ARFAR -AGIOI THEODOROI

ARFAR -AGIOI  THEODOROI

Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου  2014  :

~  http://youtu.be/ywvg7wsJpG4  , 22-04-2011 M.  Παρασκευή Άγιοι  Θεόδωροι Αρφαρών  ,


~ **  Μ  Παρασκευή Αποκαθήλωση  Αρφαρά Άγιοι Θεόδωροι  18/4/2014 : http://youtu.be/SZcYnyHlGhk ,


~* Μ Παρασκευή  Αρφαρά  Ι.Ν.Αγίων Θεοδώρων ,.. αποκαθήλωση  18/4/2014 : http://youtu.be/HAYLjT6_M8w ,

*** Μεσσηνιακά  και  άλλα  :
ΧΘΕΣ : Μ  Πέμπτη  στο  Αρφαρά Ι.Ν. Αγίων  Θεοδώρων 17/4/2014 : http://youtu.be/VbsV7vpmdZ4 ,Προτομή ..ο  αξέχαστος Παπά-Γιάννης  μας
Το  χωριό  μας ...ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 
~ Επιτάφιος  στην  ΚΕΡΥΡΑ  : http://youtu.be/iIef5JfP6aI ,

~ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  στην  ΚΕΡΚΥΡΑ  2013 : http://youtu.be/r-Fb8elIk7g ,


***   Πάσχα στα λευκά για τον Ταΰγετο (φωτογραφίες)         

     
Χιονίζει στον Ταϋγετο εδώ και λίγη ώρα και ήδη στο Τουριστικό το έχει στρώσει όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες από το meteoclub.gr . Αν και Μεγάλη Παρασκευή σήμερα το σκηνικό του καιρού μας  θυμίζει κάτι από Χριστούγεννα... 

***  Ελεύθερος ο 33χρονος που κατηγορείται για σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη κατά 73χρονου 

 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 4.000 ευρώ αφέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο 33χρονος που κατηγορείται για σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη κατά 73χρονου, έπειτα από λογομαχία σε δρόμο της Καλαμάτας την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 33χρονος απολογήθηκε με λεπτομέρειες σε μια εξαντλητική διαδικασία και, τελικά, αργά το βράδυ εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η «κακιά στιγμή» διαδραμάτισε στο συγκεκριμένο περιστατικό μεγάλο ρόλο, καθώς η καρδιά πρόδωσε τον 73χρονο, πάνω στη σύγχυση της λογομαχίας, ενώ κατά την ιατροδικαστική εξέταση δεν υπήρξαν ευρήματα από χτυπήματα που μπορεί να προκάλεσαν ή να επέφεραν το θάνατο.Β.Β. -  

***   Τι μπορεί να κάνει μία λάθος κλήση…         
   
Ήταν 2.30 χθες μετά το μεσημέρι, όταν δέχθηκα κλήση στο τηλέφωνό μου από τον τέως δημοτικό σύμβουλο, Δ. Φαββατά, ο οποίος ζήτησε να καταγράψω τα εξής: «Στη 1.18, δέχθηκα τηλέφωνο από το γραφείο του δημάρχου Καλαμάτας. Μου είπαν να περιμένω γιατί ήθελε να μου μιλήσει ο δήμαρχος κι όταν αυτό έγινε, τον άκουσα να μου λέει πως έχω στη διάθεσή μου 70 κυβικά τσιμέντο, να το διαθέσω όπου θέλω.
Παραξενεύτηκα και του είπα μήπως κάνει λάθος, γνωστοποιώντας πως είμαι ο Δημ. Φαββατάς. Τότε αυτός μου ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και βιάστηκε να κλείσει το τηλέφωνο».
Ο κ. Φαββατάς υπέθεσε πως η κλήση ήταν για τον πρόεδρο της Άμφειας Γ. Φαββατά, αλλά μετά το λάθος που έγινε, «αποκαλύφθηκε ότι ακόμη και την τελευταία στιγμή ο δήμαρχος προσπαθεί να συγκεντρώσει με όποιον τρόπο μπορεί, ψήφους»…    Χ.Χ.  

*** Συνελήφθη ακόμα ένας 50χρονος με 900 κροτίδες στη Βαλύρα         

            Σήμερα το πρωί, στη Βαλύρα Μεσσηνίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα, όπου κατέλαβαν τον 50χρονο ως προσωρινά υπεύθυνο, να κατέχει συνολικά -950- κροτίδες, με σκοπό την πώληση τους, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη εντός των ορίων του αυτοφώρου, του 49χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος.
  Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία, κατοχή και χρήση κροτίδων - βεγγαλικών.
Υπενθυμίζεται ότι δυστυχώς κάθε χρόνο, πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα σε όλη τη χώρα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Νόμο. 
 
***   Αδιαλλαξία της Δημοτικής Αρχής για κοινωνικό παντοπωλείο και Κορδία          
           
Η αδιαλλαξία της Δημοτικής Αρχής έδιωξε τις παρατάξεις της μειοψηφίας
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου 
Η αποχώρηση αρχικά των δύο συνδυασμών της ελάσσονος και στη συνέχεια της μείζονος μειοψηφίας ήταν το κυριότερο γεγονός της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, όταν και οι τρεις παρατάξεις ζήτησαν να τεθούν ως εκτός ημερήσιας διάταξης η παραχώρηση της έκτασης των 48 στρεμμάτων στον Κορδία στο ΤΑΙΠΕΔ και η αποδόμηση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου με την παρέμβαση του δημάρχου Παν. Νίκα στη λειτουργία του, τον οποίο κατήγγειλαν για άκρατη ψηφοθηρία.
Όπως, άλλωστε, ανέφερε, διαβάζοντας τη σχετική καταγγελία ο κ. Μπρεδήμας, «δε θα καλύψουμε άλλο μια τέτοια πρακτική που προστίθεται στη στάση του απέναντι σε ό,τι δεν ελέγχει το καθεστωτικό σύστημα που έχει εγκαθιδρύσει, που ξεπερνά ακόμη και τα συνηθισμένα όρια και για το λόγο αυτό αποσύρουμε από τη Συντονιστική Επιτροπή του Παντοπωλείου τα τρία άτομα που προτείναμε ως μειοψηφία».
Όμως, το κοινό αίτημα της μειοψηφίας προσέκρουσε στην αδιαλλαξία του δημάρχου Καλαμάτας, Π. Νίκα, ο οποίος υποστήριξε πως θα έπρεπε να υποβληθεί εγγράφως με τις απαιτούμενες υπογραφές και να συμπεριληφθεί ως τακτικό θέμα σε επόμενη συνεδρίαση.
Κι αν οι παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας αποχώρησαν καταγγέλλοντας όσα έγιναν, αυτή της μείζονος μειοψηφίας αποχώρησε λίγο αργότερα, κι αφού είχε προηγηθεί καταγγελία και ερώτηση του Ι. Χριστόπουλου για τις απευθείας αναθέσεις μέσω του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας.
Ο κ. Χριστόπουλος δήλωσε πως αποχωρεί και δευτερόλεπτα αργότερα ο επικεφαλής της Θόδ. Μπρεδήμας ανακοίνωσε την αποχώρηση όλης της παράταξης, καταγγέλλοντας πως «στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπάρχει δημοκρατία, αλλά φασισμός».
Κορδίας και παρεμβάσεις στο Παντοπωλείο
Ο κ. Μπρεδήμας ζήτησε να τεθεί ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης το ψήφισμα των κατοίκων του Κορδία για την παραχώρηση της έκτασης των 48 στρεμμάτων στο ΤΑΙΠΕΔ, προτείνοντας τη λήψη ψηφίσματος για να δικαιωθούν οι κάτοικοι.
Το αίτημα συνυπόγραψε ο Στ. Μπεχράκης, λέγοντας πως αποτελεί και δική του πρόταση, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει να συζητηθεί και ζήτημα που έχει προκύψει με τη λειτουργία του Παντοπωλείου, με «σοβαρό χτύπημα του εθελοντισμού και του προσώπου που παρουσίαζε η οργάνωση».
Το αίτημα ενισχύθηκε λίγο αργότερα και μετά την τοποθέτηση του συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κ. Μιχαλόπουλου.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας άρχισε να διαβάζει την καταγγελία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αναφέροντας πως «τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται πως αποδομείται. Η φιλοσοφία του επιτηδευμένα διαφοροποιείται και η λειτουργία του, αργά, αλλά σταθερά, αλλάζει. Και δεν εννοούμε προς το καλύτερο.
Όλο και περισσότερο παρατηρείται, ανοιχτά ή καλυμμένα, η παρέμβαση του δημάρχου και των αντιδημάρχων που εμπλέκονται στη λειτουργία του, οι οποίοι τις πιο πολλές φορές βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.
Με αποκορύφωμα από το Σεπτέμβρη και μετά, οπότε έγινε η ένταξή του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και υπογράφηκε σύμβαση συνεργασίας με το ΕΠΕΚΑ. Από τότε, το “Δημοτικό Παντοπωλείο”, όπως επέμενε να λέει προκλητικά ο δήμαρχος, άρχισε να αποκαλείται “Κοινωνικό Παντοπωλείο”. Αλλά αυτό δυστυχώς είναι το μόνο θετικό».
Σε άλλο σημείο ανέφερε πως ο δήμαρχος όρισε στη Συντονιστική Επιτροπή του Παντοπωλείου άτομα μόνο φιλικά προσκείμενα στο πρόσωπό του, σε αντίθεση με όσα γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, αφήνοντας έξω ανθρώπους που προσέφεραν χρόνια με την εργασία και το ήθος τους πολλά στους δικαιούχους και το παντοπωλείο, γεγονός που οδήγησε τη μειοψηφία να προτείνει τους υπόλοιπους τρεις. Πρόσθεσε πως με παρέμβασή του τοποθετήθηκε επικεφαλής συγγενικό πρόσωπο αντιδημάρχου με αρμοδιότητα επί των κοινωνικών θεμάτων σε προεκλογική περίοδο και συνέχισε λέγοντας πως αντικαταστάθηκε η επιτροπή αξιολόγησης που αποτελούνταν κυρίως από εθελοντές και στη νέα συμμετέχουν μόνο τρεις υπάλληλοι και κανείς εθελοντής, ενώ αναρωτήθηκε αν αυτό είναι τυχαίο εν μέσω της εκλογικής περιόδου.
Ο κ. Μπρεδήμας συνέχισε λέγοντας πως μπήκαν ποσοστώσεις στην ένταξη δικαιούχων στο πρόγραμμα εξυπηρέτησης του παντοπωλείου κι αναρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό, ενώ σημείωσε ότι από τα πέντε άτομα που προσλήφθηκαν μέσω του ΕΠΕΚΑ και του ΕΣΠΑ για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μόνο οι δύο απασχολούνται και όχι καθημερινά, χωρίς να είναι γνωστό πού προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι υπόλοιποι.
Πρόσθεσε δε πως πρόσφατα με απαίτηση αντιδημάρχου μετακινήθηκε η μία υπάλληλος από το Παντοπωλείο στα γραφεία του ΕΠΕΚΑ και κατά πληροφορίες του, η υπάλληλος διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι «δεν μπορεί η κα τάδε να κάνει τα ρουσφέτια της μέσω του Παντοπωλείου», ενώ εξέφρασε την απορία αν και με ποια νομοθετική διάταξη μπορεί ένας πολιτικός προϊστάμενος να μετακινεί υπαλλήλους.
Τέλος, ανέφερε πως κυκλοφόρησε έγγραφο με το οποίο γίνονται συστάσεις προς τους εθελοντές για τη συμπεριφορά τους, καθώς και μαθήματα εθελοντισμού, ένα έγγραφο που προσέβαλλε τους εθελοντές, με αποτέλεσμα κάποιοι να αποχωρήσουν πικραμένοι και απογοητευμένοι.
Δεν άφησε περιθώρια ο δήμαρχος
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καλαμάτας δεν άφησε περιθώρια. Απέκλεισε την πιθανότητα συζήτησης εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων και δεν απάντησε στα όσα του καταμαρτυρήθηκαν σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Περιορίστηκε να αναφερθεί στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τα 48 στρέμματα στον Κορδία και την απόφαση 218/2013, ενώ δε διαφώνησε για την έκδοση ψηφίσματος που θα είχε ως βάση τη συγκεκριμένη απόφαση. Δήλωσε, δε, ότι θα ήταν χαρά του να δει όσες παρατάξεις δεν ψήφισαν τότε, να ψηφίσουν στη χθεσινή συνεδρίαση, στο πλαίσιο της διεκδικητικής απόφασης.   

*** Απόφαση- σταθμός υποχρεώνει τον ΟΑΕΕ να θεωρήσει τα βιβλιάρια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης          

           
Με μια απόφαση - σταθμό το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών δικαίωσε 93 από τους 96 επαγγελματίες της Αχαΐας οι οποίοι προσέφυγαν κατά του ΟΑΕΕ.
Η προσφυγή ασκήθηκε προκειμένου να υποχρεωθούν τα αρμόδια όργανά του: να προβούν στη θεώρηση των βιβλιαρίων υγειονομικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής τους με την ιδιότητα των ασφαλισμένων στον Οργανισμό, να παύσουν πλέουν να τους υπαγάγουν στις ανώτερες κλίμακες ασφαλιστικών εισφορών, να σταματήσουν τη λήψη αναγκαστικών μέτρων εναντίον τους λόγω οφειλών απέναντι στον ΟΑΕΕ και να τους χορηγεί ασφαλιστική ενημερότητα, καθώς, σε περίπτωση συνέχισης της άρνησης του Οργανισμού να προβεί στις      συγκεκριμένες αυτές ενέργειες, επίκειται κίνδυνος της υγείας τους και της οικονομικής τους θέσης.
Το δικαστήριο δικαίωσε τους προσφεύγοντες μόνο για το σκέλος της θεώρησης των βιβλιαρίων ασθενείας, ενώ απέρριψε τα υπόλοιπα αιτήματά τους ως αναπόδεικτα.
Όμως, όταν οι δικαιωθέντες θέλησαν να υλοποιήσουν τη δικαστική απόφαση, όπως αναφέρουν και στο σχετικό τους ιστότοπο, η Διεύθυνση του ΟΑΕΕ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αρνήθηκε να συμμορφωθεί και να θεωρήσει τα βιβλιάρια των 93 ασφαλισμένων.
Παρότι η απόφαση κοινοποιήθηκε νόμιμα και την παρέλαβε η ίδια η διευθύντρια, ο αναπληρωτής διευθυντής αρνήθηκε να θεωρήσει τα βιβλιάρια. Αντιπροσωπεία των ασφαλισμένων ζήτησε τη συνδρομή του εισαγγελέα υπηρεσίας και έλαβε σημείωμα υποβολής παραπόνων προς το 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση για παραβίαση δικαστικής απόφασης εναντίον της Διεύθυνσης του ΟΑΕΕ και ζήτησε να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, δεδομένου ότι το αδίκημα είναι διαρκές.
  Δήλωση Γκραίκη
Από την πλευρά του, ο εκ των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στις  συνεδριάσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Παύλος Γκραίκης, σχολιάζοντας την απόφαση, ανέφερε: «Για το θέμα της ασφάλισης των επιχειρηματιών στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει τα προβλήματα που μας απασχολούν και τα οποία ζητήσαμε επιμόνως  να ρυθμιστούν, έτσι ώστε εντός της παρατεταμένης κρίσης ο ασφαλιστικός οργανισμός να μην είναι ο δυνάστης του επιχειρηματία, αλλά αρωγός του στην προσπάθεια να επιβιώσει και να διατηρηθεί στην αγορά.
Το 2008, κατά την επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού Κων. Καραμανλή στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, προκειμένου να ανακοινώσει τα πρώτα μέτρα για την έλευση της κρίσης, του επέδωσα επιστολή με την οποία ζητούσα τη δημιουργία ταμείου αρωγής για τους επιχειρηματίες που θα βρεθούν στη δεινή θέση να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, ώστε να τύχουν επιδόματος ανεργίας, όπως και οι εργαζόμενοι.
Αυτό έγινε πράξη έπειτα από καιρό, όπως άλλωστε και οι ρυθμίσεις οφειλών, αλλά δυστυχώς με λάθος τρόπο και δόθηκε η δυνατότητα μείωσης μιας ασφαλιστικής κλάσης, προκειμένου να μειωθεί το ασφάλιστρο.
Κατά τη διαδικασία και έπειτα από σκληρή διαμάχη δε λήφθηκαν όμως υπόψη οι επεξεργασμένες προτάσεις – θέσεις των Επιμελητηρίων, αλλά και των συνδικαλιστικών οργάνων των επιχειρήσεων, με τα οποία υπάρχει ενιαίο μέτωπο διεκδίκησης.
Τα μέτρα που εφαρμόστηκαν τελικά, είχαν ως αποτέλεσμα να προσφύγουν συνάδελφοι στη Δικαιοσύνη, αισθανόμενοι αδικία από τη μη σωστή εφαρμογή των μέτρων, αφού δε συμφωνούσαν με όσα τελικά υλοποιήθηκαν.
Παρακολουθώντας το τι γίνεται για το καυτό  αυτό θέμα, μόλις σήμερα (χθες) πήρα στα χέρια μου την απόφαση 66/26 Μαρτίου 2014 του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, που δικαιώνει τους 96 επαγγελματίες, οι οποίοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, θέλοντας να είναι ιατροφαρμακευτικά εξασφαλισμένοι.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι το Δικαστήριο στο σκεπτικό του αναπτύσσει τη φιλοσοφία των άρθρων του Συντάγματος στα θέματα της δημόσιας υγείας, πως δεν μπορούν δηλαδή να ισχύουν όλα αυτά που υλοποιεί ο ΟΑΕΕ.
Πρόκειται για μία απόφαση που δείχνει ότι το Δικαστικό Σώμα αφουγκράζεται τα προβλήματα που βιώνει ο καθημερινός Έλληνας και η πραγματική οικονομία και συμπαρίσταται όπου μπορεί, όπως άλλωστε συμβαίνει και στη Μεσσηνία.
Θεωρώ δε απαράδεκτα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα στον ΟΑΕΕ της Πάτρας (αναφέρθηκε στα όσα διαβάσατε παραπάνω).
Η απόφαση αυτή δημιουργεί δεδικασμένο και στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί ισχυρό νομικό όπλο στις διεκδικήσεις και των Μεσσήνιων επιχειρηματιών, τους οποίους προτίθεμαι να ενημερώσω, πολύ σύντομα, εκτενέστερα». 
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου  

*** 69χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

 Σήμερα (18.4.2014) το πρωί, στο 128,5 χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 69χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο πρώτο όχημα, καθώς και ο τραυματισμός των ανωτέρω οδηγών και μίας 39χρονης ημεδαπής, που επέβαινε στο δεύτερο όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας. -

*** Τα έκανε μούσκεμα ο καιρός στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)
 
 
  
  
 
 
 Από το πρωί ο καιρός είχε δείξει τις προθέσεις του με ένα ψιλόβροχο με αποκορύφωμα την καταιγίδα που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 12, αποτέλεσμα ήταν ο κόσμος να τρέχει να βρει υπόστεγα για να προφυλαχτεί ενώ πλέον το κέντρο είναι γεμάτο με αυτοκίνητα. Ο καιρός θα συνεχίσει έτσι με αποκορύφωμα το μεσημέρι ενώ για το βράδυ προβλέπεται βροχή. - 

***  Αυτοκτόνησε ο υποδιευθυντής του σχολείου που επέβαινε στο μοιραίο φέρι         

           
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υποδιευθυντής του σχολείου, ο οποίος επέβαινε στο φέρι μποτ που ναυάγησε μαζί με εκατοντάδες μαθητές που πνίγηκαν ή αγνοούνται, βρέθηκε κρεμασμένος.
O άνδρας είχε σωθεί από το ναυάγιο και βρισκόταν στο νησί Τζιντό, όπου είχαν βρει καταφύγιο οι διασωθέντες.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο Κανγκ Μιν-γκιού, 52 ετών, αγνοείτο από την Πέμπτη και φέρεται να κρεμάστηκε με τη ζώνη του από ένα δέντρο έξω από το γυμναστήριο, όπου βρίσκονται συγγενείς των αγνοουμένων.
Ανάμεσα στους επιβάτες του φέρι μποτ, βρίσκονταν και 325 μαθητές του Λυκείου Ντανουόν της Ανσάν, μιας βιομηχανικής πόλης κοντά στη Σεούλ, οι οποίοι πήγαιναν εκδρομή στο νησί Τζετζού.
Περίπου 268 άτομα αγνοούνται, ανάμεσά τους και δεκάδες μαθητές, ενώ έχουν ανασυρθεί οι σοροί 28 ατόμων.
Oι έρευνες των δυτών συνεχίζονται, ωστόσο οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί έστω και μερικοί από τους επιβάτες που αγνοούνται, εξανεμίζονται.
Πληροφορίες που ήθελαν δύτες να εισέρχονται στο πλοίο, διαψεύστηκαν στη συνέχεια. Εκτιμάται ότι η επιχείρηση έρευνας των δυτών στο φέρι θα είναι αργή και δύσκολη.
Νέα στοιχεία για τις συνθήκες του ναυαγίου του φέρι μπoτ στη Νότιο Κορέα φέρνουν στο φως οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνών, την ώρα που το πλοίο πήρε κλίση και άρχισε να βυθίζεται, στο πηδάλιο βρισκόταν ο τρίτος αξιωματικός, ενώ ο πλοίαρχος, Λι Τζουν Σοκ, πιθανόν δεν βρισκόταν στη γέφυρα και κλήθηκε μόλις το πλοίο άρχισε να παίρνει κλίση.
Στις τάξεις του σχολείου Ντανουόν, στο οποίο φοιτούσαν οι αγνοούμενοι μαθητές, οι συμμαθητές τους αφήνουν μηνύματα στα θρανία τους, στους πίνακες και τα παράθυρα ζητώντας την ασφαλή επιστροφή των φίλων τους.
«Θα σε δω ξανά, θα σου πω ότι σε αγαπώ γιατί δεν στο έχω πει αρκετά», γράφει ένα από τα μηνύματα.  Newsroom ΔΟΛ

***

***  Αθλητική  ε4νημέρωση  :
 

*** Η Εράνη τιμά Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλο σήμερα          
           
Ο Νίκος και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος έχουν δοξάσει την Εράνη και τα Φιλιατρά με τη σπουδαία ποδοσφαιρική τους καριέρα, επί σειρά ετών σε κορυφαίο επίπεδο. Ήρθε η στιγμή ο σύλλογος που τους ανέδειξε να κάνει κάτι γι’ αυτούς… Σήμερα στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο των Φιλιατρών η ανδρική ομάδα των «πρασίνων» θα παίξει φιλικό αγώνα με ομάδα επιλέκτων, ενώ στο περιθώριο του αγωνιστικού μέρους η διοίκηση θα τιμήσει με πλακέτες τον πρώην διεθνή μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, της ΑΕΚ και νυν τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» και τον πολύπειρο τερματοφύλακα της Καλλιθέας και παλιότερα της Ξάνθης, της ΑΕΚ, του Άρη, του Ακράτητου και άλλων ομάδων.
Παρά το ξεχωριστό θρησκευτικό χαρακτήρα της ημέρας, πλήθος φιλάθλων αναμένεται να κατακλύσει το παλιό γήπεδο Φιλιατρών, που μεταξύ άλλων θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να δει και αγωνιζόμενους τους ξαδελφούς Λυμπερόπουλους…
Ιδιαίτερη θα είναι ακόμη η παρουσία του Αντώνη Σταθόπουλου, του 16χρονου επιθετικού που αγωνίζεται από πέρυσι στην Ολλανδική Τβέντε, συνεχίζοντας τη φιλιατρινή ποδοσφαιρική παράδοση.
Την επιμέλεια της συγκρότησης της ομάδας επιλέκτων έχει ο Καλαματιανός προπονητής του Αίαντα, Γιάννης Σακελλαρόπουλος και με αυτήν αναμένεται ν’ αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Κολοβούρης, Πούτσης, Ηλιόπουλος, Κουντάνης, Κακαλής, Βασιλόπουλος από τη Μαύρη Θύελλα -τη φανέλα της οποίας έχουν φορέσει και ο Νίκος και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος- Κυριακόπουλος, Τσουλάκος, Πουλάκος, Σταματελόπουλος από τον Μεσσηνιακό, Παπανδρεόπουλος, Μπολούν, Γεωργιόπουλος, Κολεζνιτσένκο από τον Τέλο Άγρα, μερικοί ακόμη παίκτες από τοπικές ομάδες και κάποιοι πρώην ποδοσφαιριστές της Εράνης, αλλά και οι φυσιοθεραπευτές της Καλαμάτας, Λεωνίδας Παπανικολάου και Γιάννης Δημητρούλιας.
Με τα χρώματα της Εράνης, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Λυμπερόπουλου, αναμένεται να παίξουν οι Βασιλόπουλος, Αθανασόπουλος, Νικολόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπεγλεκτσής, Γκρέτσα, Κώτσος, Μοροσάνου, Κιούτακ, Χρονόπουλος, Αναστασόπουλος, Κόλλιας, Νικολακόπουλος, Χότι, Βλασσόπουλος, Σταύρος, Κωνσταντόπουλος, Μιχαλακόπουλος.
  Και αγώνας προπαίδων Εράνη-Τέλος Άγρας
Πριν τον αγώνα των ανδρών θα προηγηθεί στις 4.30 μ.μ. συνάντηση προπαίδων ανάμεσα στην Εράνη και τον Τέλο Άγρα. Και σίγουρα οι προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών θα είναι η καλύτερη εισαγωγή, συμπληρώνοντας με ιδανικό τρόπο το πρόγραμμα της σημερινής αθλητικής γιορτής, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς…  Χ.Ε. 
 
*** Καλαμάτα: Ο στόχος χάθηκε… Να μη χαθεί και ο (πολύτιμος) χρόνος         
           
Γι’ ακόμη μια χρονιά, 3η συνεχόμενη, η Καλαμάτα δεν καταφέρνει να φθάσει στην επίτευξη του στόχου της, που ήταν η κατάκτηση της πρωτιάς και ως συνέπεια η άνοδος στη Β΄ Εθνική, γεγονός το οποίο φανερώνει την αποτυχία των ανθρώπων που έκαναν πλάνο και προγραμματισμό. Και μπορεί ο στόχος να χάθηκε, αλλά καλό θα ήταν να μη χαθεί ο πολύτιμος χρόνος που ακολουθεί μέχρι τη Γενική Συνέλευση του καλοκαιριού, οπότε και θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Εφόσον ο Γιώργος Ράλλης – μαζί και κάποιοι στενοί του συνεργάτες, που συνδράμουν έντονα οικονομικά, όπως οι Παπαθεοδωρίδης, Γερονικολός – επιθυμεί να παραμείνει στα διοικητικά πράγματα της ομάδας, οφείλει να δημιουργήσει από τώρα τις κατάλληλες συνθήκες και το κυριότερο να το γνωστοποιήσει στον φίλαθλο κόσμο και τα μέλη του Ερασιτέχνη.
Σε αντίθετη περίπτωση, οφείλει να τοποθετήσει τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, κάτι που κρίνεται άλλωστε αναγκαίο, μέσω της εύρεσης των παραγόντων που θα είναι σε θέση να οδηγήσουν την ομάδα σε μονοπάτια που αξίζει να βρίσκεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», υπάρχουν αξιόλογοι και ισχυροί οικονομικοί παράγοντες που θα επιθυμούσαν υπό προϋποθέσεις να εμπλακούν, όμως κανείς τους δεν μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο.
  Έναντι αλλά και… ευχές
Από κει και πέρα η ομάδα ολοκλήρωσε χθες το πρωί το πρόγραμμα των προπονήσεων της Μεγάλης Εβδομάδας, και η επιστροφή έχει οριστεί για τη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Αχαϊκή. Μολονότι οικονομικά τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, και μέσα σ’ όλα τ’ άλλα η ομάδα έχει τεθεί εκτός στόχου, η διοίκηση έδωσε χθες πριν την αναχώρηση των παικτών ένα μικρό ποσό, ως έναντι των χρημάτων που τους οφείλει, ζεσταίνοντας τις τσέπες τους.  Παράλληλα  μέσω της ιστοσελίδας της μοίρασε τις πασχαλιάτικες ευχές ολόκληρης της μελανόλευκης οικογένειας…
 "Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Π.Σ. "Η Καλαμάτα" εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού".
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
***  Ιπποδρομίες την Τετάρτη του Πάσχα στο Πλατύ
 Ιπποδρομίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη του Πάσχα 23 Απριλίου (εορτή του Αγίου Γεωργίου) στο Πλατύ. Θα λάβουν μέρος καθαρόαιμοι ίπποι, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει κούρσες με ντόπιους ίππους και μιγάδες. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πλατέος Γεώργιο Τζαβάρα (τηλ. 6970032131)έως τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τις κούρσες. - 

***   Το πανόραμα των πλέι οφ:

οι ΑΓΩΝΕΣ (15-16/4/2014)
Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) 88-61
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Ολυμπιακός 88-71

Μεγάλη Τετάρτη, 16 Απριλίου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Παναθηναϊκός 77-74 -παρ. (72-72κ.α.)
Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 99-101 -παρ. (87-87κ.α.)
2οι ΑΓΩΝΕΣ (17-18/4/2014)
Μεγάλη Πέμπτη, 17 Απριλίου

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Ολυμπιακός 82-77 (2-0)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Γαλατάσαραϊ(Τουρκία) 84-63 (2-0)

Μεγάλη Παρασκευή, 18 Απριλίου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Παναθηναϊκός 77-51 .- (1-0)
Τα  δεκάλεπτα :  21-19 , (39-25) ,50-39 , 77- 
Τζάκσον, Γουίμς, Χριάπα, Χάινς και Κρστιτς η πεντάδα της ΤΣΣΚΑ Μίτσοφ ,Φρίτζον , Βοροντσέβιτς , Πάργκο , Κάουν ,  
 Ούκιτς, Διαμαντίδης, Ματσιούλις, Φώτσης και Λασμέ οι πέντε του Παναθηναϊκού, Μπράμος , Μαυροκεφαλίδης , Παππάς , Μπατίστ , Ράϊτ , Κάρι ,  Γκίστ ,

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 21:45 (0-1)

3οι ΑΓΩΝΕΣ (20-21/4/2014)
Κυριακή του Πάσχα, 20 Απριλίου
Γαλατασαράι (Τουρκία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 20:00
Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 19:30
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 21:45
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 21:05


4οι ΑΓΩΝΕΣ (22-23/4/2014) - αν χρειαστεί
 Τρίτη του Πάσχα, 22 Απριλίου

Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 21:45
Τετάρτη του Πάσχα, 23 Απριλίου
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 21:45
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 19:30
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 21:05


5οι ΑΓΩΝΕΣ (25/4/2014) - αν χρειαστεί
 Παρασκευή του Πάσχα, 25 Απριλίου

Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Γαλατασαράι (Τουρκία) 21:45
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Ολυμπιακός 21:45
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Παναθηναϊκός 19:00
Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 21:45


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

***
 
 
 
 
***   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
 ΚΑΛΑΜΑΤΑ   http://www.youtube.com/stamos01 ,      3240   video.-       
 http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1747   video .-   
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1755   video.-   
Σύνολον                                                     6742   βίντεο   .-
  ΑΡΦΑΡΑ
 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home , 2485    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  269  https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
  ΠΑΜΙΣΟΣ  ΑΓΙΟΥ  ΦΛΩΡΟΥ
 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    553 
 ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ.-  107.
 ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ σε  όλους  !!!!
*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2014  :  

~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/03/27-2014.html  ,  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  27  Μαρτίου  2014 ,-
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/28-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 28  Μαρτίου  2014   , Δ΄ Χαιρετισμοί προς  την  Παναγία  μας .-
~  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/03/29-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/30-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 31 Μαρτίου 2014  ,
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014  ,
 


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2014  :
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/01-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Απριλίου 2014  , .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/02-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τετάρτη 02 Απριλίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/03-2014.html , Το αγιάζι ενημέρωσης Πέμπτη 03 Απριλίου 2014  .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/04/04-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  04 Απριλίου 2014  ,
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2014/04/04-2014.html , Άρωμα  στην  ενημέρωση  Παρασκευή  04  Απριλίου  2014  .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/05-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Σάββατο 05 Απριλίου 2014  , .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/04/06-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Κυριακή 06 Απριλίου 2014 , .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/06-2014.html , Ανθολόγιο Ανθολογώντας και γράφοντας Κυριακή 06 Απριλίου 2014 .-
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/04/07-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Δευτέρα    07  Απριλίου  2014 .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/08-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τρίτη 08 Απριλίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/04/09-2014.html , Το  αγιάζι  στην  ενημέρωση  Τετάρτη  09  Απριλίου  2014 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html , ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 10- Απριλίου  2014 .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/04/10-2014.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 , .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/04/11-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 , .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/04/11-2014.html , Άρωμα   ενημέρωσης  Παρασκευή  11  Απριλίου  2014 ,
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/04/188-12-13-2014.html  , 188η Επέτειο εορτασμού Εξόδου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Σ/Κ 12 και 13 Απριλίου 2014.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/04/14-2014.html, Άρωμα ενημέρωσης Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/04/15-2014.html , Άρωμα Ελλάδας Όμορφες διαδρομές Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/04/15-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Μ. Τρίτη  15  Απριλίου  2014 .-
~   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/04/16-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 , .-
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/04/17-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 .-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/04/18-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου 2014 , .-

*** Από  εορταστικές  εκδηλώσεις  εξόδου  Μεσολόγγι  12, 13 Απριλίου  2014 :

~** Μεσολόγγι  κήπος Ηρώων αφήγηση  εξόδου 12/4/2014: http://youtu.be/nbze0CG9jMg ,

~**  Κήπος Ηρώων αφήγηση 2 εξόδου  12/4/2014 : http://youtu.be/ifN77_GZCeg ,

 
~** Διαδρομή Μεσολόγγι λιμνοθάλασσα Τουρλίδα ...Σάββατο 12-4-2014 αφήγηση: http://youtu.be/8LeBs6kCNMA ,

~* 1ο  Μεσολόγγι εκδηλώσεις παρέλαση  βράδι  Σάββατο  Λαζάρου 12/4/2014 : http://youtu.be/tf55nJmyvnE ,

~* 2ο Μεσολόγγι εκδηλώσεις εξόδου 12/4/2014: http://youtu.be/ZQHsioAggzA  ,

~* 3ο Μεσολόγγι εκδηλώσεις εορτασμών 12-4-2014: http://youtu.be/UDbm4atxFN0 ,

~* 4ο  Μεσολόγγι 188η επέτειος εκδηλώσεων 12/4/2014 : http://youtu.be/AmxZT-fkzCo ,

~* 5ο Μεσολόγγι  188η επέτειος  12/4/2014: http://youtu.be/U8jJt1xMeT8 ,

~* 6ο Μεσολόγγι  188η επέτειος εορτασμού 12/4/2014 : http://youtu.be/a-GgXJb_nl8 ,

~* 7ο Μεσολόγγι  188η επέτειος εξόδου  12-4-2014 : http://youtu.be/iWe1Y1h1rOI ,

~ 8ο  Μεσολόγγι εορταστικές εκδηλώσεις  12/4/2014 : http://youtu.be/92sWSRrz-yE ,

~ 9ο  Μεσολόγγι  εκδηλώσεις  12/4/2014 : http://youtu.be/ESUEU6Jz7G8  ,

~ 10ο  Μεσολόγγι εορτασμοί  12/4/2014 : http://youtu.be/TdkGef6oQBM ,

~ 11ο  Μεσολόγγι  188η επέτειος  12/4/2014 : http://youtu.be/_9fIBNJB6vg  ,

~ 12ο  Μεσολόγγι  εκδηλώσεις εορτασμών  12/4/2014 : http://youtu.be/gg7Rp6FNRI8  ,

~ Δημοτική Πινακοθήκη Μεσολόγγι  πλατεία  Ελευθερίας , Κυριακή 13/4/2014 : http://youtu.be/3SQ0DSuntsM ,
  ~ Μεσολόγγι  κήπος Ηρώων Σάββατο Λαζάρου 12/4/2014 : http://youtu.be/eCEVwU9SBG8 ,
 
~ Παλιό Δημαρχείο Μεσολογγίου 13/4/2014 Πινακοθήκη : http://youtu.be/BaP9bgxW5NE ,


~ Μεσολόγγι  διαδρομή ξενάγηση 12/4/2014 : http://youtu.be/1r6F0kpy5EE ,
~ Μεσολόγγι άποψη από Ξενοδοχείο Λίμπερτι  12/4/2014: http://youtu.be/iSnU2remgCo ,

~Αλικές λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Τουρλίδα   12/4/2014 : http://youtu.be/bFS8qCWSF8w ,
 

***   Βίντεο  από  παρέλαση  της Κυριακής 13/4/2014  188η επέτειος Ιστορικής  εξόδου  Μεσολογγίου :
 ~ Ι Ν Αγ  Σπυρίδωνα  Μεσολογγίου  13/4/2014: http://youtu.be/YKyccWKq-PQ ,

 ~Ι Ν ΑΓΙΟΥ  ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ  Μεσολόγγι 2014 : http://youtu.be/O265HeFhbjM ,
~**   Μεσολόγγι Παρέλαση   αναπαράστασης  188ης εξόδου  Ιεράς Πόλης  1ο    13/4/2014: http://youtu.be/Nz16RdU2yzU  ,

~**  Εκδήλωση Εξόδου Μεσσολόγγι  2ο   13/4/2014: http://youtu.be/J3o7mVVlBcU ,
~**   Αναπαράσταση  εξόδου  Μεσολογγίου 2014  3ο: http://youtu.be/mMiLi-M87kg ,
~**  Έξοδος Πολιορκημένων  Ιεράς Πόλης  13/4/2014 4ο αναπαράσταση : http://youtu.be/wArbvenZ3tw ,
~** Από 188η επετείου εξόδου  13/4/2014 5ο : http://youtu.be/1maZ5k-8u84 ,
~* Επέτειος  188ης εξόδου  Μεσολογγίου  13/4/2014 6ο : http://youtu.be/SeylKHGZ5vs ,
 ~**  Ακολουθία ΝΥΜΦΙΟΥ Κυ Βαΐων στο Ι Ν  Δωρίου 13/4/2014 : http://youtu.be/duLPazWgDnw ,
Ζ΄  Επέτειος  εξόδου 7ο 13-4-2014: http://youtu.be/mO4st-_APyU ,
Η΄ Επέτειος εξόδου  Μεσολόγγι 8ο 13-4-2014: http://youtu.be/TRQZIGZscfg  .,
Θ΄ 188η  επέτειος  εξόδου 9ο  13-4-2014 : http://youtu.be/-fWXpib3N4g ,
Ι΄ Από 188η επέτειο Μεσολογγίου 10ο 13-4-2014 : http://youtu.be/qxwxBZlBG-A ,
ΙΑ΄ Ι έξοδος επέτειος 11ο  13-4-2014 : http://youtu.be/vHkdOVHmbR4 ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου