορροεί το Μνημονιακό Σαμαροαπόκομμα...
Με μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε…ακόμη και σήμερα πως ο σημερινός Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως υπάλληλος της Μέρκελ, της Λαγκάρντ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σα να μη βλέπει τι έχει προκαλέσει η πολιτική του μνημονίου στον ελληνικό λαό, που και ο ίδιος συνυπέγραψε. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε έστω την ύστατη στιγμή να αναθεωρήσει τις απόψεις του για το καλό πάντα της ίδιας μας της χώρας. Άλλωστε προερχόμαστε από μια γενιά που γαλουχήθηκε από τις απόψεις και τις ιδέες του Κώστα Καραμανλή που πρότασσε πάντοτε το εθνικό συμφέρον.
Αυτή λοιπόν η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και την παρακαταθήκη που άφησε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είναι πλέον φανερό πως μέσα στις τάξεις της έχουν παρεισφρήσει άνθρωποι με ακραίες απόψεις και αμαρτωλό παρελθόν που λίγο – πολύ είναι γνωστοί σε όλους.
Όσο αναφορά την ΟΝΝΕΔ που τόσο αγαπήσαμε και παλέψαμε για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία, έχει πάψει να υπάρχει εδώ και καιρό. Απούσα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα, ειδικά σήμερα, η νεολαία της πατρίδας μας, μην τολμώντας να υψώσει τη φωνή της απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, όσο και από απλά μέλη της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.
Δηλώνουμε επίσης με πλήρες αίσθημα ευθύνης πως προσχωρούμε στο μόνο λαϊκό και πατριωτικό χώρο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη πατρίδα μας, προσπαθώντας να αποδεσμεύσει τη χώρα από τους «παγκόσμιους τοκογλύφους» και αυτός δεν είναι άλλος παρά το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο.
Καλούμε ακόμα κάθε νέα και νέο ανεξαρτήτως τι πίστευε μέχρι χθες να συμπορευτεί στον αγώνα που γίνεται για να απαλλαγεί η Ελλάδα μας από τη μέγγενη των μνημονίων που μας έβαλαν προσωπικά με τις υπογραφές τους τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου στην αρχή όσο και ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέχεια.
Μετά τιμής
Γιώνας Σωτήρης, Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ
Καλογρίδης Κώστας, Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ
Read more: http://newdefrejus.blogspot.com/2012/06/blog-post_804.html#ixzz1zRIaJ4Fq
ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ

ΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΦΟΥΧΤΕΛ
ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών των μελών της μνημονιακής συγκυβέρνησης και του πρωθυπουργού της Αντώνη Σαμαρά και ο Γερμανός απεσταλμένος της Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, συνοδεία επιχειρηματιών- κορακιών, γερμανικών και ελληνογερμανικων συμφερόντων, επισκέφτηκε την Κοζάνη όπου ο Γιώργος Δακής, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εντολοδόχος του Αντώνη Σαμαρά, ζήτησε την συνδρομή της Γερμανικής κυβέρνησης ώστε να προωθήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αίτημα χρηματοδότησης της κατασκευής του νέου ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαϊδα 5. Δεδομένου ότι προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία διαλαλεί την πώληση της ΔΕΗ και των εργοστασίων της στα πρότυπα του αεροδρομίου, η επίσκεψη του Γερμανού υπαλλήλου της κυρίας Μέρκελ, φαντάζει όχι απλά ύποπτη, αλλά στυγνήςμετεκλογικής εκτέλεσης συμφωνίας.
Ενώ πριν τις εκλογές οι σημερινοί κυβερνώντες σιωπούσαν ως προς το επίμαχο θέμα της πώλησης του εθνικού πλούτου και των μονάδων της ΔΕΗ, σήμερα φαίνεται ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι την καταστροφική πολιτική του κ. Παπακωνσταντίνου, χαντακώνοντας το μέλλον και τις προοπτικές του τόπου, και μάλιστα με επί τόπου επισκέψεις των αγοραστών στις προς ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας.
Επίσης, με έκπληξη διαπιστώνουμε, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του εντολοδόχου Περιφερειάρχη του Αντώνη Σαμαρά και των τοκογλύφων αφεντικών τους, ότι ο Περιφερειάρχης "ζήτησε παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της μη εφαρμογής της εξίσωσης των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης για τη Δυτική Μακεδονία που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, της λήψης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της απασχόλησης και της αντιμετώπισης της έλλειψης φαρμάκων στο χώρο της υγείας».
Είναι ο Γερμανός απεσταλμένος ο Υπουργός Οικονομικών, Ανάπτυξης ή Υγείας της χώρας μας; Είναι εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης; Με ποιο δικαίωμα ο κ. Δακής αιτείται ζητήματα που περικλείονται στις αρμοδιότητες της Ελληνικής κυβέρνησης, σε έναν Γερμανό αξιωματούχο; Βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή και δεν το γνωρίζουμε;
Οι ευθύνες του κ. Δακή είναι βαρύτατες και προσβάλλουν τους Έλληνες και την οντότητα τους. Όταν φτάνει σε σημείο ένας άρχοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης να παρακαλά γονυπετής τον Γερμανό Υφυπουργό για επίλυση των ζητημάτων της περιοχής, τότε σημαίνει ότι η χώρα μας έχει χάσει την Εθνική της κυριαρχία.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την ίδρυση τους είχαν ξεκάθαρη και ουσιαστική θέση απέναντι στο ζήτημα της πώλησης της επιχείρησης. Χωρίς διγλωσσία και πυροτεχνήματα καταθέσαμε τις απόψεις μας που είναι άκρως αντίθετες με τις μέχρι σήμερα καταστροφικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο αντίθετες με την ισοπεδωτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και των τοπικών κοτζαμπάσηδων της που δεν σέβονται την περιουσία των Ελλήνων πολιτών και υποθηκεύουν το μέλλον των κατοίκων της Π.Ε. Κοζάνης.
Με την επιστολή αυτή καταγγέλλουμε την ενέργεια του κ. Δακή να ζητά από Γερμανό απεσταλμένο την παρέμβαση του για θέματα που αφορούν καθαρά την Ελληνική κυβέρνηση.
Τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν ούτε με τις σχέσεις μεταξύ ίσων κρατών και μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε με ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος, αλλά παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές.
Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και γενικά όλοι οι Έλληνες πολίτες, δεν θα ανεχτούν καμιά υποχώρηση αλλά και καμία καταπάτηση των δικαιωμάτων τους, κάτι το οποίο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εγγυηθούν μάχιμα εκτός και εντός Βουλής.
Προειδοποιούμε, τον εντολοδόχο του ξεπουλήματος της ελληνικής περιουσίας Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες του ως ηθικού αυτουργού ή συναυτουργού στο ξεπούλημα Κρατικής Περιουσίας και για χειρισμούς αντίθετους με τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών.
Την όλη υπόθεση θα παρακολουθεί η Βουλευτής Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή».

*** Πέγκυ Ζήνα - Το Καλοκαίρι  :  http://youtu.be/VUsLKQAUMBk  , !!

***  ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!
*  Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις των New York Times για την μαύρη αγορά οργάνων σε χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.
* Κάνοντας λόγο για βιομηχανία που αναπτύσσεται , η εφημερίδα αναφέρεται σε περιπτώσεις ανθρώπων που αναγκάζονται να πουλήσουν τα νεφρά, τους πνεύμονες ή το μυελό των οστών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
* Αντιμετωπίζοντας την φτώχεια, κάποιοι Ευρωπαίοι επιθυμούν να πουλήσουν όργανά τους {...}. Η εξάπλωση των παράνομων πωλήσεων οργάνων στην Ευρώπη υποκινείται από το διαδίκτυο , ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, αδίστακτοι έμποροι εκμεταλλεύονται την οικονομική εξαθλίωση, αναφέρει το δημοσίευμα.
* Ξεκινώντας το ρεπορτάζ από τη Σερβία, που αγοραστές πληρώνουν με 40.000 δολάρια την εξαγορά ενός νεφρού, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας αναφέρει ότι στην Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και τη Ρωσία, διαφημίσεις ανθρώπων που πουλούν όργανα βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο, ενώ για την αγορά πνεύμονα, το κόστος φτάνει τα 250.000 δολάρια. Την ίδια ώρα, ορισμένοι θέτουν προς πώληση τα μαλλιά τους, το σπέρμα τους και το μητρικό γάλα.
* Σύμφωνα με τον ειδικό εισαγγελέα της Ε.Ε. Τζόναθαν Ράτελ, οργανωμένες εγκληματικές ομάδες εκμεταλλεύονται τις δύο ευάλωτες πλευρές της συγκεκριμένης αλυσίδας. Από τη μία τους ανθρώπους που πάσχουν από χρόνια φτώχεια κι από την άλλη τους απελπισμένους αλλά πλούσιους ασθενείς, που θα έκαναν τα πάντα για να επιβιώσουν.
* Παραδοσιακά, στις χώρες που η μαύρη αγορά οργάνων ανθεί είναι η Κίνα, η Ινδία, η Βραζιλία και οι Φιλιππίνες, ωστόσο οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι και οι φτωχοί Ευρωπαίοι γίνονται ολοένα και πιο ευάλωτοι.
* Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Μπέρκλεϊ, κάθε χρόνο πωλούνται παράνομα 15.000-20.000 νεφρά.
http://www.axortagos.gr/eksathliomenoi-ellines-poulane-organa-tous-logo-oikonomikis-krisis.html  



** ΧΑΡΟΥΠΙΑ(Ξιλοκερατιά)    με  Ξιλοκέρατα στην περιοχή   " πουρίδα "   Άγιος  Κωνσταντίνος  Αρφαρών !

***
Δώστε προσοχή, σχέδιο των τραπεζιτών οι δόσεις των φορολογούμενων από τις δηλώσεις και τα χαράτσια. Ετοιμάζουν την άτυπη φορολογική κάρτα που θα παγιδεύσει εκατομμύρια πολίτες. Θα την διαφημίσουν σαν να είναι πιστωτική κάρτα και θα κάνουν τον πολίτη να πιστέψει ότι τελείωσε το κυνήγι από τις εισπρακτικές εταιρίες!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου